Shop roku AlzaBoxy Q1

ASUS DSL-AC55U

Termékkatalógus
ASUS DSL-AC55U
4,3 12 értékelés
VDSL2 modem -802.11a/b/g/n/ac 1200 Mbps, Dual-Band, 1 x RJ11 DSL WAN Annex B, 1x GWAN, 4x GLAN, 1x USB 2.0, 3G/4G Internet megosztás, AiCloud szolgáltatás, FTP + nyomtatószerver
Kód:  NM022p3o Termékszám:  90IG02B0-BM3110 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ASUS DSL-AC55U

  • Egyidejű Dual Band: 867 Mbps 5 GHz-en és 300 Mbps 2,4 GHz-en
  • A két WAN port a DSL és Ethernet számára kétszer annyi lehetőséget kínál – lehet vezeték nélküli router, vagy DSL modem
  • Kompatibilis VDSL2, ADSL2/2+, ADSL, üvegszálas és vezetékes szolgáltatásokkal, hogy a jövő elvárásainak is teljesen megfeleljen
  • Gigabit Ethernet portok a gyors és megbízható internet teljesítményért
  • A többfunkciós USB portok támogatják a fájlmegosztást, nyomtató megosztást, média streamelést és a 3G/4G-t
  • VDSL/ADSL WAN többszörös szolgáltatás IPTV támogatáshoz
  • PPTP/Open VPN szerver és VPN kliens támogatás
  • A Download Master és a továbbfejlesztett média szerver bárhol lehetővé teszik a letöltést és a streamelést
  • Az ASUS AiCloud lehetővé teszi, hogy bárhol hozzáférj, szinkronizáld és streameld az adataidat

Időtálló sokoldalúság 802.11ac vezeték nélkül sebességgel

Az ASUS DSL-AC55U egy ADSL/VDSL 802.11ac Wi-Fi modem router, akár 1167 Mbps kombinált dual-band adatsebességgel. Az 5 GHz-es sávon a 802.11ac 867 Mbps vezeték nélküli adatátvitelt kínál, miközben 2,4 GHz-en a 802.11n teljesítménye 300 Mbps-et támogat. Kompatibilis ADSL2/2+, ADSL, VDSL2, üvegszálas és vezetékes szolgáltatásokkal, ez a csúcs specifikáció biztosítja az időtállóságot.

Az ASUS AiRadar növeli a Wi-Fi stabilitását és akár 150%*-kal javítja a lefedettséget. A legfontosabb, hogy az univerzális sugárformálás nem csak 802.11ac kliensekkel működik, de 802.11a/b/g/n kliensekkel is. Az erőteljes hardveres NAT gyorsítással és a beépített Gigabit Ethernettel, a DSL-AC55U teljes Gigabit internet teljesítményt kínál 900 Mbps-nál is gyorsabb WAN-to-LAN átviteli teljesítménnyel.

Az USB 2.0 lehetővé teszi a DSL-AC55U számára nyomtató és szkenner megosztását a hálózaton, valamint külső adattároló csatlakoztatása esetén nagysebességű NAS (Network Attached Storage) eszközként is képes működni.

A könnyen használható ASUSWRT grafikus felület szabadjára engedi a DSL-AC55U erejét, amely robusztus irányítást kínál, hogy optimalizálja a hálózatot a számodra. A 30 másodperces beállítás és a könnyű forgalomkezelés azt jelenti, hogy még az újoncok is élvezhetik a kifinomult funkciókat, a haladó felhasználók pedig imádni fogják az IPv6 támogatást, a több vezeték nélküli SSID-t és a titkosított VPN hozzáférést.

Megnövelt jelerősség és –stabilitás

Az ASUS AiRadar intelligensen tökéletesíti a vezeték nélküli kapcsolatot az exkluzív ASUS RF finomhangolással. Ez biztosítja a kibővített lefedettséget, a megnövelt adatsebességet és a továbbfejlesztett stabilitást.

Teljes rugalmasság a DSL, Ethernet, vagy 3G/4G LTE Internet kapcsolatokkal

A DSL-AC55U többféle módon képes csatlakozni az Internet-hez, választható DSL, Ethernet, vagy 3G/4G LTE. Használhatod a DSL-AC55U-t DSL modemként, Wi-Fi routerként, vagy egyedülálló Wi-Fi routerként, az igényeidnek megfelelően. Képes azonnal váltani a kapcsolatok között, ha egyik nem működne (és visszaváltani, amikor megjavul), illetve kombinálni is lehet a kapcsolatokat a nagyobb sávszélességért, ennek köszönhetően tökéletes egy megbízható, mindig működő internet kapcsolathoz.

Gigabites internetezés hardveres NAT funkcióval

Az erőteljes hardveres NAT gyorsító motorral és a beépített Gigabit Ethernet-tel a DSL-AC55U teljes Gigabit teljesítményt kínál. A WAN-to-LAN adatátviteli teljesítménye 900 Mbps felett van, ami 4,5-szer gyorsabb, mint a hagyományos szoftver alapú NAT-tal rendelkező Gigabites routereké. Ez csökkenti az útszűkületek lehetőségét gyors internet kapcsolatoknál.

A hálózat külső tárolóeszközökkel, nyomtatókkal és más készülékekkel bővítése

Legyen a DSL-AC55U a média- és eszköz központod. Csatlakoztass külső tároló meghajtókat, nyomtatókat, szkennereket és sok egyéb USB eszközt a két beépített USB porttal, hogy megoszd azokat a hálózatban lévő PC-kel. Hogyha az eszközeid hálózatba vannak kötve, akkor könnyebb lesz hozzáférni azokhoz, mint valaha.

Robusztus szabályozási lehetőségek és optimalizálás a DSL ASUSWRT-vel

A DSL-ASUSWRT Dashboard grafikus felületén egyetlen helyen állíthatók be, figyelhetők és szabályozhatók a hálózati alkalmazások. Az új, műszerfalszerű felület segítségével az összes kliens és az összes beállítás egyetlen grafikus felületen felügyelhető, és a frissítések is csak egyetlen kattintást igényelnek.

ASUS AiCloud – az igény szerinti világ!

Az ASUS AiClouddal mindenütt és mindig elérheti az adatait, ahol van internetkapcsolat. Ez összeköti az otthoni hálózatot és az online webes tárhelyszolgáltatást, és elérhetővé teszi őket az iOS AiCloud mobil alkalmazásával, vagy a webböngészőből, egy személyes URL címen keresztül.

Letöltés és lejátszás mindenhonnan

A Download Masterrel és a továbbfejlesztett médiakiszolgálóval letölthetők, majd lejátszhatók az útválasztóra kötött USB-s tárolóeszközön található fájlok készülékek széles körén, például PC-ken, táblagépeken, PS4-en, XBoxon, és intelligens tévéken. A Download Master képes akkor is folytatni a fájlok letöltését, ha a PC ki van kapcsolva, illetve távolról is figyelhető és szabályozható a letöltések állapota.

Jobb online többfeladatos működés akár 300 ezer adatkapcsolatig

Az akár 300 ezer egyidejű kapcsolat kezelése a szokásos útválasztók képességének hússzorosa: ez kiváló teljesítményt eredményez lassulás nélkül a legdurvább forgalmi helyzetekben is.Az akár 300 ezer egyidejű kapcsolat kezelése a szokásos útválasztók képességének hússzorosa: ez kiváló teljesítményt eredményez lassulás nélkül a legdurvább forgalmi helyzetekben is. Több letöltés is képes egy időben futni azért, hogy még kiegyenlítettebb felhasználói élményt nyújtson. A több adatkezelési munkamenet gyorsabb és pufferelés nélküli HD lejátszást és akadásmentes internetes játékot jelent még akkor is, amikor közben tartalmakat tölt le. Ezáltal többre lehet képes a saját életstílusának veszélyeztetése nélkül.


VPN szerver és kliens a titkosított távoli kapcsolathoz

A virtuális személyes hálózat (VPN) szerverrel és a VPN klienssel elérheted távolról az otthoni hálózatod, vagy titkosítva böngészheted az internetet, nincs szükség fizetett VPN szolgáltatásra, illetve dedikált VPN szerverre.

Maradj naprakész!

Ne feledd az eszköz firmware-jét mindig naprakészen tartani, ezzel kihasználhatod a legújabb szolgáltatási és biztonsági fejlesztések előnyeit — és izgalmas új funkciókhoz juthatsz!

Paraméterek

WiFi átvitel sebessége
1 167 Mb/s Kész!
LAN
4 × Kész!
WAN
Kész!
USB 2.0
Kész!

Sebesség

WiFi átvitel sebessége
1 167 Mb/s Kész!

Csatlakozók

LAN
4 × Kész!
WAN
Kész!
USB 2.0
Kész!

Típus

Típus
ADSL Kész!
Több paraméter

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASUS DSL-AC55U Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS DSL-AC55U. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASUS DSL-AC55U. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS DSL-AC55U. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS DSL-AC55U.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ