Rapture AlzaBoxy Q1

ASROCK H170 PRO4 / HYPER

Termékkatalógus
ASROCK H170 PRO4 / HYPER
Alaplap Intel H170, 2x PCIe x16 DDR4 2133 4x, 6x SATA III, M.2, eSATA, USB 3.0 8x, GLAN, DVI, HDMI, 7.1 csatornás audio, ATX, sc1151
Kód:  AS031f1aa Termékszám:  H170 PRO4/HYPER Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ASROCK H170 PRO4 / HYPER

Megbízható alaplap minőségi fémjelzi Super Alloy jelzi nem csak a használata a jobb minőségű alkatrészek, hanem bizonyított teljesítmény nagy terhelés alatt. Lenyűgöző fekete-fehér kivitel tábla ATX formátumú híres alapjául szolgál mintajelentések a játékosok, de ez is alkalmas a nagy teljesítményű számítógépek támogatja a legújabb generációs processzorok és memória Skylake típusú DDR4.

legfontosabb jellemzői

  • Támogatás az Intel Skylake és DDR4 memória
  • Vonzó megjelenés köszönhetően a fehér és kötelezettségek a hátsó összekötő blokk
  • Platinum NICHICON kondenzátorok hosszú élettartamú
  • Két grafikus kimenet az integrált grafikus mag CPU
  • Intel gigabites hálózati kártya ultragyors internet
  • Nyolc csatornás kiváló minőségű audio
  • Rendkívül gyors SATA Express és Ultra M.2
  • Túlfeszültség védett és páratartalom

Basis mint amilyennek lennie kellene

ASRock H170 PRO4 / HYPER épült prémium anyagok és alkatrészek, amelyek biztosítják a leghatékonyabb felhasználását teljesítmény mind a csatlakoztatott eszközöket. Amellett, hogy a Socket 1151 Intel Skylake is fel van szerelve négy memória-bővítőhely a legújabb DDR4 frekvencián üzemel akár 2133 MHz-es. Grafikus kártyákat ezután készített két PCIe 3.0 x16 slot. A villámgyors adatfolyamok mellett a hagyományos SATA csatlakozók és SATA Express és a régi kikötő Ultra M.2, a forgalom eléri a hihetetlen 32 Gb / s. 

Hatékony passzív hűtés

Mivel már a tervezési megengedett használata ezen a fórumon a vezetői jelentések, mind potenciálisan termikusan hangsúlyozta részei az alaplap felszerelt passzív hűtést. Hűtés majd jöhet növekedése esetén a kapcsolatok és a hibakeresés egy jelentést, a gyártó által alkalmazásokat. Nagyon praktikus hívják. I / O Armor ezért a hátsó csatlakozó blokk. Ez biztosítja a védelmet az elektrosztatikus károsodás és gondatlan kezelése.

Felhasználóbarát szoftver

ASRock maximális kényelmet nyújt a Live Update és App Shop. Minden szükséges alaplap vezetők naprakész, és akkor kap a lehetőséget, hogy töltse le a támogató szoftver, megkönnyíti, hogy optimalizálja a rendszer. ASRock Cloud alkalmazások lehetővé teszik adatok megosztását és ellenőrizzék a PC-n keresztül egy mobil telefon vagy tabletta bárhonnan. Annak ellenére, hogy egyértelmű, grafikus UEFI akkor majd beállítani a működési paramétereket a processzor, a memória és a ventilátor.

Paraméterek

Kivitelezés
DIMM Kész!

Rendszermemória

Kivitelezés
DIMM Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASROCK H170 PRO4 / HYPER Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASROCK H170 PRO4/HYPER. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASROCK H170 PRO4 / HYPER. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASROCK H170 PRO4 / HYPER. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASROCK H170 PRO4 / HYPER.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ