A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU AP+ plus nový vizuál

ASUS CHROMEBOX 2 (G086U)

Termékkatalógus
ASUS CHROMEBOX 2 (G086U)
5 1 értékelés
Mini PC - Intel Celeron 3215U, 2x 2 GB DDR3 1600 MHz RAM, Intel HD Graphics, 16 GB SSD, GLAN, 802.11 a/b/ac/g/n/, 4x USB 3.0, kártyaolvasó, HDMI, DisplayPort, Google Chrome OS
Kód:  TA225f8j2 Termékszám:  90MS00G1-M00870 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ASUS CHROMEBOX 2 (G086U)

Maximális teljesítményt szeretnél mindenféle felesleges komplikációk nélkül? Hát akkor sikerült rátalálnod épp arra, amire szükséged van! Ez az egyszerű, gyors és csendes számítógép a maga Chrome OS operációs rendszerével már egy pillanat alatt készen áll teljesíteni minden óhaj-sóhajodat. Ne hagyd, hogy a mérete megtévesszen, még a kis méreteinek ellenére is sok mindennel megbirkózik, ráadásul még kiváló csatlakoztathatósággal és sebes SSD meghajtóval is rendelkezik, amely nagyban hozzájárul a számítógép gyors válaszidejéhez. Mindezek mellett pedig a Chromebox automatikusan frissíti önmagát, tehát mindig a legújabb szoftververzió fog rendelkezésedre állni az aktuális biztonsági elemekkel együtt, amelyek majd megvédenek Téged a vírusoktól, kártevő programoktól és az internet számos egyéb veszélyétől.

Legfontosabb jellemzők

  • Chrome OS operációs rendszerrel rendelkező mini számítógép
  • Minimális zajszint és energiafogyasztás
  • Nagyon gyors bootolási idő
  • Akár két monitor is rácsatlakoztatható (HDMI-n és a DisplayPort-on keresztül)
  • Nagyszerű produktivitás az online környezetben
  • Lehetőség a VESA rögzítésre a monitor hátoldalára
  • A rendszer és a biztonság automatikus frissítése

Produktivitás a világhálón

Az ASUS Chromeboxok nagyszerű hálózati teljesítménnyel és stabil csatlakozással, illetve a dupla Wi-Fi adapternek (Wi-Fi 802.11ac) köszönhetően magasabb vezeték nélküli sebességgel büszkélkedhet. A fájljaid automatikusan szinkronizálódnak majd a Google Drive-odnak köszönhetően, tehát az adataidhoz bárhol és bárhonnan hozzáférhetsz, bármilyen készülékről, amely lehetőséget biztosít a Google profilodba történő belépéshez. A Chromebox mindemellett offline módban is kiválóan működik, és még így is rengeteg alkalmazással tud szolgálni a munkához és a szórakozáshoz egyaránt. Még internetkapcsolat nélkül is könnyedén létrehozhatsz és szerkeszthetsz mondjuk szöveges dokumentumokat, táblázatokat vagy épp prezentációkat. 

Csendesebb, mint egy könyvtár, energiatakarékosabb, mint egy izzó

Az ASUS chromeboxok rendkívül alacsony zajszinttel jeleskednek, amely 17 dB (lehulló levelek nesze) és 31 dB (egy csendes könyvtár zajszintje) mozog. Még ezen körülmények között is teljesen problémamentesen dolgozik a számítógép ventilátora, amely gondoskodik a túlhevülésmentes stabil teljesítményről. Az energiafogyasztás szintén ezen chromebox erőssége. A rendkívül nagy hatásfokú energiagazdálkodása lehetővé tette számára az átlagos üzem esetén a lehető legalacsonyabb energiafogyasztást. Ez a számodra annyit jelent, hogy még éjszakára is hagyhatod a számítógéped a fájlok letöltésére anélkül, hogy ez megjelenne a villanyszámládon.

 

Paraméterek

Processzor sorozat
Intel Celeron Kész!
Operációs rendszer
Google Chrome OS Kész!
A gép típusa
Mini PC Kész!
Processzor modell
Intel Celeron 3215U Broadwell Kész!
Processzor frekvencia
0 GHz (0 MHz) Kész!

Operációs rendszer

Operációs rendszer
Google Chrome OS Kész!

Típus

A gép típusa
Mini PC Kész!

Processzor

Processzor sorozat
Intel Celeron Kész!
Processzor modell
Intel Celeron 3215U Broadwell Kész!
Processzor frekvencia
0 GHz (0 MHz) Kész!
Processzormagok száma
2 × Kész!
Processzor gyorsítótár
2 MB Kész!
Max TDP
15 W Kész!

Felszerelés

Alap felszerelés
Memóriakártya olvasó, Wi-Fi Kész!
WiFi típus
802.11ac Kész!

Szín és dizájn

Szín
Fekete Kész!
Ház mérete
Mini ITX Kész!

Kimenetek

USB 2.0
0 × Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
4 × Kész!
Grafika
HDMI, DisplayPort Kész!
Egyéb
LAN, USB 3.2 Kész!
Optikai meghajtó
Optikai meghajtó nélkül Kész!

Szekrény

Szélesség
12,4 mm Kész!
Magasság
4,2 mm Kész!
Mélység
12,4 mm Kész!
Több paraméter

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASUS CHROMEBOX 2 (G086U) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS CHROMEBOX 2 (G086U). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASUS Chromebox 2 (G086U). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS CHROMEBOX 2 (G086U).
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ