30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

ASUS A88X-PLUS/USB 3.1

Termékkatalógus
ASUS A88X-PLUS/USB 3.1
4,7 3 értékelés
Alaplap - AMD A88X, DDR3 2400, PCIe x16, 8x SATA III RAID, 2x USB 3.1, 4x USB 3.0, GLAN, 8 csatornás audió, DVI, HDMI, ATX, scFM2+
Kód:  AC344p9a Termékszám:  90MB0QX0-M0EAY0 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ASUS A88X-PLUS/USB 3.1

Egy erőteljes alapot szeretne a számítógépe számára, amire mindig számíthat? Stabilitásra, sebességre, hardvervédelemre van szüksége? Ha igen, nem kell tovább kutakotnia. Az ASUS A88XM- PLUS / USB 3.1 megfelel ezeknek a követelményeknek. Támogatja az AMD A és az AMD Athlon socket FM2 sorozatú processzorokat + egy AMD A88X chipsetet is tartalmaz kompakt mATX formátumban. 

Legfontosabb jellemzők

  • Az alaplap támogatja az AMD Athlon-t és az AMD socket FM +-t
  • 5X Protection technológia védi az alaplapot a lehetséges rövidzárlatoktól
  • Digitális energia-rendszere, a DIGI + VRM biztosítja a megfelelő processzor teljesítményt
  • Akár négy RAM-modult képes befogadni, amelyek maximális frekvenciája 2400 MHz
  • Videokártya PCI-Express 3.0-án keresztül csatlakoztatható
  • Gyors adatátvitel az USB 3.1 "A" típusú csatlakozóval, USB 3.1 Boost technológiával

Stabilitás és védelem

Egy ilyen alaplapnál nem meglepő, hogy a legmodernebb technológiákkal találkozunk. Az 5x Protection a lehető legjobb minőségű elemekből áll. Feladata, hogy biztosítsa a hosszú távú védelmet nem csak önmaga, hanem a csatlakoztatott eszközök számára is. Beépített biztosítékai védik az alaplapot túlfeszültség és váratlan rövidzárlat ellen is. Ezen felü a be- és kimenetek és a RAM is védettek. A digitális elektromos rendszer DIGI + VRM biztosítja a megfelelő feszültséget az alaplap számára. Ez garantálja a kisebb energia veszteséget, és javítja a rendszer stabilitását.   

Gyors adatátvitel

Az alaplap négy DDR3 memóriamodult képes befogadni, amelyek Dual-channel módban, akár 2400 MHz-en működhetnek. Videokártyát egy PCI-Express 3.0 sloton keresztül csatlakoztathatunk. A hátoldalon található HDMI, DVI és VGA csatlakozó is. Az USB 2.0 és 3.0 mellett USB 3.1 "A" is helyet kapott a lapon, amelyen keresztül az adatok a 3.0-hoz képest 10x nagyobb sebességgel olvashatók be külső tárhelyről. Ha ez még mindig nem elég, az USB 3.1 Boost tovább növeli az átviteli sebességet.

Intelligens CPU hűtő

A csatatér zajai a környezeti zajok nélkül.  Az ellenség minden lövését kristálytisztán hallhatjuk az integrált Realtec ALC887 audiochippel, amely tökéletesen reprodukál mindent zörejt. A természetes és tiszta hangzást kiváló minőségű japán kondenzátorok biztosítják. Az ASUS Fan Xpert lehetővé teszi az intelligens hűtésvezérlést, hogy a CPU semmilyen körülmények között se melegedjen túl.

Paraméterek

Foglalat
AMD FM2+ Kész!
Lapkakészlet
AMD A88X Kész!
Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
AMD FM2+ Kész!
Lapkakészlet
AMD A88X Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!

Haladó paraméterek

Haladó funkciók
AMD CrossFireX, RAID vezérlő, AMD Dual Graphics Kész!
Hangkártya típusa
Realtek ALC887 Kész!
Hangkártya-csatornák száma
7.1 Kész!

Csatlakozók

Külső
DVI, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, VGA (D-Sub) Kész!
Belső
COM header, Elülső panel audiocsatlakozója, S/PDIF header, Serial-ATA-III, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket Kész!
PCI Express x16
Kész!
PCI express x1
Kész!
USB 2.0
Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Kész!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Kész!
Serial ATA III
Kész!
PCI
Kész!
Több paraméter

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASUS A88X-PLUS/USB 3.1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS A88X-PLUS/USB 3.1. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASUS A88X-PLUS / USB 3.1. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS A88X-PLUS / USB 3.1. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS A88X-PLUS / USB 3.1.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ