Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Astell & Kern AK70 MKII

Termékkatalógus
Astell & Kern AK70 MKII
Mp3 lejátszó -hordozható Hi-Fi audio-rendszer, 2x chip CS4398, 192 kHz / 24 bit, DSD128, 3,3 hüvelykes méretű WVGA érintőképernyő, WiFi, Bluetooth 4.0, szimmetrikus kimenet, 2500mAh, 3.7V Li-Polymer akkumulátor, streaming képesség, egy külső DAC támogatás WAV, FLAC, WMA, MP3, OGG, APE, AAC, ALAC, AIFF, DFF, DSF, 64 GB belső memória + microSD akár 128 gigabájt
188 830 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  JV556c3 Termékszám:  AK70MK2
Astell & Kern AK70 MKII 188 830 Ft Felbontott raktáron

Astell & Kern AK70 MKII

Astell & Kern AK70 MKII egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.

Az Astell & Kern AK70 készülék második verzióját úgy fejlesztették, hogy   mélyebb élményt / élvezetet nyújtson. A jobb és bal csatornák teljesen elkülönítésre kerültek, beleértve saját dekódoló chipjüket is (2 × Cirrus Logic CS4398), annak érdekében, hogy növeljék a reprodukció tisztaságát,  és elnyomják (megszüntessék) az interferenciát. A realizmus pontosabb órákat támogat, és a 4 Vrms-ig kiegyensúlyozott kimenetet nagy impedanciájú kézi -beszélőkkel lehet  kezelni.

Az Astec & Kern AK70 MKII FLAC lejátszó legfontosabb jellemzői

  • Szétválasztott bal- és jobb-oldali csatornák a bemenettől a kimenetig
  • Jelentős kiegyensúlyozott kimeneti teljesítmény (max. 4 Vrms)
  • 3,3 hüvelykes kijelző 480x800 felbontással
  • Új áramkör kiváló SNR (jel / zaj) aránnyal, áthallással / feleseléssel, THD + N paraméterekkel
  • Kompakt alumínium test a könnyű hordozhatóság és az egykezes kezelhetőség érdekében
  • 24 bit / 96 kHz-hez  külső USB DAC-ként használható (digital to analogue converter – digitrális jel analógra fordítása))
  • Zene lejátszása Bluetooth vagy WiFi segítségével ( 802.11 b / g / n)
  • 64 GB  belső tároló + 128 GB-os microSD  támogatással
  • Li-Pol akku, kapacitása 2500 mAh

Pocket HiFi = Astell & Kern AK70 MKII

Nincs ompromisszum a tömörített formátumú zenével. Az Astell & Kern AK70 MKII kiváló zsebméretű HiFi hangminőséget biztosít. 24 bites / 192 kHz-es,  digitális fájlokat játszik le (FLAC, WAV, OGG, ALAC, DSF ...) a készülék. Ezért  tökéletes választás olyan igényes hallgatók számára, akik bármikor és bárhogyan szeretnének hódolni szenvedélyüknek.

AK csatlakozás

Az AK Connect biztosítja a kényelmes összeköttetést az Astell & Kern AK70 MKII és az Ön mobiltelefonja vagy táblagépe között. Ezzel az ingyenes alkalmazással mindig módosíthatja a zenét, beállíthatja a hangerőt és kereshet zenét a Wi-Fi-n keresztül. A DLNA támogatással fájlokat játszhat le egy helyi hálózaton, mint amilyen például egy NAS,  vagy pedig egy számítógép. Az AK Connect mind az iOS (Apple), mind az Android készülékek számára elérhető.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Astell & Kern AK70 MKII
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ