ApF HU Shop roku

Az Alza.hu Net Promoter Score értéke: a legjobb a kategóriában!

Termékkatalógus

Alzashop.com NPS mutató NPS 59.8 99. percentilis

Az Alza.hu oldalon elkötelezettek vagyunk ügyfeleink bizalmának hosszú távú kiépítése, megerősítése és megőrzése mellett. Tudjuk, hogy az ügyfelek jelentik a legnagyobb értéket, és minden újításunkat a vásárlók abszolút elégedettsége érdekében tesszük. Mivel vevőink elégedettsége számunkra mindennél fontosabb, arra törekszünk, hogy teljesítményünket sokféleképpen mérjük. Ezen intézkedések közül az egyik legegyszerűbb és leghatékonyabb a Net Promoter Score.

Mi az a Net Promoter Score?

A Net Promoter Score vagy NPS  azon alapszik, hogy az ügyfeleknek mindössze egy kérdést tegyenek fel: “Ajánlaná ezt a vállalatot egy barátjának vagy egy családtagjának?” Az válaszadó pedig a következő skála segítségével válaszolhat: “Rendkívül valószínű, hogy ajánlanám” “Ajánlanám ” és így tovább - a skála másik végéig, azaz “Egyáltalán nem valószínű, hogy ajánlanám”. Az összes eredményt -100 és +100 közötti pontszámba egyesítjük.

i Az NPS (Net Promoter Score) az ügyfelek elégedettségét méri. Több pont = jobb tapasztalat.

Az Alza.hu a legjobbak között

És most elérkezett a nagy pillanat: büszkén mondhatjuk, hogy az Alza.hu NPS értéke 60.1. Az átlagos iparági NPS a kiskereskedők számára 35, és a pontszámunk a legfelső, a 99. percentilisre helyez minket. Ez megfelel az olyan e-commerce óriásoknak, mint az Amazon és a Currys.com. Szerintünk ez csúcs!

Segíts, hogy jobbak lehessünk

Tehát legközelebb, amikor egy videókártyát vagy mobiltelefont vásárolsz nálunk, tartsd a szemed előtt azt a kérdést, hogy mekkora valószínűséggel ajánlanád az Alzát, és ha úgy érzed, hogy tehetünk valamit a fejlődés érdekében, ne habozz, tudasd velünk. Végül is Te, mint az ügyfelünk vagy a legfontosabb promóterünk.

Nyomtatás
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ