30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

ASUS Cerberus iCafe

Termékkatalógus
ASUS Cerberus iCafe
5 1 értékelés
Fej-/fülhallgató - frekvenciatartomány: 20 Hz-20 000 Hz, impedancia: 32 ohm, érzékenység: 30 dB, 60 mm-es neodímium mágnesek, 2 x 3.5 mm jack, 2.5 m hosszú kábel
Kód:  NM351e2a Termékszám:  90YH0061-B1UC00 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ASUS Cerberus iCafe

Csúcsminőségű zenehallgatás a környezet zavaró hangjai nélkül

Amennyiben győztesként szeretnél kikerülni játékaidból, a legjobb felszerelésre van szükséged. Az ASUS Cerberus iCafe fejhallgató minden helyzetben segít győzedelmeskedned - ezen felül a mindennapos használathoz is ideális! A Cerberus iCafe fejhallgató asztali számítógéphez, laptophoz vagy okos készülékhez való csatlakoztatása után lenyűgöző, részletgazdag és basszusokkal teli hangzást biztosít. Mindig és mindenhol.


Nagyméretű, 100 mm-es neodímium átalakítók

Nagy, 100mm-es neodímium átalakítók

Verhetetlen teljesítmény és pontos hangzás

Amennyiben még nem tapasztaltad meg a 100 mm-es neodímium átalakítók impozáns hangzását, a Cerberus iCafe fejhallgató használata során le leszel nyűgözve - teljesen tökéletes hangzását imádni fogod. A játékok során minden lövést remekül hallhatsz és a közeledő ellenfél lépésiet teljes biztonsággal ismerheted fel.

Zenehallgatás közben élvezheted az élethű térhangzást, a beszéd meglepően tiszta és érthető, valamint a filmek zenéje is szokatlanul reálisan hangzik.


Élvezd a zavartalan zenehallgatást

A Cerberus iCafe fejhallgató 100 mm-es párnázott fülpárnákkal rendelkezik, amelyek hatékonyan elszigetelik a környezeti zajokat. Ennek köszönhetően a környezet zavaró hangjai nélkül élvezheted a zenét.  A Cerberus fejhallgató tervezésénél a kényelemről sem feledkeztek meg: a légáteresztő párnázásnak és az optimálisan szorító fejpántnak köszönhetően ez a fejhallgató még hosszas használat esetén is kényelmes.

Kényelmes viselet

Kényelmes viselet


Okos mikrofon

Okos kivitelezésű mikrofon

Ideális a játékokhoz és a mobil készülékekhez is

A Cerberus iCafe fejhallgató esetében nem kell foglalkoznod a kompatibilitással, mivel közvetlenül csatlakoztathatod készülékedhez. Az 1,2 m-es fejhallgató kábel alaphossza tovább növelhető a mellékelt 1,3 m-es hosszabbító kábel segítségével.

A hosszabbító kábel különálló fejhallgató és mikrofon csatlakozóval van felszerelve. Így összesen 2,5 méter hosszú kábelt kapsz, amely révén garantált a teljes kompatibilitás. A levehető mikrofont különösen játék során fogod értékélni - mindig tökéletesen hallható leszel.

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASUS Cerberus iCafe Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS Cerberus iCafe. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASUS Cerberus iCafe. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS Cerberus iCafe. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS Cerberus iCafe.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ