Akvizice ApF HU AlzaBoxy Q1

ASUS 4G-N12

Termékkatalógus
ASUS 4G-N12
4,6 24 értékelés
LTE WiFi modem - 802.11b/g/n akár 300Mbps-os sebesség, mobilhálózat támogatás (LTE, HSPA+, 4G, 3G), 1x WAN, 4x LAN, SIM foglalat, WPS
Kód:  NM147s Termékszám:  4G-N12 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ASUS 4G-N12

  • 4G LTE mobil szélessáv a szupergyors, akár 100 Mbps sebességű internetezéshez
  • A Wireless N akár 300 Mbps sebességre is képes a megbízható Wi-Fi kapcsolatok biztosításához
  • Két beépített WAN kapcsolat a rugalmas otthoni és irodai kapcsolódáshoz
  • Kettős célú vezetékes LAN/WAN Ethernet csatlakozó
  • Jól megírt tűzfala kivédi a szokásos webes támadásokat és felhasználó hozzáférés-vezérlési szolgáltatásokat nyújt
  • Azonnali internet (Plug-n-Surf) Egyszerű beállítás és használat

 

Engedje szabadjára az internetet az ultragyors 4G LTE kapcsolattal!

 

Az ASUS 4G-N12 több, mint egy szokásos Wi-Fi útválasztó. Egy 4G LTE SIM-kártya beillesztésével a beépített modem vezeték nélkül, szupergyors mobil szélessávon kapcsolódik az internetre. Akár 100 Mbps letöltési és 50 Mbps feltöltési sebességet élvezhet anélkül, hogy az USB-s mobilnetes eszköz kompatibilitása miatt aggodalmaskodni kellene. A remek lefedettségnek és a 802.11n Wi-Fi 300 Mbps-es sebességének köszönhetően a lakás vagy az iroda minden pontján jól használható 4G LTE internetet kap — vagyis mindenütt remek választás, ahol a mobilnet gyorsabb, mint a hagyományos ADSL vagy a vezetékes szélessáv. A kényelmes és vezetékmentes 4G-N12-vel simán nézhetők hálózaton keresztül a HD videók, és bárhonnan élvezhetők a gyors fájlmegosztás előnyei. Még egy vezetékes modemhez is hozzáköthető, hogy másodlagos, tartalék internetkapcsolatot nyújtson.

 

3,5-szer gyorsabb 4G LTE sebesség

 

A 4G-N12 használójaként értékelni fogja a legújabb 4G LTE mobil szélessávú technológia szemkápráztató sebességét, különösen akkor, ha olyan helyen él, ahol a hagyományos szélessáv nem elérhető. Akár 100 Mbps letöltés és 50 Mbps feltöltés — ez a HSPA+ sebességének három és félszerese, a DC HSPA+ kapcsolaténak pedig duplája!

 

Vezeték nélkül 3G/4G WAN kapcsolat és 300 Mbps sebességű Wi-Fi

 

Élvezze a 4G LTE mobil szélessáv kábelektől mentes kényelmét! A 4G-N12 beépített SIM/USIM kártyahellyel rendelkezik, és lehetőséget ad a szélessávú mobil kapcsolat akár 300 Mbps sebességű Wi-Fi megosztására az iroda vagy a lakás bármely pontján. Keresgéljen a weben, töltsön le alkalmazásokat, nézzen/hallgasson online médiatartalmakat, és még egy sor jó ötletünk van — kígyózó vezetékek nélkül.

 

4G LTE és Ethernet két WAN kapcsolat támogatásához a megszakítás nélküli használat érdekében.

 

A 4G LTE kapcsolat mellett a 4G-N12 egy kettős célú Ethernet csatlakozóval is fel van szerelve, amely tartalék vezetékes internet (WAN) csatlakoztatására, vagy a négy vezetékes hálózati (LAN) csatlakozóként is használható. Ez fantasztikus rugalmasságot nyújt az üzleti vagy otthoni használathoz — soha többé nem fog internetkapcsolat nélkül maradni!

 

Az ASUSWRT az Ön kezébe adja az irányítást

 

A remekül használható ASUSWRT felhasználói felülettel könnyen beállíthatók az 4G-N12 fejlett funkciói. Egyszerű eszközökkel lehet kontroll alatt tartani az adatcsomagját és a tényleges használatot. Figyelhető például, hogy mely eszközök csatlakoznak a hálózatra, be lehet állítani a felhasználói hozzáférések jellemzőit és még egy sor egyéb paramétert – ráadásul mindezt egy intuitív, egérrel rámutatásos grafikus menüben.

Paraméterek

Szabványok
802.11b, 802.11g, 802.11n Kész!
WiFi átvitel sebessége
300 Mb/s Kész!
LAN
4 × Kész!
WAN
Kész!

Standard & frekvencia

Szabványok
802.11b, 802.11g, 802.11n Kész!

Sebesség

WiFi átvitel sebessége
300 Mb/s Kész!

Csatlakozók

LAN
4 × Kész!
WAN
Kész!

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASUS 4G-N12 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS 4G-N12. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASUS 4G-N12. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS 4G-N12. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS 4G-N12.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ