Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

ASROCK B250M PRO4

Termékkatalógus
ASROCK B250M PRO4
5 2 értékelés
Alaplap - Intel B250, 2x PCIe x16, 4x DDR4 2400, SATA III, USB 3.0, M.2, GLAN, Quad CrossFireX, D-Sub, DVI, HDMI, 8 csatornás HD audio, mATX, processzor foglalat: 1151
20 650 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  AS031j7e Termékszám:  B250M PRO4 Gyártó honlapja:
ASROCK B250M PRO4 20 650 Ft Felbontott raktáron

ASROCK B250M PRO4

olcsó
ASROCK B250M PRO4 egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.

Új számítógép építését tervezi, amelyből semmiképpen nem hiányozhat a legújabb Intel Kaby Lake processzor? Akkor Önnek a B250-es chipkészlettel felszerelt alaplapra van szüksége és az Asrock B250M PRO4 éppen ilyen. Könnyedén kezeli a legújabb játékokat, a profi grafikus programokat és a nagy erőforrásigényű multimédia alkalmazásokat, tehát minden ilyen helyzetben optimális teljesítményre számíthat.

Legfontosabb jellemzők

  • mATX méretű alaplap kompakt gépekhez
  • Támogatja a legújabb Intel Kaby Lake processzorokat
  • Virtuális valóságra felkészítve (VR Ready)
  • Beépített csatlakozók gyors adatátvitelhez
  • Szimmetrikus elrendezésű USB-C csatlakozó
  • M.2 csatlakozó ultragyors SSD-khez
  • Triple Monitor funkció három monitor egyidejű használatához
  • Túlfeszültség- és páravédelem

A nagy teljesítményű számítógépek alapja

Az Asrock B250M PRO4 alaplapot erős munkaállomásokhoz és játékgépekhez tervezték és az ehhez szükséges technológiát építették bele. Az Intel Kaby Lake processzorok 1151-es foglalata mellett négy memóriafoglalatot kapott a 2400MHz-en működő legújabb DDR4 típusokhoz. Két PCIe 3.0 x16 foglalat várja a videokártyákat. Az AMD Quad CrossFireX és CrossFireX támogatás révén a játékokat a legutolsó pixelig kiélvezheti. Az alaplapon három monitorcsatlakozó kapott helyet. A kijelző eszközöket HDMI-n, DVI-n és D-Sub-on keresztül egyaránt csatlakoztathatja. Tehát ha munka vagy játék közben nem kizárólag egy monitort használ, akkor a Triple Monitor funckióval akár három monitort is csatlakoztathat.

Gyors adatátvitel

A klasszikus SATA III csatlakozók mellett az ultra gyors adatáramlásra ott van még az Ultra M.2 csatlakozó a hihetetlen 32 Gb/s sebességével. Ez olyan, mintha egy DVD tartalmát egy másodperc alatt küldenénk át. A gyors hálózati kommunikáció a beépített Intel LAN kártyával történik. A beépített USB 3.0 csatlakozóknak köszönhetően a perifériák sem maradnak ki. A modern csatlakozók sem hiányoznak, az alaplap USB Type C portot is kapott.

A legapróbb részletek is tökéletesek

Az Asrock B250M PRO4 első osztályú anyagokból és alkatrészekből készült, ez biztosítja valamennyi összetevő hatékony teljesítményét. A részletekbe fektetett hangsúly az energiaellátással kezdődik. Ezt egy stabil és nagy teljesítményű tápegység biztosítja, amely egyben minimalizálja az elektromágneses zajt és a hőpangást.

A beépített túlfeszültség-védelem azt jelenti, hogy a gép még viharban is biztonságban van. A nyáklap konstrukciója önmagában is egyedi. A hagyományos változattól eltérően ennek belső szerkezete sokkal sűrűbb. Ez azt eredményezi, hogy a korróziót és kisebb zárlatokat okozó nedvesség nem tud behatolni.

Paraméterek

Összehasonlít
Foglalat
Intel 1151 Kész!
Lapkakészlet
Intel B250 Kész!
Alaplap formátum
mATX (Micro ATX) Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Intel Optane támogatás, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
Intel 1151 Kész!
Lapkakészlet
Intel B250 Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
mATX (Micro ATX) Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Intel Optane támogatás, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!

Haladó paraméterek

Haladó funkciók
AMD CrossFireX, RAID vezérlő Kész!
Hangkártya típusa
Realtek ALC892 Kész!
Hangkártya-csatornák száma
7.1 Kész!

Csatlakozók

Külső
DVI, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB-C, VGA (D-Sub) Kész!
Belső
COM header, Elülső panel audiocsatlakozója, LPT csatlakozó, M2 foglalat, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket Kész!
PCI Express x16
Kész!
PCI express x1
Kész!
USB 2.0
Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Kész!
Serial ATA III
Kész!
PCI
Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASROCK B250M PRO4
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ