A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku 30 dnů na vrácení

ASUS CHROMEBOX 2 (G072U)

Termékkatalógus
ASUS CHROMEBOX 2 (G072U)
Mini PC - Intel Celeron 3215U, 2 GB DDR3 1600MHz RAM, Intel HD Graphics, 16GB SSD, GLAN, 802.11 a/b/g/n/, 2x USB 3.0, memóriakártya-olvasó, HDMI, DisplayPort, Google Chrome OS
Kód:  TA225f8j Termékszám:  90MS00G1-M00730 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ASUS CHROMEBOX 2 (G072U)

Maximális teljesítményre vágyik felesleges bonyodalom nélkül? Akkor megtalálta, amire szüksége van. Ez az egyszerű, gyors és csendes miniszámítógép a Chrome OS rendszerével készen áll arra, hogy teljesítse az összes utasítását. Ne tévessze meg a kis mérete, ennek ellenére képes számos feladat kezelésére, sőt, kiváló kapcsolattal és fürge SSD-vel rendelkezik, amely segíti a számítógép gyors válaszát. Ezen túlmenően, a Chromebox automatikusan frissíti magát, így mindig a legújabb szoftververziót és a legkorszerűbb biztonsági funkciókat alaklmazzák, amelyek védik a vírusok, rosszindulatú szoftverek és egyéb fenyegetések ellen az interneten.

Legfontosabb jellemzők

  • Miniszámítógép Chrome OS rendszerrel
  • Minimális zaj és energiafogyasztás
  • Nagyon gyors rendszer indítás
  • Lehetőség két monitor csatlakoztatására (HDMI és DisplayPort)
  • Kiváló produktivitás az online környezetben
  • Lehetőség VESA falra szereléshez
  • Automatikus rendszer frissítések és biztonsági funkciók

 Hálózat produktivitás

Az ASUS Chromebox kiváló hálózati produktivitást biztosít stabil kapcsolattal és nagyobb vezeték nélküli sebességgel a kettős Wi-Fi 802.11ac Wi-Fi adapterrel. A fájlok automatikusan szinkronizálódnak a Google Drive mappában így bárhol, bármikor hozzáférhet az adataihoz bármilyen eszközről, ami lehetővé teszi a hozzáférést a Google-profiljához.  A Chromebox jól működik offline módban is, emellett számtalan alkalmazást kínál a munkához és a kikapcsolódáshoz, játékhoz is egyaránt. Internetkapcsolat nélkül is könnyedén hozhat létre  és szerkeszthet a szöveges dokumentumokít, táblázatokat és prezentációkat. 

Csendesebb, mint egy könyvtár, takarékosabb, mint egy izzó

Az ASUS Chromebox rendkívül alacsony zajszinttel bír, amely 17 dB (a  hulló falevelek susogása) és 31 db (egy csöndes könyvtár háttérzaja) között van. A ventillátor még ilyen körülmények között is hibátlanul  működik, és biztosítja a számítógép stabil, úlmelegedés nélküli teljesítményét. A villamosenergia-fogyasztás mértéke a Chromebox másik nagy előnye. A rendkívül hatékony energiagazdálkodási rendszere a készülék jellemző fogyasztását a hihetetlen 6 W-os teljesítményre csökkentette,  ami kevesebb, mint egy energiatakarékos izzó fogyasztása. Az Ön számára ez azt annyit jelent, hogy ha például a bekapcsolva hagyja a Chromeboxot egy éjszakán át a letöltéshez, az nem fog megmutatkozni a villanyszámláján.

 

Paraméterek

Processzor sorozat
Intel Celeron Kész!
Operációs rendszer
Google Chrome OS Kész!
A csomag tartalma
Adapter, VESA Kész!
Processzor modell
Intel Celeron 3215U Broadwell Kész!
Processzor frekvencia
1,7 GHz (1 700 MHz) Kész!

Operációs rendszer

Operációs rendszer
Google Chrome OS Kész!

Csomag tartalma

A csomag tartalma
Adapter, VESA Kész!

Processzor

Processzor sorozat
Intel Celeron Kész!
Processzor modell
Intel Celeron 3215U Broadwell Kész!
Processzor frekvencia
1,7 GHz (1 700 MHz) Kész!
Processzormagok száma
2 × Kész!
Processzor gyorsítótár
2 MB Kész!
Max TDP
15 W Kész!

GPU márka/modell

Grafikus kártya márkája
Intel Kész!
Videókártya modell
HD felbontás Kész!

Felszerelés

Alap felszerelés
Bluetooth, Memóriakártya olvasó, Wi-Fi Kész!
WiFi típus
802.11 a/b/g/n/ac Kész!

Szín és dizájn

Szín
Szürke Kész!

Tápegység

Tápegység
65 W Kész!

Kimenetek

USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
4 × Kész!
Grafika
HDMI, DisplayPort Kész!
Egyéb
Combo Audio Jack, LAN Kész!

Szekrény

Szélesség
126,6 mm Kész!
Magasság
124 mm Kész!
Mélység
42,5 mm Kész!
Tömeg
0,6 kg Kész!
Több paraméter

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASUS CHROMEBOX 2 (G072U) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS CHROMEBOX 2 (G072U). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASUS CHROMEBOX 2 (G072U). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS Chromebox 2 (G072U).
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ