AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

ASROCK Z170 GAMING K4 Fatal1ty

Termékkatalógus
ASROCK Z170 GAMING K4 Fatal1ty
4,5 2 értékelés
Alaplap - Intel Z170, 2x PCIe x16 DDR4 3866 4x, 6x SATA III, M.2, 8x USB 3.0, GLAN, DVI, HDMI, 7.1 csatornás audio, ATX, sc1151
Kód:  AS031d8d Termékszám:  Z170 GAMING K4 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ASROCK Z170 GAMING K4 Fatal1ty

Építs egy erőteljes gamer számítógépet, hogy gond nélkül játszhasd a legújabb játékokat is. Természetesen az ilyen gép játszva futtatja a professzionális grafikus programokat és az igényes multimédiás alkalmazásokat is. Jelenleg az ilyen feladatra leginkább alkalmas a Intel hatodik generációs Skylake sorozata. Ahhoz, hogy a legtöbbet hozd ki belőle, az ASRock cég játékra hangolt alaplapja, a Fatal1ty Z170 GAMING K4 az ideális választás.

Legfontosabb jellemzői

  • Alaplap erőteljes gamer számítógépekhez
  • Úgy tervezték, hogy gyorsan, stabilan és zavartalanul működjön a legigényesebb játékokkal
  • Támogatja a legújabb Intel Skylake processzorokat
  • A leggyorsabb adatátvitelt biztosító portokkal felszerelve
  • Túlhajtásos kísérletezésekhez igazítva
  • Modern Ultra M.2 port SSD lemezhez
  • Beépített stúdió minőségű hangkártya
  • Gigabites Killer hálózati kártya biztosítja a minimális késleltetést
  • Túlfeszültség és páratartalom elleni védelem

Prémium alaplap játékosoknak

Mivel az ASRock Fatal1ty Z170 GAMING K4 alaplap kimondottan a játékosok igényeit figyelembe véve van megtervezve fel van szerelve a megfelelő technológiákkal. Amellett, hogy befogadja az Intel Skylake processzorokat a Socket 1151 foglalat, fel van szerelve négy memória-bővítőhellyel a legújabb DDR4 modulok számára, amelyek akár 3866 MHz-es lenyűgöző sebességgel dolgozhatnak. Grafikus kártyák számára két teljes értékű PCIe 3.0 x16 slot található az alaplapon. A villámgyors adatátvitelért a hagyományos SATA csatlakozók és a SATA Express mellett egy Ultra M.2 csatlakozó felel, aminek a sebessége eléri a hihetetlen 32 Gb/s értéket. 

A perifériák sem maradnak le a sebességben, köszönhetően a beépített A és C típusú USB 3.0 portoknak. Ahhoz, hogy a hálózati kommunikáció is a legmagasabb szinten legyen kezelve, az alaplap prémium minőségű, játékra optimalizált Killer E2400 hálózati kártyát tartalmaz. Ez még a profi játékosok között is elismert, mert minimalizálja a latenciát, például azzal, hogy ügyesen előnyben részesítia az egyes alkalmazások hozzáférését a hálózathoz. Ha nem lenne elég a gyári beállítás, akkor aa mellékelt alkalmazásokkal lehet kísérletezni és legapróbb részletekig tuningolni az egész rendszert.

Tökéletes kivitelezés a legapróbb részletekben is

Az ASRock Fatal1ty Z170 GAMING K4 prémium anyagokból és alkatrészekből készült, amelyek biztosítják a csatlakoztatott eszközök teljesítményének leghatékonyabb felhasználását. A részletekre figyelés a tápellátással kezdődik. Az alaplapon egy stabil és erőteljes tápellátó áramkör található, ami minimalizálja az elektromos zajt és a hő felhalmozódását. Mivel extrém terheléssel számol az egész rendszer, az alaplap minden potenciálisan hőterhelésnek kitett része hatékony passzív hűtőbordával van ellátva.

 Nagyon praktikus az úgynevezett I/O Armor vagyis a hátsó csatlakozó blokk burka. Ez biztosítja a védelmet az elektrosztatikus kisülés és a gondatlan kezelés ellen. Ehhez jön még a túlfeszültség-védelem, így a számítógép biztonságos lesz még a viharok alatt is. Szintén egyedülálló a nyomtatott áramköri lap kialakítása. Eltérően a hagyományos változatoktól, itt  a belső struktúra sokkal tömörebb. Ennek köszönhetően, hogy az alaplapra nedvesség kerül, nem jut be a lap belsejébe, mert az korróziót és zárlatokat okozhatna.

Egyedi funkciók játékosok számára 

A Key Master funkció egy kis előnyt biztosít számodra az ellenféllel szemben. Használatával saját parancsikonokat, makrókat hozhatsz létre, miközben azt is lehetővé teszi, hogy dinamikusan változtasd a kurzor mozgásának sebességét. Ez az úgynevezett. Sniper Mode, ami ideális az általános és a célzás mód közti váltáshoz, mivel jelentősen javítja lövés pontosságát. A játékhoz készült egeret, a speciális Fatal1ty USB egér portba kell csatlakoztatni. Ez a port képes változtatni a kurzor mozgásának olvasási sebességét 125-1000 Hz között. Rendszer válasza a parancsaidra ezért azonnali lesz, a legkisebb késedelem nélkül.

Stúdió minőségű hang

Magas színvonalú és minőségű a beépített hangkártya. Ez fantasztikusan tiszta és hű hangzással büszkélkedhet, ami annak köszönhető, hogy kiváló elektromágneses árnyékolása van, és a kiváló erősítőkkel van felszerelve. A kiváló 115 dB értékű jel-zaj arány és a 600 Ohm  impedanciájú fejhallgatók támogatása biztosítja, hogy halld játék közben azt is, amit az ellenfél a legcsendesebben suttog el.

 

Paraméterek

Foglalat
Intel 1151 Kész!
Lapkakészlet
Intel Z170 Kész!
Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
Intel 1151 Kész!
Lapkakészlet
Intel Z170 Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!

Haladó paraméterek

Haladó funkciók
AMD CrossFireX, RAID vezérlő, DUAL BIOS, MOSFET hűtő Kész!
Hangkártya típusa
Realtek ALC1150 Kész!
Hangkártya-csatornák száma
7.1 Kész!

Csatlakozók

Külső
DVI, HDMI, Jack, Optikai kimenet, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB-C Kész!
Belső
COM header, Elülső panel audiocsatlakozója, M2 foglalat, SATA Express port, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket Kész!
PCI Express x16
Kész!
PCI express x1
Kész!
USB 2.0
Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Kész!
Serial ATA III
Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASROCK Z170 GAMING K4 Fatal1ty Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASROCK Z170 GAMING K4 Fatal1ty. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASROCK Z170 GAMING K4 Fatal1ty. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASROCK Z170 GAMING K4 Fatal1ty. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASROCK Z170 GAMING K4 Fatal1ty.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ