A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

ASROCK Z270 Taichi

Termékkatalógus
ASROCK Z270 Taichi
Alaplap - Intel Z270, DDR4, 4x PCIe x16, M.2, USB 3.1, USB 3.1-C Gen 2, Intel Dual GLAN, 802.11ac Wi-Fi, BT 4.0, 8ch audio Purity Sound 4 DTS, TPM header, HDMI, DP, Aura RGB, ATX, sc1151
Kód:  AS031d9h Termékszám:  Z270 Taichi Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ASROCK Z270 Taichi

Ha egy elsöprő gamer számítógépet szeretnél felépíteni, ahhoz a lehető legjobb alkatrészekre lesz szükséged. És a legjobb az alapoktól kezdeni. Az ASROCK Z270 Taichi a tökéletes alaplap egy játékosnak, hiszen olyan erőssé teszi a PC-t, hogy azon könnyen futhatnak a legújabb játékok, professzionális grafikus programok és nagy teljesítményt igénylő multimádiás alkalmazások. Jelenleg az ilyen feladatokra leginkább a 7. generációs, Kaby Lake széria Intel prcesszorai a legalkalmasabbak.

Legfontosabb jellemzők

  • Alaplapi lapkakészlet Z270 rendkívül nagyteljesítményű számítógépekhez
  • Integrált WiFi, Bluetooth 4.0
  • Támogatja a legújabb, Kaby Lake Intel processzorokat
  • Lehetővé teszi profi videokártyák csatlakoztatását  4-utas SLI és 4-utas CrossFireX módban
  • Beépített portok a gyors adatátvitel érdekében
  • Alkalmas túlhajtási kísérletekre
  • Beépített stúdió minőségű hangkártya
  • AURA RGB LED világítás
  • Túlfeszültség elleni védelem, páravédelem

Alaplap a legerősebb számítógépekhez

Az ASRock Z270 SuperCarrier alaplap nemcsak a legmodernebb technológival rendelkezik, de az RGB LED világításnak köszönhetően nagyon jól mutat átlátszó oldalú gépházakban. Mivel ezt az alaplapot rendkívül erős számítógépekhez tervezték, kitűnő technológiával van felszerelve. A Kaby Lake Socket 1151 foglalat  mellett 4 memória foglalattal is rendelkezik a legújabb típusú DDR4 memóriamodulhoz, amely 3733 MHz-ig túlhajtható. A videokártyák részére három PCIe 3.0 x16 foglalat van a 4-utas SLI és a 4-utas CrossFireX mód használata érdekében. Ha ez még mind nem lenne elég, akkor tovább kísérletezhetsz a túlhajtással.

Gyors adatátvitel és tökéletes hangzás

A  hagyományos SATA és SATA Express csatlakozók mellett az ultragyors adatátvitelről az Ultra M.2 gondoskodik, amelynek átviteli sebessége 32G/s. Ez 1 mp alatt 1 DVD-nyi tartalom átvitelének felel meg. A beépített USB 3.1 type C portnak köszönhetően kedvedre csatlakoztathatsz perifériaeszközöket. A beépített hangkártya minősége is igen magas. Fantasztikusan tiszta és valósághű hangzással büszkélkedhet, ami a kiváló elektromágneses árnyékolásnak, átalakítóknak és  erősítőknek köszönhető. 

Teljesen megbízható kapcsolatot

A gyenge WiFi-jel és a lassú internet nem kedvez a játékhoz, ezért az alaplapot 802.11ac WiFivel egészítették ki, ami lehetővé teszi a 2,4GHz-es és 5GHz-es frekvenciatartomány egyidejű működését. Ha inkább kábelen keresztül szeretnél csatlakozni, használd az Aquantia 5gigabitet. A megbízhatóság a fontossági sorrend első helyén áll, ezért a sávszélesség növelése érdekében a gyártó Intel Gigabit Dual LAN kapcsolatot is lehetővé tett.

Tökéletes kezelhetőség a legapróbb részletekig

Az ASRock Z270 Taichi-t prémium minőségű anyagokból és alkaltrészekből építették az összes csatlakoztatott komponens lehető leghatékonyabb működése érdekében. A részletekre való figyelés a teljesítménnyel kezdődik. Ezt egy stabil és erőteljes tápellátás biztosítja, miközben minimalizálja az elektromos zajt és a hőtárolást. Az egész rendszer extrém terhelése miatt, az alaplap minden túlmelegedésre hajlamos részét hatékony passzív hűtőborda hűt.

A hátsó csatlakozó blokkot borító I/O Armor véd az elektrosztatikus kisülés okozta kár ellen és gondatlan kezelést biztosít. Emelett túlfeszültség-védelemmel is rendelkezik, így számítógéped vihar idején is biztonságos marad. A PCB alaplap magában is egyedülálló. A hagyományos változatokkal szemben a belső struktúrája sokkal sűrűbb. Így a nedvesség nem tud behatolni, amely egyébként korróziót és rövidzárlatot okozhat.

Paraméterek

Foglalat
Intel 1151 Kész!
Lapkakészlet
Intel Z270 Kész!
Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Intel Optane támogatás, Serial ATA III, UEFI BIOS, Wi-Fi Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
Intel 1151 Kész!
Lapkakészlet
Intel Z270 Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Intel Optane támogatás, Serial ATA III, UEFI BIOS, Wi-Fi Kész!

Haladó paraméterek

Haladó funkciók
AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink, RAID vezérlő, Állapotjelző, MOSFET hűtő Kész!
Hangkártya típusa
Realtek ALC1220 Kész!
Hangkártya-csatornák száma
7.1 Kész!

Csatlakozók

Külső
DisplayPort, HDMI, Jack, Optikai kimenet, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C, Wifi kártya Kész!
Belső
Elülső panel audiocsatlakozója, M2 foglalat, SATA Express port, Serial-ATA-III, Thunderbolt header, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket Kész!
PCI Express x16
Kész!
PCI express x1
Kész!
USB 2.0
Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Kész!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Kész!
Serial ATA III
10× Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASROCK Z270 Taichi Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASROCK Z270 Taichi. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASROCK Z270 Taichi. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASROCK Z270 Taichi. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASROCK Z270 Taichi.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ