Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

ASROCK J3160DC-ITX

Termékkatalógus
ASROCK J3160DC-ITX
4,7 3 értékelés
Alaplap - integrált CPU Intel Celeron J3160 Quad-Core, DDR3L SO-DIMM 1600, 4x SATA III, PCIe 2.0, 6x USB 3.0, GLAN, HDMI, DVI-D, DisplayPort, 7.1 csatornás audio, mini ITX
Kód:  AS035b Termékszám:  J3160DC-ITX Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ASROCK J3160DC-ITX

 Sokféleképpen használhatod majd az ASRock alaplapot, amelyben található egy integrált Intel processzor. Nagy hangsúlyt fektettek a grafikai teljesítményre. Ez az alaplap akár ipari szintű, 48 csatornás NVR rendszerként is működhet. Biztos lehetsz benne, hogy minden képkocka rögzítésre kerül. Az alaplap egyik nagy előnye a benne található négy magos processzor. A már benne lévő processzor nem csak nagyszerű teljesítényt nyújt, de megnyugvást is a gép összeállításakor.

Legfontosabb jellemzők

  • Integrált Intel Quad-Core J3160
  • Integrált Intel grafikus kártya
  • DC jack adapter
  • Sokféle videó kimenet
  • Számos, nagy sebességű USB 3.0 port
  • Technológiai, amely a nedvesség ellen védelmet nyújt
  • Akár 16 GB RAM-ig bővíthető
  • Kompakt Mini ITX formátum

Felvételhez tervezve

A processzorral ellátott alaplap széleskörű videoátviteli lehetőséget kínál. Természetesen, teljes mértékben készen áll a több kijelző egy időben történő kezelésére, hiszen felszereltségével könnyedén megbirkózik a feladattal. A HEVC formátum támogatása sem elhanyagolható, hiszen ez egy kivételes bitráta/képminőség arány, amely nagyban csökkenti az előbbit, megőrizve az utóbbit. Így képes akár 4k felbontású videókat közvetíteni.

Meglepő képességek

  A processzor, amellyel az alaplap fel van szerlve, 1,6 GHz frekvencián dolgozik. Azonban a négy mag ereje képes akár a 2,24GHz-et is elérni. Emellett, 2MB cache memória segíti a processzor munkáját. A maximális hőmérsékleten is mindössze 6W fogyasztással. ez az alaplap egy energiatakarékos választásnak bizonyul, miközben nem kell lemondani a teljesítményről sem. Ezen felül, az alaplapban található egy integrált Intel HD Graphics 400.

Thanks to the DC connector, you can power the board through the 19V adapter. You have much more choices in choosing the cabinet and you can also catch in more compact models. A great advantage of the board is the printed joints produced by the technology and materials that prevent the negative effects of moisture. You do not have to worry about short-circuiting, everything will always work reliably. Another feature you can find is to customize your power consumption with three modes designed to match the current board load. The trouble-free operation of all the components is ensured by the ASRock Live Update service to optimize the system and keep the board in the best condition.

A DC csatlakozónak köszönhetően, az alaplap akár egy 19V adapter segítségével is kaphat áramot. Így sokkal több lehetőséged van a számítógép ház választásakor, akár méretben is. Az alaplap egyik erőssége a lapon lévő nyomtatott áramkörök, amelyek megakadélyozzák a nedvesedés kellemetlen következményeit. Nem kell aggódnod rövidzárlat miatt: mindig megbízhatóan fog működni minden. Egy másik jellemzője, hogy személyre szabhatja az energiaellátást három mód segítségével. Minden komponens gondtalan működését az ASRock Live Update szolgáltatás biztosítja, amellyel optimalizálható a rendszer is és egyben karban is tartható az alaplap.

További információk:

Méret:
17 cm x 17 cm

 

Paraméterek

Lapkakészlet
SoC Kész!
Alaplap formátum
mITX (Mini ITX) Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, Integrált processzor, CPU hely integrált GPU-val, Serial ATA III Kész!
Kivitelezés
SO-DIMM Kész!
Memória típusa
DDR3L Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Lapkakészlet
SoC Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
mITX (Mini ITX) Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, Integrált processzor, CPU hely integrált GPU-val, Serial ATA III Kész!

Rendszermemória

Kivitelezés
SO-DIMM Kész!
Memória típusa
DDR3L Kész!
RAM slotok száma
2 × Kész!
Csatlakozás mód
Dual-channel Kész!
Max. frekvencia (OC)
1 600 MHz Kész!

Haladó paraméterek

Hangkártya-csatornák száma
7.1 Kész!

Csatlakozók

Külső
DisplayPort, DVI, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1 Kész!
Belső
COM header, Elülső panel audiocsatlakozója, S/PDIF header, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket Kész!
PCI express x1
Kész!
USB 2.0
Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Kész!
Serial ATA III
Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASROCK J3160DC-ITX Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASROCK J3160DC-ITX. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASROCK J3160DC-ITX. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASROCK J3160DC-ITX. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASROCK J3160DC-ITX.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ