AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

ASROCK Fatal1ty AB350 Gaming-ITX/ac

Termékkatalógus
ASROCK Fatal1ty AB350 Gaming-ITX/ac
4,7 6 értékelés
Alaplap - AMD AB350, DDR4, PCIe x16, M.2, USB 3.1, USB-C 3.1 Gen 1, GLAN, 8 csatornás audio Creative Sound Blaster Cinema 3, 2x HDMI, Aura RGB, mITX, Ryzen, scAM4
Kód:  AS253c1 Termékszám:  AB350 GAMING-ITX/AC Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ASROCK Fatal1ty AB350 Gaming-ITX/ac

i Raven Ridge BIOS frissítés A Raven Ridge sorozatú processzorok támogatásának biztosításához a 100% kompatibilitás érdekében ajánljuk az alaplap (Update BIOS) szolgáltatását.

Az új szériás AMD Ryzen processzorokkal felvértezve az ASROCK továbbfejlesztett alaplapja készen áll az erős gamer PC-k építésére. A Fatal1ty AB350 Gaming-ITX/ac a tökéletes alap lesz minden játékos számára, akiknek fejlett technológiára és megbízhatóságra van szükségük. A teljes alaplap a játék szellemében lett kialakítva, és RGB háttérvilágítással rendelkezik, amit összehangolhatsz a többi LED-es kiegészítővel.

Az ASROCK Fatal1ty Gaming AB350-ITX/ac főbb jellemzői

  • AM4 alaplapi foglalat és AB350 lapkakészlet a minél erősebb számítógépekhez
  • Célja az igényes játékok gyors, stabil és sima futtatása
  • Támogatja a legújabb AMD Ryzen processzorokat
  • A leggyorsabb adatátviteli portokkal felszerelve (m.2, USB 3.1)
  • Megerősített PCI-Express aljzattal a grafikus kártyákhoz
  • Védelem a túlfeszültség és a magas páratartalom ellen
  • Szimmetrikus USB Type-C port
  • VR Ready támogatás

A PCI-E Steel foglalatok elbírják a nehezebb grafikus kártyákat is

Az AB350 Gaming alaplap fel van szerelve a megfelelő technológiával, hogy elbírja a legerősebb komponenseket is. Az AMD AM4 foglalatba behelyezhető az AMD A szériás és az új, AMD Ryzen processzorok is. Emellett lesz két foglalatod DDR4 memóriamoduloknak, 3446 MHz maximális frekvenciáig. A megerősített PCI-E x16 3.0 foglalatba beszerelhetőek nagy teljesítményű NVIDIA vagy AMD grafikus kártyák. Az összes merevlemez gyors SATA III csatlakozókon keresztül kapcsolódnak, de van két M.2 csatlakozó is könnyű SSD-knek.

A módosított belső szerkezet véd a korrózió ellen

Az ASROCK Fatal1ty AB350 Gaming ITX/ac prémium alapanyagokból készült, ami biztosítja az összes komponens hatékony használatát. A részletes kidolgozottság az energiával kezdődik. Stabil és erős energiaforrással rendelkezik, ezzel együtt viszont csökkenti az elektromágneses zajt és a hő felhalmozódását. A PCB felépítése egyedi. A hagyományos változatokhoz képest a belső struktúrája sokkal sűrűbb. Ennek eredményeképpen a pára nem hatol be az alaplapba, ami egyébként korróziót és kisebb rövidzárlatokat okozna.

Gyorsabb egérreakció a Fatal1ty Mouse Porttal

A Key Master funkció nagy előnyt ad az ellenfelekkel szemben. Ezzel te állíthatod be a gyorsbillentyűket és makrókat, illetve dinamikusan változtathatod a kurzor sebességét. Ez az ún. Sniper Mode akkor használható a legjobban, amikor a normál nézet és közelítés között váltasz, jelentősen javítva a lövési pontosságod. Csatlakoztasd a gamer egered a speciális Fatal1ty Mouse Port USB csatlakozón keresztül. Így kedved szerint állíthatod a kurzor sebességét 125 és 1000 Hz között. A parancsokra adott rendszerválaszok azonnaliak és minden késéstől mentesek lesznek.

Állítsd be az alaplapi háttérvilágítást kedved szerint

Az alaplap hátlapja minden szükséges kimenettel el van látva. Vannak gyors USB 3.0 és USB-C csatlakozók. Találsz rajta audió kimenetet a Realtek ALC1220 7.1 csatornás hangkártyához és a Creative SoundBlaster Cinema 3-hoz. Mindenki értékelni fogja az RGB LED-es háttérvilágítást, egyéni beállításokkal és csatlakozási lehetőséggel a hűtő LED-jeihez vagy a díszítő LED-es szalagokhoz (külön megvásárolható). Az ASROCK Fatal1ty AB350 Gaming-ITX/ac színvilágát könnyen a saját stílusodra állíthatod a mellékelt alkalmazással. 

 

Paraméterek

Foglalat
AMD AM4 Kész!
Lapkakészlet
AMD AB350 Kész!
Alaplap formátum
mITX (Mini ITX) Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, M.2 , PCI Express 3.0, RGB háttérvilágítás, Serial ATA III, UEFI BIOS, Wi-Fi Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
AMD AM4 Kész!
Lapkakészlet
AMD AB350 Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
mITX (Mini ITX) Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, M.2 , PCI Express 3.0, RGB háttérvilágítás, Serial ATA III, UEFI BIOS, Wi-Fi Kész!

Haladó paraméterek

Haladó funkciók
RAID vezérlő, MOSFET hűtő Kész!
Hangkártya típusa
Realtek ALC1220 Kész!
Hangkártya-csatornák száma
7.1 Kész!

Csatlakozók

Külső
HDMI, Jack, Optikai kimenet, PS/2, RJ-45 (LAN), RJ-45 (LAN) 1Gbps, USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB-C, Wifi kártya Kész!
Belső
Elülső panel audiocsatlakozója, M2 foglalat, RGB LED Header, Serial-ATA-III, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket Kész!
PCI Express x16
Kész!
USB 2.0
Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Kész!
M.2 slotok
Kész!
Serial ATA III
Kész!

Sorozat

Sorozat
Asrock Falal1ty Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASROCK Fatal1ty AB350 Gaming-ITX/ac Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASROCK Fatal1ty AB350 Gaming-ITX/ac. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASROCK Fatal1ty AB350 Gaming-ITX/ac.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ