A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení Shop roku

ASUS A88XM-A/USB 3.1

Termékkatalógus
ASUS A88XM-A/USB 3.1
4,9 9 értékelés
Alaplap - AMD A88X, DDR3 2400, PCIe x16, 6x SATA III RAID, 2x USB 3.1, 4x USB 3.0, GLAN, 8 csatornás audió, DVI, HDMI, mATX, scFM2+
Kód:  AC344p2a Termékszám:  90MB0QP0-M0EAY0 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ASUS A88XM-A/USB 3.1

Keresed a hatékony számítógépes rendszer alapkövét, amelyre támaszkodhatsz? Szükséged van az alaplap stabilitásáta, sebességére és a csatlakoztatott hardver védelmére? Ha igen,  megtaláltad, amit kerestél. Az ASUS A88XM-E /USB 3.1 alaplap megfelel ezeknek a követelményeknek. Az AMD A sorozatú processzorokhoz, az AMD Athlon az FM2+ sockethez és a AMD A88X chipsethez kompakt méretű, mATX formátumú alaplapot kapsz.

Legfontosabb jellemzők

  • Az alaplap támogatja az AMD Athlont és az AMD socket FM+-t
  • 5X Protection technológia megvédi az alaplapot a lehetséges rövidzárlat
  • digital power system DIGI+VRM biztosítja a megfelelő szintű processzor teljesítményt
  • akár 2400 MHz-es RAM-ot is tudsz csatlakoztatni
  • grafikus kártya csatlakoztatható PCI-Express 3.0-on keresztül
  • a gyors adatátvitel USB 3.1 A típusú csatlakozó biztosítja USB 3.1 Boost technológiával
  • áttekinthető grafikus UEFI BIOS

Stabilitás és védelmi rendszer

Természetesen nem meglepő, hogy a gyártó a legmodernebb technológiákkal szerelte fel az alaplapot. A legmagasabb minőségű alkatrészek et az 5X protection technológia védi. Feladata nem csak a lemez, hanem a csatlakoztatott alkatrészek minősége és hosszú távú tartóssága, védelme is. Az integrált biztosítékok védik az alaplapot a túlfeszültségektől és a váratlan rövidzárlat okozta károktól. A bemenetek és a kimenetek mellett a RAM is védve van. A DIGI+VRM digitális energiaellátó rendszer az aktuális tevékenységtől függően a megfelelő CPU teljesítményt garantálja. Ez segíti elő az energiaveszteség csökkenését és rendszer stabilitásának javítását.

Gyors adatátvitel

Az alaplap négy DDR3 memóriával is felszerelhető, amelyek 2400 MHz frekvencián is működtethetőek Dual-channel üzemmódban. A grafikus kártyák csatlakoztathatóak a PCI-Express 3.0 nyílásba. A lemez hátulján találhatóak a HDMI, DVI és VGA csatlakozók is. Az USB 2.0 és a 3.0 mellett az USB 3.1 típusú csatlakozás is megtalálható. Az adatok külső tárolóból történő továbbítása akár tízszer gyorsabb, mint az USB 3.0-on. Ha  ez a sebesség sem elegendő, biztosan értékelni fogod az USB 3.1 Boost funkcióját, melynek feladata az átviteli sebesség növelése.

Intelligens CPU hűtő

A csatatéren a környezeti zajból származó hangokat fontos kiszűrni. Mindenki suttog, és tökéletesen tisztán hallani. A Realtec ALC887 integrált audio chip tökéletes hangzást biztosít. Természetes és tiszta hangminoség garantált minoségu, japán kondenzátorokkal. Az ASUS Fan Xpert praktikus segédprogramja intelligens hűtést tesz lehetővé a CPU ventilátor számára a túlmelegedés elkerülése érdekében, függetlenül attól, hol tartózkodsz.

 

Paraméterek

Foglalat
AMD FM2+ Kész!
Lapkakészlet
AMD A88X Kész!
Alaplap formátum
mATX (Micro ATX) Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
AMD FM2+ Kész!
Lapkakészlet
AMD A88X Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
mATX (Micro ATX) Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!

Haladó paraméterek

Haladó funkciók
RAID vezérlő, AMD Dual Graphics Kész!
Hangkártya típusa
Realtek ALC887 Kész!
Hangkártya-csatornák száma
7.1 Kész!

Csatlakozók

Külső
DVI, HDMI, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, VGA (D-Sub) Kész!
Belső
COM header, S/PDIF header, Serial-ATA-III, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket Kész!
PCI Express x16
Kész!
PCI express x1
Kész!
USB 2.0
Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Kész!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Kész!
Serial ATA III
Kész!
PCI
Kész!
Több paraméter

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASUS A88XM-A/USB 3.1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS A88XM-A/USB 3.1. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASUS A88XM-A/USB 3.1. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS A88XM-A/USB 3.1. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS A88XM-A/USB 3.1.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ