A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU AP+ plus nový vizuál

ASUS Carry Me

Termékkatalógus
ASUS Carry Me
3,0 1 értékelés
Tablet tok - a ME176C, ME176CX modellekhez
Kód:  NA734c4 Termékszám:  90XB015P-BSL1W0 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ASUS Carry Me

Paraméterek

Szín
Fehér Kész!
Tok rugalmassága/keménysége
Kemény Kész!
Anyag
Gumi Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!

Típus és anyag

Tok rugalmassága/keménysége
Kemény Kész!
Anyag
Gumi Kész!

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASUS Carry Me Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS Carry Me. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASUS Carry Me. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS Carry Me. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS Carry Me.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ