A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 ApF HU

ASUS ASUSPRO Ultra Docking Station

Termékkatalógus
ASUS ASUSPRO Ultra Docking Station
5 1 értékelés
Dokkoló állomás -USB 3.0, LAN, VGA video kimenet, HDMI/DisplayPort, audio kimenet, mikrofon bemenet, AC adapter, ASUSPRO B sorozathoz
Kód:  NA722h1c Termékszám:  90NB04H0-P00130 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ASUS ASUSPRO Ultra Docking Station

Dokkoló laptop Asus B sorozat, amely megadja a számítógép egy új világot a kapcsolat, és szívesen dolgoznak rajta. A gazdag kínálata csatlakozó lehetővé teszi, hogy számos eszköz csatolható vagy adatátviteli, illetve a hálózat vagy kijelző.

Robusztus folyamatosan alátámasztja laptopok átlói 12 és 15 hüvelyk, és az is lehetséges, hogy dump a teljes notebook fel a kompakt tárolás. Keresztül több USB port is csatlakoztatható billentyűzet, egér, nyomtatók és egyéb perifériák. A képalkotó berendezések kimenet VGA, Display Port, és persze a modern HDMI. A gyors hálózati interfész szolgál LAN csatlakozás, audio eszközök és a fejhallgató kimenet és mikrofon bemenet. Tartalmaz egy adaptert.

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASUS ASUSPRO Ultra Docking Station Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS ASUSPRO Ultra Docking Station. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASUS ASUSPRO Ultra Docking Station. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS ASUSPRO Ultra-Dockingstation. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS ASUSPRO Ultra-Dockingstation.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ