Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/cisticka-vzduchu.jpg

A legjobb légtisztítók 2022-ben

Olyan légtisztító beszerzésén gondolkozol, amely hatékonyan tisztítja és javítja az otthoni vagy az irodai környezetet? Hogyan lehet kiválasztani a megfelelő készüléket? Összehasonlításunknak köszönhetően nemsokára könnyebb lesz ezt a kérdést megválaszolni. Átfogó képet adunk arról, mely légtisztítók bizonyultak a legjobbnak 2022-ben.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/zehlim.jpg

A vasaló tisztítása - Hogyan és miért?

Hogy a vasalás könnyű és hatékony legyen, érdemes a vasalót is időnként megtisztítani, és megadni neki a szükséges törődést. Cikkünkben hasznos tippeket és útmutatásokat találsz a vasaló tisztítása, a vasalótalp tisztítása, a gőzölős vasaló tisztítása, valamint a vízkő- és mészlerakódások eltávolítása kapcsán. A gőzölős vasaló tisztításához nem kell speciális termékeket vásárolnod, minden háztartásban általánosan megtalálható termékekkel is boldogulhatsz.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/naparovac-tefal-nahled.jpg

Tefal YT3040E1 Care For You ruhagőzölő (ÉRTÉKELÉS)

Alapos otthoni tesztnek vetettük alá a Tefal YT3040E1 Care For You ruhagőzölőt. A vasalás határozottan nem tartozik a kedvenc tevékenységeim közé, ezért nagy elvárásaim voltak ezzel az otthoni segítővel szemben. Valóban megkönnyíti a vasalást? Hogyan kell használni egy ilyen méretű ruhagőzölőt? És a vasaláson kívül másra is használható? Megtudhatod értékelésünkből.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/cisticka-vzduchu-dyson.jpg

Fedezd fel a Dyson Purifier légtisztítók legújabb generációját

Az agresszív pollenek, veszélyes allergének, konyhai füstök és egyéb szennyező anyagok az otthoni környezetben sem kímélik az embert. A probléma kiküszöbölése azonban egyszerű, csak állítsd szolgálatba a Dyson Purifier légtisztítók valamelyikét, amelyek nem mellesleg piacvezető szerepet töltenek be. A Dyson Purifier légtisztítók az innovatív technológiának és a fejlett funkcióknak köszönhetően kiemelkednek a tömegből, tisztább és egészségesebb otthont eredményeznek, ráadásul érdekes dizájnelemként is szolgálnak.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Dyson-Airwrap.jpg

A Dyson úttörő hajápoló termékcsaládja a szép és egészséges hajért kompromisszumok nélkül

A Dyson bemutatja innovatív hajápolási termékeit, melyek segítségével könnyedén elkészítheted magadnak a kívánt frizurát. Válaszd a számodra leginkább megfelelő modellt - varázsolj tökéletes hajkoronát az egyedülálló Dyson Corrale hajvasalóval, a Dyson Airwrap multifunkciós hajformázóval és a Dyson Supersonic fejlett hajszárítóval.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/rowenta-fen.jpg

Rowenta CV9920F0 Ultimate Experience Maestria hajszárító (BEMUTATÓ)

Elkészítettük a Rowenta CV9920F0 Ultimate Experience Maestria hajszárító bemutatóját, amely ionizáló képességével és a legtöbb hajszárítóhoz képest extra kis tömegével rögtön felhívja magára a figyelmet. Cikkünkből megtudhatod, miben volt más a hajszárítás ezzel az elegáns és szép kis készülékkel, és hogy érdemes-e beruházni rá. 

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Philips-8000-Series-Aqua-3v1-nahled.jpeg

Philips 8000 Series Aqua Plus 3in1 XC8349/01 vezeték nélküli porszívó (REVIEW)

Tervezed, hogy a közeljövőben új rúdporszívót vásárolsz? Akkor semmiképp ne hagyd figyelmen kívül a Philips 8000 Series Aqua Plus 3in1 XC8349/01 vezeték nélküli rúdporszívó vélemény felülvizsgálását. Egyszerre képes porszívózni és felmosni, valamint dupla szívóteljesítményt és széles tartozékkészletet vonz az átfogó tisztítás elérése érdekében. Kíváncsi vagy, hogyan teljesített a porszívó a háztartásban való tesztelésen? Hogyan kezelte a különböző felületeket vagy háziállatokat? Akkor olvasd el ezt az értékelésünket.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/vysavac-rowenta.jpg

Rowenta RH9990WO X-Force Flex 14.60 Aqua vezeték nélküli rúdporszívó (BEMUTATÓ)

Kipróbáltuk a Rowenta RH9990WO X-Force Flex 14.60 Aqua rúdporszívót, mégpedig egy kétgyermekes háztartásban, ahol két felnőtt dolgozik otthonról. Hogyan működik ez az egyedülállóan rugalmas kialakítású rúdporszívó, amely egyszerre képes porszívózni és felmosni, nagy teljesítményével kiemelkedik a kínálatból, és rengeteg tartozékot tartalmaz az átfogó, padlótól a mennyezetig tartó takarításhoz? Mindezt megtudhatod bemutatónkból.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/vykon-a-prikon-vysavace-nahled.jpg

Power Input vs Suction Power of the Vacuum Cleaner. What's the Difference?

Wondering what the difference is between the power input and output of a vacuum cleaner? Do you know which parameter is more important when choosing a powerful vacuum cleaner? In this article, we take a closer look at these two variables and on how to choose a powerful vacuum cleaner as well as what the suction power of the vacuum cleaner is and where to find the necessary data.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Saeco_Stellar_06.jpg

Philips Saeco GranAroma SM6580/00 automata kávéfőző (BEMUTATÓ)

Készítettünk egy részletes bemutatót a Philips Saeco GranAroma SM6580/00 kávéfőzőről, amely egy teljesen automata eszpresszógép, amely klasszikus kávék és tejes kávékülönlegességek széles választékát kínálja. A kávéfőzőt 14 napon keresztül teszteltük, ez idő alatt megkóstoltuk az összes rendelkezésre álló italt, kipróbáltuk a funkcióit, beleértve a felhasználói profil beállításait, teszteltük, milyen használni és tényleg könnyű-e a karbantartása.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Dyson vysavač.jpg

A Dyson új termékekkel járul hozzá a még tisztább otthonhoz

A Dyson most vezeti be lézer technológiával ellátott vezeték nélküli porszívóját, amelyek láthatóvá teszik a láthatatlan port. Ismerd meg tagadhatatlan előnyeit és tegyél meg mindent otthonod tisztaságáért.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/philips-one-blade-pro-recenze-test.jpg

Philips OneBlade Pro (BEMUTATÓ)

Ha van egy olyan férfi szakállvágás, amiért a hölgyek rajonganak, az a páratlan borosta. A tökéletes elkészítéséhez szükséged lesz a Philips OneBlade Pro QP6650/61 szakállvágóra. Minden funkcióját kipróbáltuk. Hogyan sikerült?

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/tescoma-clanek.jpg

Tescoma levesfőző - egy praktikus segítő, amely időt takarít meg

A Tescoma levesfőző egy valóban praktikus segítő, amelyet a krémes levesek szerelmesei, a kisgyermekes anyukák, az egészséges ételek rajongói és mindenki, aki szeret egészségesen étkezni, garantáltan nagyra értékelnek majd. A levesfőző nemcsak a főzés, hanem a takarítás során is időt takarít meg. Cikkünkből most megtudhatod, hogyan is működik egy levesfőző, és miért érdemes mindenképpen beszerezned egyet a konyhádba.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/symboly na troubě.jpg

A sütők szimbólumai és jelei

A sütőn látható szimbólumok számos olyan funkciót jeleznek, amelyet a modern sütők kínálnak. De honnan tudjuk, hogy mit jelentenek pontosan a sütőn lévő jelek? Erre fókuszálunk jelen cikkünkben, amely segít tisztázni, hogy mit is takarnak a konkrét szimbólumok? 

Read more »

Tefal 2024 aktuális promóciók

Tudtad, hogy a Tefal márka termékeinek megvásárlásával további előnyökben lehet részed? Az új, prémium háztartási készülékek mellett a vásárlásod mellé járó nagyszerű ajándékokat is kiélvezheted. Ebben a cikkben egy teljes áttekintést találsz az összes érvényben lévő promóciós eseményről, amelyet a Tefal készített elő számodra.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-zvlhcovac.jpg

How to Choose an Air Humidifier

Do you suffer from cough, scratchy throat, stuffy nose, dry skin, chapped lips and fatigue? You may not be sick but experiencing symptoms of low humidity in the rooms where you spend most of your day. Especially in the winter months, humidity drops and causes problems. But there is an easy solution in the form of an air humidifier.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sodastream-vymena-bombicky.jpg

Sodastream patron cseréje (ÚTMUTATÓ)

Ha Sodastream eszközzel rendelkezel, időről időre le kell cserélned a patront. Cikkünkben egy egyszerű, részletes útmutatót találsz arról, hogyan kell ezt csinálni. Olvasd el a Sodastream patron cseréjének leggyakoribb hibáit is, és adunk hozzájuk néhány hasznos tippet, amelyek mindenképpen hasznosak lesznek azok cseréjénél.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vycistit-troubu-nahledovy-2.jpg

Hogyan tisztítsuk ki a sütőt

A sütő tisztítása nem kell, hogy akkora fejfájás legyen, mint ahogyan az a belsejébe nézve tűnhet. Megmutatjuk, hogy kell kitisztítani a zsírt és az odaégett ételmaradékokat a sütőből anélkül, hogy a kezed belefáradna. Vegyszermentes módszert keresel a sütő tisztítására? Akkor tippet adunk, hogyan zajlik a sütő tisztítása ecettel vagy szódabikarbónával, hogy úgy ragyogjon, mintha új lenne. Ha pedig új sütőt keresel a konyhádba, akkor biztosan jól fog jönni néhány tanács, hogy miként tudod kiválasztani az igényeinek leginkább megfelelő sütőt.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/beautyrelax.jpg

Beautyrelax Multicare galvanizált arcvasaló (TESZT)

Otthoni értékelésünk során a Beauty Relax Multicare galvanizált arcvasalót teszteltük a számotokra. Olvasd el te is, hogyan működik ez a készülék, és hogyan állt helyt a bőrápolásban véleményünk szerint.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/masazni-podlozka-beurer-recenze.jpg

Beurer MG280 masszázs matrac (ÉRTÉKELÉS)

Az álmom, hogy mindennap átadhassam magam egy kényeztető masszázsnak vagy lazításnak, akár egy masszőrnél, de honnan vegyek rá időt? Lelkesen kezdtem el tesztelni a Beurer Yoga and Stretch Mat MG280 masszázs matracot. Értékelésemből megtudhatod, hogy a masszázs szőnyeg megfelelt-e az elvárásaimnak, és enyhítette-e a hátfájdalmaimat. 

Read more »
12345...14
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 million megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérõ
Több infó
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info