A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU 30 dnů na vrácení

Astell & Kern AK70 MKII

Termékkatalógus
Astell & Kern AK70 MKII
Mp3 lejátszó -hordozható Hi-Fi audio-rendszer, 2x chip CS4398, 192 kHz / 24 bit, DSD128, 3,3 hüvelykes méretű WVGA érintőképernyő, WiFi, Bluetooth 4.0, szimmetrikus kimenet, 2500mAh, 3.7V Li-Polymer akkumulátor, streaming képesség, egy külső DAC támogatás WAV, FLAC, WMA, MP3, OGG, APE, AAC, ALAC, AIFF, DFF, DSF, 64 GB belső memória + microSD akár 128 gigabájt
Kód:  JV556c3 Termékszám:  AK70MK2

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Astell & Kern AK70 MKII

Az Astell & Kern AK70 készülék második verzióját úgy fejlesztették, hogy   mélyebb élményt / élvezetet nyújtson. A jobb és bal csatornák teljesen elkülönítésre kerültek, beleértve saját dekódoló chipjüket is (2 × Cirrus Logic CS4398), annak érdekében, hogy növeljék a reprodukció tisztaságát,  és elnyomják (megszüntessék) az interferenciát. A realizmus pontosabb órákat támogat, és a 4 Vrms-ig kiegyensúlyozott kimenetet nagy impedanciájú kézi -beszélőkkel lehet  kezelni.

Az Astec & Kern AK70 MKII FLAC lejátszó legfontosabb jellemzői

  • Szétválasztott bal- és jobb-oldali csatornák a bemenettől a kimenetig
  • Jelentős kiegyensúlyozott kimeneti teljesítmény (max. 4 Vrms)
  • 3,3 hüvelykes kijelző 480x800 felbontással
  • Új áramkör kiváló SNR (jel / zaj) aránnyal, áthallással / feleseléssel, THD + N paraméterekkel
  • Kompakt alumínium test a könnyű hordozhatóság és az egykezes kezelhetőség érdekében
  • 24 bit / 96 kHz-hez  külső USB DAC-ként használható (digital to analogue converter – digitrális jel analógra fordítása))
  • Zene lejátszása Bluetooth vagy WiFi segítségével ( 802.11 b / g / n)
  • 64 GB  belső tároló + 128 GB-os microSD  támogatással
  • Li-Pol akku, kapacitása 2500 mAh

Pocket HiFi = Astell & Kern AK70 MKII

Nincs ompromisszum a tömörített formátumú zenével. Az Astell & Kern AK70 MKII kiváló zsebméretű HiFi hangminőséget biztosít. 24 bites / 192 kHz-es,  digitális fájlokat játszik le (FLAC, WAV, OGG, ALAC, DSF ...) a készülék. Ezért  tökéletes választás olyan igényes hallgatók számára, akik bármikor és bárhogyan szeretnének hódolni szenvedélyüknek.

AK csatlakozás

Az AK Connect biztosítja a kényelmes összeköttetést az Astell & Kern AK70 MKII és az Ön mobiltelefonja vagy táblagépe között. Ezzel az ingyenes alkalmazással mindig módosíthatja a zenét, beállíthatja a hangerőt és kereshet zenét a Wi-Fi-n keresztül. A DLNA támogatással fájlokat játszhat le egy helyi hálózaton, mint amilyen például egy NAS,  vagy pedig egy számítógép. Az AK Connect mind az iOS (Apple), mind az Android készülékek számára elérhető.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Astell & Kern AK70 MKII Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Astell&Kern AK70 MKII. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Astell & Kern AK70 MKII. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Astell & Kern AK70 MKII.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ