Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Akvizice ApF HU AP+ plus nový vizuál

ASUS Chromebit CS10

Termékkatalógus
ASUS Chromebit CS10
4,7 14 értékelés
Mini PC - RockChip 3288-C, 2GB RAM, VGA ARM Mali-T764, 16GB flash memória, WiFi, Bluetooth 4.0, HDMI, USB, audio jack, Chrome OS
Kód:  TA225f8y Termékszám:  90MA0031-M00090 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ASUS Chromebit CS10

Akkora, mint egy szelet csokoládé

Az ASUS Chromebit CS10 a 12 cm-es méretével a legkisebb számítógép a világon. A legújabb Chrome OS segítségével egyszerűen csatlakoztassa a monitorjához vagy a tévéjéhez  - csak dugja bele a HDMI portba, és párosítsa billentyűzetét és egérét a Bluetooth segítségével. A Chromebook CS10 minden olyan funkciót biztosít, amire szüksége let, úgy mint: internet böngészés, kommunikáció a barátaival vagy Full HD filmek megtekintése nagy képernyőn. Vállalati alkalmazások is futtathatók rajta, úgy mint digitális hirdetőfelületek, de önkiszolgáló kioszkká is átalakítható. Fedezze fel az ASUS Chromebook CS10-et, amely egy minimalista, költséghatékony, otthoni és üzleti számítógép, amelyet bárhová magával vihet.

le
Számítógépes akkora, mint egy szelet csokoládé

Leírás fotó


le
Dugja, ahová

Csatlakoztassa, ahová akarja

Kicsi és szép Chromebit CS10-et tökéletes tervezés jellemzi, és bárhová illeszkedik. Több szín közül választhat, így az eszköz tökéletesen harmonizálhat a környezetével. A HDMI csatlakozók a legkülönfélébbb monitorok más-más részein és eltérő irányba állnak, éppen ezért a gyártó egy Flex Connect hosszabbítót is mellékelt. Az öntapadós rögzítők segítségével elrejtheti a Chromebook CS10-et a monitor vagy a TV mögé, vagy elölről is rögzítheti, hogy megkönnyítse a hozzáférést. A Chromebook CS10 az ASUS egyik félreismerhetetlen formájának és a Google innovációjának ötvözete, amely a 2015-ben Good Design díjat és a 2016-ban pedig CES Innovation díjat nyert.


Teljesítmény és kompatibilitás

A Chromebook CS10 Full HD grafikát biztosít, és a Chrome legújabb verzióját használja, amely sebesen fut az eszközön. 2 GB memóriával, 16 GB eMMC tárolóval, WiFi 802.11ac kettős sávval, Bluetooth 4.0 és USB és HDMI portokkal rendelkezik. Mindez jól mutatja, hogy a Chromebit CS10, minimalista méretei ellenére, egy igazán nagyformátumú számítógép, tele új lehetőségekkel. Az ügyfelek számára rendelkezésre áll egy lista a támogatott Bluetooth billentyűzetekről, egerekről és USB hubokról.
Akadálytalanul kiválasztja azokat a perifériás eszközöket, amelyekhez csatlakozni szeretne a Chromebook CS10 készülékkel.

Mindig naprakész

Chromebook CS10 operációs rendszer a Chrome OS-mel megkönnyíti dolgát, és állandó rendszerfrissítéseket és vírusvédelmet biztosít, így biztonságos digitális környezetet teremt. Az automatikus frissítések mindig biztosítják a legújabb szoftvereket, az integrált vírusvédelem pedig biztonságban tartja az adatokat. A Chromebook CS10 beállítása ugyanolyan egyszerű, mint a Google-fiókjába történő bejelentkezés. Bátran hozzáadhat több felhasználót is. Adatait külön és biztonságosan tároljuk. Minden Chromebook CS10-nél 100 GB szabad helyet kap a Google Drive-ba, így nemcsak az összes szükséges fájlt, hanem a kedvenc Google-termékeit is elérheti. Egyszerűen jelentkezzen be Gmail-fiókjába, és bármikor, bárhol használhatja a felhőt.


le
Maradjon kapcsolatban

Maradjon kapcsolatban

A Chromebook CS10 használatával közelebb kerülhet családjához és barátaihoz. Csak csatlakoztassa a TV-hez, indítsa el, és már is elkezdhet kommunikálni bármelyik Ön által használt közösségi csatornán keresztül.

Hatékony és praktikus megoldás digitális reklám és kioszkok számára

A csokoládészelet nagyságú Chromebit CS10 olyan komplett eszköz, amely nagy termelékenységet és minőséget nyújt a felhasználóknak. Számtalan lehetőséget kínál vállalkozásának. A képernyőt átalakíthatja egy intelligens, digitális hirdető felületté, mert könnyen kezelhető, költséghatékony, és nagy léptékű megoldás lehet a jelzőtáblák, kioszkok és egyéb üzleti alkalmazások számára, amelyek minimális karbantartást igényelnek. Vállalatok részére a szükséges termékek egész sorát hozhatják létre, köszönhetően egyetlen olyan eszköznek, amely teljes mértékben helyettesíteni tudja az öregedő asztali számítógépeket.

le
Erős és praktikus megoldás a digitális aláírások és kioszkok

Paraméterek

Processzor sorozat
ARM Kész!
Operációs rendszer
Google Chrome OS Kész!
A csomag tartalma
Adapter Kész!
A gép típusa
Mini PC Kész!
Processzor modell
nincs feltüntetve Kész!

Operációs rendszer

Operációs rendszer
Google Chrome OS Kész!

Csomag tartalma

A csomag tartalma
Adapter Kész!

Típus

A gép típusa
Mini PC Kész!

Processzor

Processzor sorozat
ARM Kész!
Processzor modell
nincs feltüntetve Kész!
Processzor frekvencia
1,8 GHz (1 800 MHz) Kész!

GPU márka/modell

Grafikus kártya márkája
ARM Kész!
Videókártya modell
Mali-T764 Kész!

Felszerelés

Alap felszerelés
Bluetooth, Wi-Fi Kész!

Szín és dizájn

Szín
Fekete Kész!

Rendszermemória

RAM memória mérete
2 GB Kész!
Memória frekvencia
1 066 MHz Kész!
Memória típusa
DDR3L Kész!
Maximum RAM kapacitás
2 GB Kész!

Kimenetek

USB 2.0
1 × Kész!
Grafika
HDMI Kész!

Szekrény

Szélesség
123 mm Kész!
Magasság
17 mm Kész!
Mélység
31 mm Kész!
Tömeg
0,08 kg Kész!
Több paraméter

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASUS Chromebit CS10 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS Chromebit CS10. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASUS Chromebit CS10. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS Chromebit CS10.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ