A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

ASROCK Fatal1ty Z370 Professional Gaming i7

Termékkatalógus
ASROCK Fatal1ty Z370 Professional Gaming i7
Alaplap - Intel Z370, DDR4, 3x PCIe x16, M.2, USB 3.1, USB 3.1-C Gen 2, Aquantia 10GB LAN, Intel Dual GLAN, 802.11ac Wi-Fi, BT 4.0, 8 csatornás audio Purity Sound 4. és SB 3 Mozi, TPM fejléc, HDMI, DP, RGB LED, ATX, sc1151 (csak Coffee Lake)
65 390 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 12 hónap Kód:  AS032k5 Termékszám:  Z370 PROF. GAMING I7 Gyártó honlapja:
ASROCK Fatal1ty Z370 Professional Gaming i7 65 390 Ft Használt raktáron

ASROCK Fatal1ty Z370 Professional Gaming i7

ASROCK Fatal1ty Z370 Professional Gaming i7 egy új, tökéletes állapotú áru kiváló árcédulával. Bár a terméket már használták, azonnal és teljes körűen használható. A termékre felezett időtartamú garanciát vállalunk. Részletes információt itt kaphatsz.

Az új Intel processzorokkal karöltve érkezik a felújított ASROCK alaplap, amely az erős játékgépek kiépítésére szolgál. A Fatal1ty Z370 Professional Gaming remek alapot szolgáltat a modern technológiákat és megbízhatóságot igénylő játékosok számára. Az Intel Z370 chipszettel rendelkező ATX alaplap a játékstílushoz kialakított és RGB megvilágítással rendelkezik, amely a többi LED kiegészítővel együtt a saját ízlésed szerint beállítható.

Az ASROCK Fatal1ty Z370 Professional Gaming legfontosabb tulajdonságai

  • Alaplap az erős játék számítógépek számára
  • Az  igényes játékok gyors, stabil és folyamatos futásához tervezett
  • A legújabb Intel Coffee Lake processzorokhoz tervezték
  • NVIDIA Quad SLI, AMD 3-Way CrossFireX támogatás
  • Merevített PCI-Express grafikus kártya nyílás
  • IEEE 802.11a/b/g/n/ac vezeték nélküli WiFI modul
  • Három modern PCIe Gen3 x4 Ultra M.2 nyílás
  • A leggyorsabb USB 3.1 Gen2 USB A, USB-C kialakítás
  • Nedvesség és túlfeszültség elleni védelem
  • Aquantia LAN (10 Gb/s) és kettős Intel Gigabit LAN
  • VR Ready

A PCIe Steel nyílás elbírja a nehezebb grafikus kártya modelleket is

Az X370 Gaming alaplap a legnagyobb teljesítményű komponenseknek megfelelő beültetési technológiával ellátott. A modern Intel 1151 foglalat a márka legújabb processzorai számára előkészített. Ezen kívül rendelkezésedre áll négy nyílás a DDR4 memória modulok számára 4333 mHz maximális frekvenciával. A merevített PCI-E x16 3.0 nyílásba egy nagy teljesítményű NVIDIA vagy AMD grafikus kártya foglalhat helyet. Az összes merevlemez gyors SATA III konnektorokba kapcsolható, vagy a három M.2 nyílás valamelyikébee a gyors SSD-k számára.

Módosított belső szerkezet véd a korrózió ellen

Az ASROCK Fatal1ty Gaming K6 elsőosztályú anyagokból és alkatrészekből készült, amelyek az összes csatlakoztatott komponens hatékony teljesítménykihasználását biztosítják. A részletek kihangsúlyozása már a tápegységnél kezdődik, amit a stabil és erős energiaforrás testesít meg, miközben minimalizálja az elektromágneses zajt és a hőfelhalmozódást.

Gyorsabb egérrekacióidő a Fatal1ty Mouse Portal

A Key Master funkció alapvető előnyt szolgáltat az ellenfelekkel szemben. Segítségével ugyanis saját billentyűrövidítéseket és makrókat tudsz kialakítani, valamint lehetővé teszi a kurzor mozgási sebességének dinamikus beállítását. Ez az ún. Sniper Mode ideális a klasszikus nézet és a mesterlövész közelített nézete közötti váltogatás számára, amikoris észrevehetően javítja a lövés pontosságát. Játékos egeredet a speciális Fatal1ty Mouse Port USB portba csatlakotathatod, amely 125 és 1000 Hz közti tartományban képes a kurzor helyzetsebességének olvasásának beállítására.

Állítsd az alaplap RGB LED háttérvilágítását ízlésed szerint

Az alaplap hátsó panelje az összes szükséges kimenettel rendelkezik. Nem hiányoznak a gyors USB 3.1 konnektorok vagy a moder USB-C sem. A 7.1 csatorna támogatású és Creative SoundBlaster Cinema 3 technológiával rendelkező kiváló minőségű Realtek ALC1220 hangkártya audio kimenete is megtalálható rajta. Minden játékos örömére szolgál az egyéni beállítású és a LED ventillátorok vagy díszítő LED sávok (nem a csomagolás része) csatlakoztatását támogató RGB LED megvilágítás. Az ASROCK Fatal1ty Z370 Professional Gaming alaplap sajátos színstílusát könnyedén beállíthatod a gyártó weboldaláról letölthető applikáció segítségével.

 

Paraméterek

Összehasonlít
Foglalat
Intel 1151 Coffee Lake Kész!
Lapkakészlet
AMD AB350 Kész!
Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Intel Optane támogatás, Serial ATA III, UEFI BIOS, Wi-Fi Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
Intel 1151 Coffee Lake Kész!
Lapkakészlet
AMD AB350 Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Intel Optane támogatás, Serial ATA III, UEFI BIOS, Wi-Fi Kész!

Haladó paraméterek

Haladó funkciók
AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink, RAID vezérlő, MOSFET hűtő Kész!
Hangkártya típusa
Realtek ALC1220 Kész!
Hangkártya-csatornák száma
7.1 Kész!

Csatlakozók

Külső
DisplayPort, HDMI, Jack, Optikai kimenet, PS/2, RJ-45 (LAN), Thunderbolt 3, USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C, Wifi kártya Kész!
Belső
Elülső panel audiocsatlakozója, M2 foglalat, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket, USB 3.2 Gen 1 header Kész!
PCI Express x16
Kész!
PCI express x1
Kész!
USB 2.0
Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Kész!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Kész!
Serial ATA III
Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASROCK Fatal1ty Z370 Professional Gaming i7
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ