A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU 30 dnů na vrácení

Aruba Instant On AP12

Termékkatalógus
Aruba Instant On AP12
WiFi Access point -, 802.11/n/ac,, egészen 1296 Mb/s, Dual-band, 1 × GLAN, WPA2, WPA2-PSK, WPA2-Enterprise és WPA3, Gigabit LAN, PoE (Power over Ethernet), IPv6 Ready, Guest Zone, MU-MIMO és Wi-Fi Mesh
61 290 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  EDU006a2 Termékszám:  R2X01A
Aruba Instant On AP12 61 290 Ft Kérés esetén megrendeljük
Vásárlás

Akciós szettek

62 480 Ft
Szett megvásárlása

Aruba Instant On AP12

Aruba Instant On AP12 - WiFi kis- és középvállalkozások számára

Az Aruba Instant On WiFi-platformja vezeték nélküli megoldások széles skáláját kínálja informatikai támogatással nem, vagy alig rendelkező kis- és növekvő vállalkozások számára, akik egyszerűen konfigurálható WiFi megoldást keresnek megfizethető áron. Az Aruba Instant On kiemelkedik a legújabb technológiai megoldásokkal, a lehető legjobb értékesítés utáni ügyfélszolgálati kínálattal és a beépített biztonsági funkciókkal. A fontos funkciók közé tartozik a 8 × SSID támogatás, a vendég/alkalmazott hálózat különválasztása, valamint a VLAN és a 802.1x támogatás.

1 600 Mbps

Maximális bitsebesség

PoE 802.3af

Aktív adatkábeles tápellátás

75

A csatlakoztatott eszközök ajánlott száma

Aruba Instant On AP12

Sebesség

Az Aruba Instant On AP12 természetesen támogatja a 802.11ac Wave 2 kettős sávszélességet, beleértve a MU-MIMO technológiát. Az 5 GHz-es sávban az átvitel sebessége 1300 Mbps, a régebbi készülékekhez a 2,4 GHz-es sávban akár 300 Mbps is használható.

Aruba Instant On AP12

PoE teljesítmény

Az Aruba Instant On AP12 tápellátása olyan adatkábellel történik, amely Internet hozzáférést is biztosít. A kellemesen kis méretek és kialakítás miatt gyakorlatilag bármilyen belső térbe illik.

Aruba Instant On

Az intelligens mobilalkalmazás mindent megtesz

Hálózat telepítése, működtetése, kezelése és felügyelete még soha nem volt ilyen egyszerű. Az Instant On esetében egy iOS vagy Android rendszert futtató intelligens eszköz megold mindent. A hálózat felállítása olyan egyszerű, mint az egyszeregy.

Az Aruba Instant On AP12 WiFi célcsoportja 

A vezeték nélküli kapcsolat nélkülözhetetlen mind az alkalmazottak, mind a vendégek számára - folyamatosan működnie kell. Az Aruba Instant On AP12 ideális kis butikhoz, ingatlanügynökséghez vagy fogorvosi magánrendelőhöz. Költséghatékony és könnyen konfigurálható WiFi kapcsolatot biztosít a mobil kapcsolat, a tárgyak internete és a mai elfoglalt üzleti környezet biztonsága számára.



Paraméterek

Összehasonlít
WiFi sávok
2,4 GHz, 5 GHz Kész!
WiFi átvitel sebessége
1 296 Mb/s Kész!
LAN portok átviteli sebessége
1 Gbit Kész!

Standard & frekvencia

WiFi sávok
2,4 GHz, 5 GHz Kész!

Sebesség

WiFi átvitel sebessége
1 296 Mb/s Kész!
LAN portok átviteli sebessége
1 Gbit Kész!

Típus

Típus
Dual-band Kész!

Biztonság

Titkosítás
WPA2, WPA2-PSK, WPA2-Enterprise, WPA3 Kész!

Csatlakozók

LAN
1 × Kész!
WAN
Kész!

Antenna tulajdonságai

Belső antennák száma
1 × Kész!
Antenna teljesítménye
5,4 dBi Kész!

Interfész

Haladó funkciók
Gigabit LAN, PoE (Power over Ethernet), IPv6 Ready, Guest Zone, MU-MIMO, Wi-Fi Mesh Kész!

Méretek és tömeg

Mélység
3,4 cm Kész!
Súly
483 g Kész!
Szélesség
15,7 cm Kész!
Magasság
15,7 cm Kész!
Több paraméter

A Hewlett Packard Enterprise, vagy röviden HPE, a globális technológiai vállalatok élvonalába tartozik. Átfogó termékportfóliót kínál, amely segít a különböző méretű vállalatoknak növekedni és gyarapodni. A HPE az adatközpontoktól kezdve a felhőn át a speciális szoftverekig terjedő termékpalettájával megfelel az ügyfelek minőségi és biztonságos IT-infrastruktúrára vonatkozó változatos igényeinek.

A HPE 2015. november 1-jén vált le anyavállalatáról, a HP-ről (Hewlett-Packard). Azóta vezető szerepet tölt be a vállalati technológiai piacon. A legkorszerűbb megoldásokat kínálja, amelyek nemcsak a HPE-t, hanem az ügyfeleit is az élvonalban tartják.

Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Aruba Instant On AP12 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Aruba Instant On AP12. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Aruba Instant On AP12. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Aruba Instant On AP12. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Aruba Instant On AP12.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ