Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

ASTRID SUN SPF 20 napolaj 200 ml

Termékkatalógus
ASTRID SUN SPF 20 napolaj 200 ml
5 2 értékelés
Napolaj - 20 védőfaktoros, bármely bőrtípusra ajánlott, arcra és testre, dermo kozmetikum, 200 ml-es űrtartalom - 13 450 Ft/1 l
Kód:  KSPL2086 Termékszám:  8592297002703 Gyártó honlapja:

ASTRID SUN SPF 20 napolaj 200 ml

Az ASTRID SUN 20 SPF naptej spray nagyszerű segítség a bronzos bőrtónus eléréséhez. Kiemelkedő összetételét multivitamin komplexummal és abyssian olajjal dúsították. A fotostabil UV szűrők kiegyensúlyozott arányának köszönhetően megbízható védelmet nyújt a bőrnek az UVA és UVB sugárzás káros hatásaival szemben. A 20 SPF védőfaktor közepes fényvédelmet biztosít és dermatológiailag tesztelt. A naptej előnyei közé sorolható a vízállósága, a gyors és könnyű felvitele és az egyáltalán nem ragacsos állaga. Kellemes, virágos-kókuszos nyári illatot kölcsönöz a bőrnek.

Hatóanyagok:

  • Multivitamin komplexum (béta karotin, E, C és F-vitaminok) és abyssian olaj gyorsítják fel a természetes barnulás folyamatát, miközben gondoskodnak a biztonságos napozásról
  • Sárgarépa- és mogyoróolaj biztosítják a bőr számára szükséges hidratálást, selymesen puha és rugalmas bőr eredményeznek.

Használat:
Vidd fel az olajat a száraz bőrre, mielőtt a napra mennél. Ne fújd fel közvetlenül az arcodra, hanem fújd a tenyeredbe és így kend szét az arcodon. Kerüld ki a szem környékét. Egy átlagos testalkatú felnőtt számára 36 g naptej szükséges a testének teljes védelméhez, amely körülbelül 6 teáskanál mennyiség.

Bőrtípus:
A termék minden bőrtípusra alkalmas.

Fényvédelem:
Közepes

Összetétel:
Paraffinum liquidum, C12-15 alkyl benzoate, Octocrylene, Isopropyl myristate, Caprylic/capric triglyceride, Homosalate, Ethylhexyl salicylate, Butyl methoxydibenzoylmethane, Bis-ethylhexyloxyphenol, Methoxyphenyl triazine, Methoxyphenyl triazine, Tocopherylacetate, Parfum, VP/hexadecene copolymer, Phenoxyethanol, Crambe abyssinica seed oil, Arachis hypogaea oil, Daucus carota sativa root extract, Isopropyl myristate, Beta carotene, Tocopherol, Lecithin, Ascorbyl palmitate, Glyceryl stearate, Glyceryl oleate, Carthamus tinctorius seed oil, Prunus amygdalus dulcis oil, Linoleic acid, Amyl cinnamal, Hexyl cinnamal, Limonene, Butylphenyl methylpropional, Coumarin, BHT, Citric acid


Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASTRID SUN SPF 20 napolaj 200 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASTRID SUN Olej na opalování SPF 20 200 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASTRID SUN Olej na opaľovanie SPF 20 200 ml.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ