AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

ASROCK H97M Anniversary

Termékkatalógus
ASROCK H97M Anniversary
4,5 4 értékelés
Alaplap - Intel H97, 1x PCIe x16 DDR3 1600 RAID SATA III, USB 3.0, GLAN, DVI, HDMI, 5.1 csatornás HD audio, mATX, sc1150
Kód:  AS030w7 Termékszám:  H97M Anniversary Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ASROCK H97M Anniversary

Egy alaplap, ami mindent megad

Ez a  megbízható  micro ATX formátumú alaplap különösen alkalmas otthoni vagy vállalati irodai számítógépek építéséhez. Az alaplap rendelkezik modern technológiák összes jellemzőjével -  PCI Express 3.0 port  grafikus kártyák csatlakoztatásához, 6 SATA III csatlakozó, HDMI, USB 3.0, támogatja a  DDR3 memóriát és az UEFI BIOS-t. Az Intel H97 chips támogatja az ötödik generációs Intel Haswell Core processzorokat . A kiemelkedő megbízhatóság érdekében, az alaplap csak szilárd kondenzátorokkal rendelkezik és emellett Full Spike Protection technológiája megvédi az alaplapot és a hozzá tartozó alkatrészeket a váratlan túlfeszültségtől rövidzárlat esetén.

Évfordulós kiadás

Mint ahogy a neve is sugallja,az ASROCK H97M Anniversary, a Pentium márka 20. évfordulóját ünnepli a  Pentium G3258 jelzésű processzorral, aminek érdekessége, hogy nincs benne szorzózár. Ez a processzor képes 4,2 GHz-es órajelen futni, ami  50%-ka több a hagyományos frekvenciákhoz képest.

Nagyszerü szoftvereszközök

Egy ilyen alaplap még a legigényesebb felhasználók számára sem fog csalódást okozni . ASRock egy kifinomult szoftvercsomaggal rendelkezik, mint például az A-Tuning szoftver, aminek  kezelőfelületével  az alaplap parancsopcioit lehet kontrollálni.  De ez még nem minden! Az egyedülálló XFast 555 lehetővé teszi, hogy a felhasználók akár ötszörös teljesítmény növekedést tapasztaljanak a RAM, LAN és USB teljesítményében. Azok számára, akiknek a gyártó által biztosítottt szoftver eszközök nem lennének elegendőek, az ASRock App Shop-ban, számos szoftvert és és az ASRock által támogatott terméket találhatnak.

Távoli hozzáférés bárhonnan, bármikor

 Az alaplap további előnyei közé tartozik Gigabit hálózati kártya, aminek köszünhetően az online forgalmat a legnagyobb  sebességel bonyolítja le és  támogatja a Wake On WAN - hálózati számítógépek távoli ébresztési funkcióját . ASRock Cloud számítógépét egy teljesen privát Cloud tárolási hellyé alakítja át,  olyan lehetőségekkel, mint például a media streaming vagy számítógépének  távoli elérése  más eszközök segítségével, illetve a fájljainak több eszközzel történő egyidejü megtekintése.

Paraméterek

Foglalat
Intel 1150 Kész!
Lapkakészlet
Intel H97 Kész!
Alaplap formátum
mATX (Micro ATX) Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
Intel 1150 Kész!
Lapkakészlet
Intel H97 Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
mATX (Micro ATX) Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!

Haladó paraméterek

Haladó funkciók
RAID vezérlő Kész!
Hangkártya típusa
Realtek ALC662 Kész!
Hangkártya-csatornák száma
5.1 Kész!

Csatlakozók

Külső
DVI, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, VGA (D-Sub) Kész!
Belső
Elülső panel audiocsatlakozója, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket Kész!
PCI Express x16
Kész!
PCI express x1
Kész!
USB 2.0
Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Kész!
Serial ATA III
Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASROCK H97M Anniversary Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASROCK H97M Anniversary. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASROCK H97M Anniversary. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASROCK H97M Anniversary. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASROCK H97M Anniversary.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ