Shop roku AlzaBoxy Q1

ASUS DSL-AC52U

Termékkatalógus
ASUS DSL-AC52U
4,5 34 értékelés
VDSL2 modem - 802.11a/b/g/n/ac 1200 Mbps Dual-Band, 1 x RJ11 DSL WAN Annex B, 1x GWAN, 4x GLAN, USB 2.0, 3G/4G Internet megosztás, AiCloud szolgáltatás, FTP + nyomtatószerver
Kód:  NM022p3n Termékszám:  90IG02B0-BM3100 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ASUS DSL-AC52U

A legújabb technológia a maximális sebesség érdekében

Az ASUS DSL-AC52U egy ADSL/VDSL modemes WiFi router, amely támogatja a 802.11ac szabványt, és összesen 733 Mbps sávszélességet kínál. Az 5 GHz-es sávban a 802.11ac szabvány akár 433 Mbps vezeték nélküli átviteli sebességet biztosít, a 2,4 GHz-es sávban pedig akár 300 Mbps-t. A készülék kompatibilis az ADSL2 /2 +, az ADSL, a VDSL2, a száloptikás és a klasszikus kábeles szolgáltatásokkal.


Megnövelt jelerősség és stabilitás

Az ASUS AiRadar intelligensen tökéletesíti a vezeték nélküli kapcsolatot az exkluzív ASUS RF finomhangolással. Ez biztosítja a kibővített lefedettséget, a megnövelt adatsebességet és a továbbfejlesztett stabilitást.


Teljes rugalmasság 

A DSL-AC52U többféle módon képes csatlakozni az Internet-hez, választható DSL, Ethernet, vagy 3G/4G LTE (kompatibilis USB-csatlakozó szükséges). Használhatod a DSL-AC52U-t DSL modemként, Wi-Fi routerként, vagy egyedülálló Wi-Fi routerként, az igényeidnek megfelelően. Képes azonnal váltani a kapcsolatok között, ha egyik nem működne (és visszaváltani, amikor megjavul), illetve kombinálni is lehet a kapcsolatokat a nagyobb sávszélességért, ennek köszönhetően tökéletes egy megbízható, mindig működő internet kapcsolathoz.


Gigabites internetezés hardveres NAT funkcióval

Az erőteljes hardveres NAT gyorsító motorral és a beépített Gigabit Ethernet-tel a DSL-AC52U teljes Gigabit teljesítményt kínál. A WAN-to-LAN adatátviteli teljesítménye 900 Mbps felett van, ami 4,5-szer gyorsabb, mint a hagyományos szoftver alapú NAT-tal rendelkező Gigabites routereké. Ez gyakorlatilag nullára csökkenti a lelassulás kockázatát a gyors internetkapcsolatnál.


Robusztus szabályozási lehetőségek és optimalizálás

A DSL-ASUSWRT Dashboard grafikus felületén egyetlen helyen állíthatók be, figyelhetők és szabályozhatók a hálózati alkalmazások. Az új, műszerfalszerű felület segítségével az összes kliens és az összes beállítás egyetlen grafikus felületen felügyelhető, és a frissítések is csak egyetlen kattintást igényelnek.


ASUS AiCloud – az igény szerinti világ!

Az ASUS AiClouddal mindenütt és mindig elérheted az adataidat, ahol van internetkapcsolat. Összeköti az otthoni hálózatot és az online webes tárhelyszolgáltatást, és elérhetővé teszi őket az iOS AiCloud mobil alkalmazásával, vagy a webböngészőből, egy személyes URL címen keresztül.


Letöltés és lejátszás mindenhonnan

A Download Masterrel és a továbbfejlesztett médiakiszolgálóval letölthetők, majd lejátszhatók az útválasztóra kötött USB-s tárolóeszközön található fájlok készülékek széles körén, például PC-ken, táblagépeken, PS4-en, XBoxon, és intelligens tévéken. A Download Master képes akkor is folytatni a fájlok letöltését, ha a PC ki van kapcsolva, illetve távolról is figyelhető és szabályozható a letöltések állapota.


VPN szerver és VPN kliens a titkosított távoli kapcsolathoz

Az Asus DSL-AC52U egy egyszerű VPN-kiszolgálót és VPN-kliens konfigurációt kínál az otthoni hálózat vagy az internet biztonságos és privát eléréséhez. A PPTP / OpenVPN támogatással rendelkező VPN-kiszolgáló egyszerűen beállítható fizetős VPN-szolgáltatások vagy külön VPN-kiszolgáló használata nélkül. A DSL-AC52U router a PPTP / L2TP és az OpenVPN segítségével a VPN kliensekkel is képes átalakítani a hálózatra csatlakoztatott eszközöket anélkül, hogy további VPN-szoftvert kellene telepítened.

Paraméterek

WiFi átvitel sebessége
733 Mb/s Kész!
LAN
4 × Kész!
WAN
Kész!
USB 2.0
Kész!

Sebesség

WiFi átvitel sebessége
733 Mb/s Kész!

Csatlakozók

LAN
4 × Kész!
WAN
Kész!
USB 2.0
Kész!

Típus

Típus
ADSL Kész!
Több paraméter

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASUS DSL-AC52U Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS DSL-AC52U. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASUS DSL-AC52U.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ