30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

ASROCK Z370 Fatal1ty Gaming K6

Termékkatalógus
ASROCK Z370 Fatal1ty Gaming K6
5 1 értékelés
Alaplap - Intel Z370, DDR4, 3 x PCIe x16, M.2, USB 3.1, USB 3.1-C Gen 2, Intel Dual GLAN, 8-csatornás audio Purity Sound 4. és SB 3 Cinema, TPM modul, HDMI, DP, RGB LED, ATX, sc1151 (csak Coffee Lake)
Kód:  AS032k3 Termékszám:  Z370 GAMING K6 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ASROCK Z370 Fatal1ty Gaming K6

Az új Intel processzorokkal együtt érkezik az ASROCK legmodernebb alaplapja, amely készen áll rá, hogy nagy teljesítményű készüléket varázsoljon a gépedből! A Fatal1ty X370 Gaming K6 tökéletes alapot biztosít azoknak a játékosoknak, akik számára elsődleges szempont a legfejlettebb technológia, és a megbízhatóság. A Z370 lapkakészlettel ellátott, minden-az-egyben ATX alaplap kifejezetten játékos stílusra lett hangolva, az RGB háttérvilágításnak köszönhetően pedig további LED elemekkel egészítheted ki a készülékedet.

Az ASROCK Fatal1ty Gaming X370 K6 alaplap legfőbb jellemzői

  • Alaplap nagy teljesítményű gamer számítógépekhez
  • A legigényesebb játékok gyors, stabil, és zökkenőmentes futtatására tervezve
  • A legújabb Intel processzorok támogatása
  • A felszerelt portok a leggyorsabb adatátvitelt teszik lehetővé (M.2, USB 3.1)
  • Megerősített PCI-Express foglalat grafikus kártyához
  • Túlfeszültség és pára elleni védelem
  • Dual Intel Gigabit LAN
  • Szimmetrikus C-típusú USB port
  • VR Ready támogatás

PCIe Steel slot a nehéz grafikus kártyákhoz is

Az X370 játékra tervezett alaplap a továbbfejlesztett technológiának köszönhetően a legnagyobb teljesítménnyel bíró alkotóelemekkel is kompatibilis. A modern Intel 1151 foglalat az ugyanilyen gyártmányú, legújabb CPU fogadására is képes. Továbbá a DDR4 memória modulhoz négy slot áll rendelkezésre, így az alaplap akár 4333 MHz elérésére is alkalmas. A megerősített PCI-E x16 3.0 slotot nagy teljesítményű NVIDIA vagy AMD grafikus kártya hajtja. A merevlemezek csatlakoztatására gyors SATA III csatlakozó, illetve a könnyű SSD számára két M.2 slot áll rendelkezésre.

A módosított belső szerkezet véd a korrózió ellen

Az ASROCK Fatal1ty Gaming K6 alaplap prémium minőségű anyagokból és alkotóelemekből áll, amelyek hatékony működést garantálnak. A teljesítmény a részletek hangsúlyozásában rejlik. Ennek köszönhetően egy stabil és erőteljes alaplappal van dolgunk, amely a minimálisra csökkenti az elektromágneses zajt, és a hőgerjesztést. A PCB szerkezete maga is egyedülálló: a hagyományos variánsokhoz képest sokkal sűrűbb. Ennek eredményeképp a nedvesség nem szivárog be az alaplapba, ezáltal nem áll fent a korrózió és a rövidzárlatok előfordulásának lehetősége.

Gyorsabb válaszidő a Fatal1ty egérportnak köszönhetően

A Key Master funkció rengeteg előnyt biztosít az ellenfelekkel való küzdelem során. Segítségével egyedi billentyűparancsokat és makrókat hozhatsz létre, miközben lehetővé teszi a kurzor mozgási sebességének dinamikus váltakoztatását. Ez az úgy nevezett Sniper mód, amely ideális a normál és a mesterlövész-mód közötti váltásra, ezáltal jelentősen nő a lövési pontosság. Miután csatlakoztattad a gaming egeredet a Fatal1ty speciális USB portjához, lehetőséged van az egér mintavételezési tartományának kiválasztására 125 és 1000 Hz között. Ennek köszönhetően a kiadott parancsok válaszideje rögtön, a legkisebb késés nélkül megy végbe.

Állítsd be az alaplap RGB LED háttérvilágítását a saját ízlésed szerint

Az alaplap hátsó részén minden szükséges output megtalálható: gyors USB 3.0 és modern, C-típusú USB csatlakozók. Emellett az eszköz 7.1-csatornás támogatással rendelkező, minőségi Realtek ALC1220 hangkártya és a Creative SoundBlaster Cinema 3 kimeneteivel is fel lett szerelve. A játékosok egytől egyik értékelni fogják az egyedileg testre szabható RGB LED háttérvilágítást, valamint a csatlakoztatott ventilátor LED csíkokkal (nem tartozék) való feldíszíthetőségét. A gyártó oldaláról ingyenesen letölthető, ASROCK Fatal1ty X370 Gaming K6 speciális alkalmazásával könnyedén az ízlésedre alakíthatod a színeket.

Paraméterek

Foglalat
Intel 1151 Coffee Lake Kész!
Lapkakészlet
AMD AB350 Kész!
Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, M.2 , PCI Express 3.0, Intel Optane támogatás, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
Intel 1151 Coffee Lake Kész!
Lapkakészlet
AMD AB350 Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, M.2 , PCI Express 3.0, Intel Optane támogatás, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!

Haladó paraméterek

Haladó funkciók
AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink, RAID vezérlő, MOSFET hűtő Kész!
Hangkártya típusa
Realtek ALC1220 Kész!
Hangkártya-csatornák száma
7.1 Kész!

Csatlakozók

Külső
DVI, HDMI, Jack, Optikai kimenet, PS/2, RJ-45 (LAN), Thunderbolt 3, USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB-C Kész!
Belső
COM header, M2 foglalat, RGB LED Header, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket Kész!
PCI Express x16
Kész!
PCI express x1
Kész!
USB 2.0
Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Kész!
Serial ATA III
Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASROCK Z370 Fatal1ty Gaming K6 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASROCK Fatal1ty Z370 Gaming K6. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASROCK Fatal1ty Z370 Gaming K6. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASROCK Fatal1ty Z370 Gaming K6. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASROCK Fatal1ty Z370 Gaming K6.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ