Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Rapture AlzaBoxy Q1

ASROCK X370 Killer SLI

Termékkatalógus
ASROCK X370 Killer SLI
4,8 9 értékelés
Alaplap - AMD X370, DDR4, 2x PCIe x16, M.2, USB 3.1, USB-C 3.1 Gen 1, Intel GLAN, 8ch audio, Aura RGB, ATX, Ryzen, scAM4
Kód:  AS276a1 Termékszám:  X370 Killer SLI Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ASROCK X370 Killer SLI

i Raven Ridge BIOS frissítés A Raven Ridge sorozatú processzorok támogatásának biztosításához a 100% kompatibilitás érdekében ajánljuk az alaplap (Update BIOS) szolgáltatását.

Az új AMD Ryzen processzorok megjelenését követve az ASROCK frissítette alaplapjait, amelyeket felső kategóriás játékos gépekhez terveztek. Biztosítja a tökéletes alapot minden játékos számára, akik fejlett technológiát és megbízhatóságot igényelnek. Az egész lap gaming témájú designt és szívós páncélt kapott, amely megvédi minden lényeges alkatrészét.

Legfontosabb jellemzők

  • Alaplap az erős játékos gépek számára
  • Gyors, stabil és zavartalan működés a legizzasztóbb játékok esetén is
  • Támogatja a legújabb AMD Ryzen processzorokat
  • A beépített csatolók a lehető leggyorsabb adatátvitelt teszik lehetővé
  • Testre szabható RGB háttérvilágítás LED kiegészítő támogatással
  • Túlfeszültség és pára ellen védett
  • SLI HB Bridge
  • VR Ready

Játékgépekhez épített

Az alaplap képes befogadni az elérhető legerősebb komponenseket. Az AMD AM4 socketbe a vadonatúj AMD Ryzen processzorok is berakhatók. Továbbá, négy memóriamodul (DDR4, maximális frekvencia 2667 MHz) pakolható bele. Két megerősített PCI-E x16 3.0 slotjába két nagy teljesítményű videokártyát tehetünk, NVIDIA SLI vagy AMD CrossFireX támogatással. Az SLI híd az alaplapra integrált, így semmi nem okozhat fennakadást. A háttértárakat gyors SATA III csatolók vagy két M.2 hely (SSD-knek) várja.

Gazdag csatlakozási lehetőségek és egyedi megjelenés

A hátsó panel biztosítja az összes szükséges kimenetet. Itt kaptak helyet a gyors USB 3.0 és USB-C csatlakozók, Intel Gigabyte LAN és Realtek ALC892 hangkártya, 7.1 támogatással, aranyozott kimenetekkel.

Minden játékos örömére a lap RGB LED-es háttérvilágítást (egyéni beállításokkal) kapott, és támogatja a  LED-es ventilátorokat és dekoratív LED csíkokat. Egyedülálló színbeállítások könnyedén hozhatók létre, köszönhetően a mellékelt alkalmazásnak.

Tökéletes tervezés, a legapróbb részletekig

Az ASRock X370 Killer SLI prémium anyagok és alkatrészek felhasználásával készült, amelyek biztosítják a csatlakoztatott eszközök teljesítményének leghatékonyabb felhasználását . A részletekre figyelés a tápegységnél kezdődik. Ez egy stabil és erőteljes energiaforrás, amely minimalizálja az elektromos zajt, és a hőtermelést. Mivel az egész rendszert nagy igénybevételre tervezték, ezért az összes, potenciálisan hőterhelt alkatrészt hatékony passzív hűtéssel látták el.

A hátsó csatlakozókat fedő ún. I/O Armor is nagyon praktikus. Biztosítja a csatlakozók védelmét az elektrosztatikus károsodástól és óvatlan mozdulatoktól. Ehhez jön a túlfeszültség-védelem, így a számítógép biztonságos lesz még vihar idején is. Egyedülálló a NYÁK felépítése is, amely eltérően a hagyományos változatoktól, sokkal sűrűbb. Ennek köszönhetően a nedvesség kevésbé tud az alaplapba hatolni, megelőzve a korróziót és kisebb rövidzárlatokat.

Paraméterek

Foglalat
AMD AM4 Kész!
Lapkakészlet
AMD X370 Kész!
Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, M.2 , PCI Express 3.0, RGB háttérvilágítás, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
AMD AM4 Kész!
Lapkakészlet
AMD X370 Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, M.2 , PCI Express 3.0, RGB háttérvilágítás, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!

Haladó paraméterek

Haladó funkciók
AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink Kész!
Hangkártya típusa
Realtek ALC892 Kész!
Hangkártya-csatornák száma
7.1 Kész!

Csatlakozók

Külső
HDMI, Jack, Optikai kimenet, PS/2, RJ-45 (LAN), RJ-45 (LAN) 1Gbps, USB 3.2 Gen 1, USB-C Kész!
Belső
COM header, Elülső panel audiocsatlakozója, M2 foglalat, RGB LED Header, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket Kész!
PCI Express x16
Kész!
PCI express x1
Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Kész!
M.2 slotok
Kész!
Serial ATA III
Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASROCK X370 Killer SLI Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASROCK X370 Killer SLI. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASROCK X370 Killer SLI. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASROCK X370 Killer SLI. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASROCK X370 Killer SLI.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ