AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

ASUS BRT-AC828

Termékkatalógus
ASUS BRT-AC828
5 1 értékelés
WiFi router 802.11a / b / g / n / ac-ig 2534Mbps-ig, Dual Band, 4 antennával 3 dBi MIMO, 2x USB3.0, 2x GWAN, 8x GLAN, 1x M.2SATA,
Kód:  NM146a Termékszám:  90IG01T0-BM3100 Gyártó honlapja:

ASUS BRT-AC828

  • Stabil Wi-Fi elérési tartomány - Gyors, stabil Wi-Fi az egész irodában a 4x4 MIMO antennakialakítással és az ASUS AiRadar hullámformálással.
  • Hardveres dupla WAN - Két fizikai WAN csatlakozó a kimagasló sebesség és megbízhatóság eléréséhez; akár 2 Gbps összesített sávszélesség és hiba esetén átállás (átterhelési lehetőség).
  • M.2 bővítőhely a gyorsabb tároláshoz - Belső M.2 SATA bővítőhely az ultragyors hálózati SSD-tárolás biztosításához.
  • Egyszerű kezelés - A vállalkozás bővítésénél jól jön a Captive Portal, amellyel másodpercek alatt lehet az ügyfelek számára Wi-Fi-elérést beállítani; a hálózat felügyeletére pedig ott a kényelmes Device Grouping és a RADIUS Server.
  • Megerősített hálózati biztonság - A bizalmas vállalati adatokat az AiProtection, a VLAN és a hardves IPsec VPN titkosítási alrendszer védi a hatékonyság feláldozása nélkül.
  • Csoportmunka-támogatás - Akár 4 Gbps sebességű LAN-kapcsolatok.
  • Akár 250 egyidejű ügyfélcsatlakozás - MU-MIMO antennakialakítás és robusztus kapcsolati lehetőségek a legnagyobb kihívást jelentő környezetek számára.

Megbízható hálózatkezelés a vállalkozás támogatásához

A üzleti igények által megkívánt összes hálózati és megbízhatóságot növelő funkcióval felszerelt BRT-AC828 úgy készült, hogy végigkísérhesse a feltörekvő vállalkozásokat a naggyá válás felé vezető úton. Akár egy startupról, akár egy már bevezetett cégről van szó, mindegy, melyik területen (a legkisebb étteremtől a legnagyobb kiskereskedésig) a BRT-AC828 mindenkinek segít a sikerhez kapcsolódni.

AC2600 Wi-Fi, gyors és nagy kiterjedésű

A kétsávos AC2600 Wi-Fi nem csak gyors és stabil kapcsolódást tesz lehetővé sok eszköz számára, de fantasztikus lefedettséget is kínál — a 2,4 GHz-es sávon, nyílt térben akár 100 méteres a hatótávja* —, ezért tökéletes megoldást jelent a szokásos irodai környezetekben. A 4x4 MU-MIMO (4 adó, 4 vevő) antennakialakítás és a finomhangolt energiaszolgáltatás még bonyolult alaprajzú helyiségekben biztosítja a lehető legjobb teljesítményt és az optimális vételt.

Két WAN csatlakozó a gyors és hibatűrő internetkapcsolathoz

A kiemelkedő sebesség érdekében a BRT-AC828 két fizikai Gigabit Ethernet WAN csatlakozója összesítve akár 2 Gbps sávszélességet kínálhat. A folyamatos WAN kapcsolat biztosításához ezeken két külön internetkapcsolat is beállítható úgy, hogy az egyik automatikus tartalékkapcsolat legyen, ha a másik kiesik.

M.2 SSD bővítőhely az ultragyors tároláshoz

A hihetetlenül gyors belső tárolókezelést kihasználva erős mini NAS építhető belőle mentéshez vagy fájltároláshoz.

Akár 4 Gbps sebességű LAN kapcsolatösszesítéssel

A kapcsolatösszesítés (link aggregation) funkcióval a nyolc Gigabit LAN csatlakozón akár 4 Gbps helyi hálózati átviteli sebesség érhető el.

Mobil LTE szélessáv támogatás

Még nagyobb rugalmasság és hibatűrés érhető el egy USB LTE modem használatával elsődleges vagy tartalék internetkapcsolatként.

Ingyenes Wi-Fi Portal a vállalkozás bővítéséhez

A felhasználóbarát grafikus menürendszer révén nem kell aggódni a bonyolult hálózati beállítások miatt. Mindössze néhány lépéssel beállítható egy ingyenes Wi-Fi üdvözlőlap az ügyfelek számára, amely a promóciós oldaladra viszi őket, lendületet adva ezáltal a reklámok eredményességének.

A digitális eszközök hatékony védelme

Az útválasztó behatolásvédelmi rendszerrel, tartalomszűréssel és egyéb fejlett funkciókkal is védi az érzékeny vállalati információkat, anélkül, hogy ez a munka hatékonyságának rovására menne.

Többklienses csatlakozási lehetőség

Az ASUS BRT-AC828 maximum 250 kapcsolatot képes egyidejűleg kezelni, ezzel a legnagyobb kihívást jelentő használati igényeket is kielégíti. A forradalmi MU-MIMO technológia megengedi, hogy több MU-MIMO-kompatibilis kliens csatlakozzon a hálózatra maximális sebességgel, és ezzel megnöveli a sávszélességet.

Paraméterek

Szabványok
802.11a, 802.11b, 802.11g, 802.11n, 802.11ac Kész!
WiFi átvitel sebessége
2 534 Mb/s Kész!
LAN portok átviteli sebessége
1 Gbit Kész!
Típus
Dual-band Kész!

Standard & frekvencia

Szabványok
802.11a, 802.11b, 802.11g, 802.11n, 802.11ac Kész!

Sebesség

WiFi átvitel sebessége
2 534 Mb/s Kész!
LAN portok átviteli sebessége
1 Gbit Kész!

Típus

Típus
Dual-band Kész!

Biztonság

Titkosítás
WPS, WEP 64bit, WEP 128bit, WPA-PSK, WPA2-PSK, WPA-Enterprise, WPA2-Enterprise Kész!

Csatlakozók

LAN
8 × Kész!
WAN
Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Kész!

Antenna tulajdonságai

Külső antennák száma
4 × Kész!
Antenna teljesítménye
3 dBi Kész!

Interfész

Haladó funkciók
IPv6 Ready, VPN, Szülői felügyelet Kész!

Méretek és tömeg

Mélység
30 cm Kész!
Súly
950 g Kész!
Szélesség
20 cm Kész!
Magasság
4,95 cm Kész!
Több paraméter

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASUS BRT-AC828 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS BRT-AC828. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASUS BRT-AC828. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS BRT-AC828. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS BRT-AC828.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ