30 dnů na vrácení Shop roku

ASROCK J4005M

Termékkatalógus
ASROCK J4005M
5 1 értékelés
Alaplap - SoC, Integrált CPU socket, 1× PCIe x16, 2× PCIe x1, 2×, DDR4, 2400MHz (OC), 2× SATA III, HDMI, VGA, DVI, 7.1 hangkártya, mATX (Micro ATX) alaplap formátum
Kód:  AS039c1a Termékszám:  J4005M Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ASROCK J4005M

Az integrált Intel processzorral ellátott ASRock alaplaphoz számos felhasználási módot találsz. Kiemelésre méltó a videóval való munka. Az alaplapoknak ez a sorozata akár 48 ipari kamera kiszolgálására képes egyszerre, és ezért nagyszerű választás éppen ehhez a teljesen gyakorlati tevékenységi területhez. Látóköréből nem fog hiányozni a rend IP őreinek egyetlen fontos felvétele sem. Az ASROCK J4005M alaplap nagy előnye az integrált négymagos processzor. Jelenlétének köszönhető nem csak a nagy teljesítmény és a nagy megbízhatóság, hanem a számítógép összeállításának jelentős megkönnyítése is.

Az ASROCK J4005M alaplap főbb jellemzői

  • Része a nagy teljesítményű Intel Celeron J4005 kétmagos processzor
  • Integrált Intel UHD 600 videókártya
  • VGA, HDMI és DVI-D videó-kimenetek
  • mATX formátum
  • Támogat max. 8 GB DDR4 típusú RAM-ot

ASROCK J4005M: képpel való munkához hozták létre

A CPU grafikai chipjével bíró alaplap egész sor videoátviteli oldal lehetőségét kínálja. Magától értetődik a több monitor engedélyezésére való tökéletes készenlét, felszereltségével és képességeivel rögtön három monitorral is megbirkózik. Fontos a HEVC formátum támogatása, amely kivételes adatáramlás / képminőség arányával büszkélkedik, amikor jelentősen csökkenti az elsőt, miközben teljes egészében megőrzi a másodikat. Ezzel együtt, az ASROCK J4005M alaplap képes videót közvetíteni akár tökéletes 4K felbontásban is.

Hatékony integrált berendezés és nedvességállóság

A processzor, amellyel az ASRock alaplap fel van szerelve, képes felgyorsítani saját két magját az akár 2,5 GHz-es órajelre is. Belül megtalálod az Intel UHD Graphics 600 integrált grafikát is. A zenerajongók is megtalálják a magukét, mivel a gyártó speciális ELNA kondenzátorokkal szerelte fel az alaplapot, amelyek garantálják a kiváló minőségű zenehallgatást. Nagy előnyei a nedvességgel szemben ellenálló anyagból készült nyomtatott áramkörök. Nem kell aggódnod egy rövidzárlat miatt, mindig minden megbízhatóan fog működni.

Az alaplap három működési módja

Egy másik hasznos tulajdonságot találsz az alaplap energetikai igényességének testreszabási lehetőségében három olyan üzemmóddal, amelyek alkalmazkodnak az aktuális terheléséhez. Az ASRock Live Update szolgáltatásnak köszönhetően minden alkatrész problémamentes működéséről könnyű lesz gondoskodni. Ez segít optimalizálni a rendszert és a lehető legjobb állapotban fenntartani az ASROCK J4005M alaplapot.

Paraméterek

Foglalat
Integrált CPU Kész!
Lapkakészlet
SoC Kész!
Alaplap formátum
mATX (Micro ATX) Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, Integrált processzor, CPU hely integrált GPU-val, Serial ATA III Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
Integrált CPU Kész!
Lapkakészlet
SoC Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
mATX (Micro ATX) Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, Integrált processzor, CPU hely integrált GPU-val, Serial ATA III Kész!

Haladó paraméterek

Hangkártya típusa
Realtek ALC887 Kész!
Hangkártya-csatornák száma
7.1 Kész!

Csatlakozók

Külső
DVI, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, VGA (D-Sub) Kész!
Belső
COM header, Elülső panel audiocsatlakozója, LPT csatlakozó, M2 foglalat, Serial-ATA-III, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket Kész!
PCI Express x16
Kész!
PCI express x1
Kész!
USB 2.0
Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Kész!
Serial ATA III
Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASROCK J4005M Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASROCK J4005M. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASROCK J4005M. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASROCK J4005M. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASROCK J4005M.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ