Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Rapture Rapture

ASROCK Fatal1ty X370 Gaming-ITX/ac

Termékkatalógus
ASROCK Fatal1ty X370 Gaming-ITX/ac
Alaplap AMD X370, DDR4, PCIe x16, M.2, USB 3.1, USB 3.1-C Gen 2, Intel GLAN, 802.11ac Wi-Fi, BT 4.2, 8 csatornás audio Creative SB Cinema 3 2xHDMI, Aura RGB mITX, Ryzen, scAM4
Kód:  AS275a1 Termékszám:  X370 Gaming-ITX/ac Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ASROCK Fatal1ty X370 Gaming-ITX/ac

i Raven Ridge BIOS frissítés A Raven Ridge sorozatú processzorok támogatásának biztosításához a 100% kompatibilitás érdekében ajánljuk az alaplap (Update BIOS) szolgáltatását.

Az ASROCK új AMD Ryzen processzor-sorozattal korszerűsített alaplapja mindent tud ahhoz, hogy erős gaming számítógép legyen építhető a segítségével. A Fatal1ty Gaming X370-ITX/ac tökéletes alaplap minden játékosnak, aki igényli a fejlett technológiát és megbízhatóságot. Az alaplapot teljes egészében játékra tervezték, és része az RGB háttérvilágítás is, melyet az egyéb LED-es kiegészítőkkel együtt,mindenki a saját elképzelései szerint alakíthat.

Az ASROCK Fatal1ty Gaming X370-ITX / ac főbb jellemzői

  • AM4 foglalatos alaplap, X370 lapkakészlettel, nagy teljesítményű gaming számítógépek számára
  • A legnagyobb igénybevételt jelentő játékok esetén is gyors, stabil és sima működésre tervezve
  • Támogatja a legfejlettebb AMD Ryzen processzorokat
  • Portok a lehető leggyorsabb adatátvitelhez kialakítva (M.2, USB-3.1)
  • Megerősített PCI-Express port a videokártya számára
  • Védelem a túlfeszültséggel és a nedvességgel szemben
  • Szimmetrikus USB port C
  •  VR technológia támogatás

A PCI-E acél port megtartja a nehezebb videokártya típusokat is

Az X370 Gaming alaplapot olyan technológiával szerelték fel, hogy a legerősebb komponenesek is csatlakoztathatók legyenek hozzá.  A modern AMD AM4 foglalat az AMD Ryzen processzorral tökéletes párosítás. Ezenkívül két csatoló is rendelkezésre áll a DDR4 memóriamodulok számára, egészen 3446 MHz-ig. A megerősített PCI-E x16 3.0 portba nagy teljesítményű NVIDIA vagy AMD videokártya is beilleszthető. Valamennyi merevlemez a gyors SATA III portokhoz csatlakoztatható, illetve az SSD-k számára két M.2. port is rendelkezésre áll.  

A módosított belső szerkezet véd a korrózió ellen

ASROCK Fatal1ty Gaming X370 ITX/ac prémium anyagok és alkatrészek felhasználásával készült, mely minden csatlakozó alkatrész számára hatékony teljesítményt biztosít. A legapróbb részletekre is nagy hangsúlyt helyeztek, és ennek alapja az energiaellátás. Ez stabil és erőteljes energiaforrást jelent, mely minimalizálja az elektromágneses zajt és a hőfelhalmozódást. Egyedülálló a nyomtatott áramkör kialakítása is. Eltérően a hagyományos változatoktól, belső struktúrája sokkal sűrűbb. Ennek köszönhetően, az alaplapba nem hatol be az egyébként korróziót és apró zárlatokat okozó nedvesség.

Gyorsabb egér-válasz a Fatal1ty Mouse Porttal

A Key Master funkció nagy előnyt biztosít az ellenfelekkel szemben. Ennek segítségével saját billentyűkombinációkat és makrókat alakíthat ki, miközben a kurzor mozgásának sebességét dinamikusan változtathatja. Ez az úgynevezett Sniper Mode ideális lövés közben a normál és a zooming nézet közötti váltáskor, ami jelentősen javítja lövés pontosságát. Gaming egerét a speciális Fatal1ty Mouse USB porttal összeköthető. A kurzor válaszidejét 125 és 1000 Hz-között állíthatja. Így a parancsokra adott rendszerválaszok azonnaliak, és minden késedelem nélkül bekövetkeznek. 

Az alaplap háttérvilágítása ízlés szerint beállítható

Az alaplap hátsó panele minden szükséges kimenettel rendelkezik. Megtalálható a gyors USB 3.0 vagy a modern USB-C csatlakozó is. Vannak továbbá audio kimenetek a Creative Soundblaster Cinema 3. technológiával készült Creative Soundblaster Cinema 3. Realtek ALC1220 hangkártya számára is, 7.1 csatornás támogatással. Minden játékos örömére, az RGB LED-es háttérvilágítás támogatja az egyéni beállításokat, valamint a LED ventilátorokat, vagy LED díszítő csíkokat is (külön megvásárolhatók). Az ASROCK Fatal1ty Gaming X370-ITX/ac alaplap egyéni stílusának beállítása a mellékelt alkalmazásnak köszönhetően, rendkívül egyszerű.

 
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASROCK Fatal1ty X370 Gaming-ITX/ac Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASROCK Fatal1ty X370 Gaming-ITX/ac. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASROCK Fatal1ty X370 Gaming-ITX/ac. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASROCK Fatal1ty X370 Gaming-ITX/ac. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASROCK Fatal1ty X370 Gaming-ITX/ac.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ