Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 30 dnů na vrácení

ASUS DSL-AC68U

Termékkatalógus
ASUS DSL-AC68U
4,6 50 értékelés
VDSL2 modem - 802.11a/b/g/n/ac akár 1900 Mbps, Dual-Band, 3 levehető antenna, 1 x RJ11 DSL, Annex B, 4x GLAN, 1x USB 3.0, 3G/4G Internet megosztás, AiCloud szolgáltatás, FTP + nyomtatószerver
Kód:  NM022p5 Termékszám:  90IG00V1-BM3G00 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ASUS DSL-AC68U

Egy eszköz, két funkció

A DSL-AC68 készülék felhasználói kétféle kapcsolat közül választhatnak, DSL vagy Ethernet WAN, így használhatja a készüléket, mint DSL-modem és mint vezeték nélküli router, vagy, mint különálló vezeték nélküli router. Az alkalmazás kiválasztásával testre szabhatja a készüléket, hogy megfeleljen az Ön igényeinek. Ez az egyetlen készülék, ami önmagában két másik készülék funkcióját is ellátja, ami sokkal több energiát fogyasztana és egyúttal több helyet foglalna el az asztalán is. A DSL-AC68 zökkenőmentesen kezeli akár az alapvető otthoni hálózatot de az összetett vezeték nélküli hálózatokkal is kiválóan elbír.

VDSL2 modem ASUS DSL-AC68U

Két processzor garantálja a gyors és stabil kapcsolatot

A DSL-AC68 modell két processzort használ, tehát nemcsak a nagy teljesítményt, hanem kiváló rugalmasságot is biztosít. Minden egyes processzor egyféle típusú kapcsolat optimalizásáért felelős. A VDSL/ADSL és a vezeték nélküli kapcsolat szétválasztásval egy-egy processzor csak a saját kapcsolattípusának kiszolgálást végzi el, így a DSL-AC68U modell maximális teljestménnyel tudja kiszolgálni mind a két kapcsolattípust, kompromisszumok nélkül. 

VDSL2 modem ASUS DSL-AC68U

Az AiRadar 150% -os Wi-Fi lefedettség nyújt 

Az ASUS AiRadar intelligens módon növeli a vezeték nélküli jel erejét precíz irányított jelerősítéssel. A DSL - AC68 router három külső nagy nyereségű antennát alkalmaz és fejlett technológiát, hogy a felismerje a vezeték nélküli készülék helyét és biztosítsa a vezeték nélküli jelek átvitelének formálását, mindezt a leggyorsabb és legstabilabb kapcsolat érdekében.

VDSL2 modem ASUS DSL-AC68U

A legmagasabb USB sebesség

A DSL-AC68 vezeték nélküli modem útválasztó USB 3.0 porttal van ellátva. Az USB 3.0 akár tízszer gyorsabb, mint az USB 2.0. Gyorsan és egyszerűen elérhetők a működést kiszolgáló FTP, HTTP és UPnP funkciók, emellett a 3G / 4G megosztás és a távoli hozzáférés a fájlok vagy tartalmak lejátszásához sokféle kompatibilis eszközzel lehetséges az ASUS AiDisk-el.

VDSL2 modem ASUS DSL-AC68U

 VPN kiszolgáló és kliens támogatása

A DSL AC68 router egyszerűen beállítható a VPN kiszolgálóval, emmellett a VPN kliens által lehetséges az otthoni hálózaton vagy az interneten fellelhető személyes vagy privát anyagok biztonságos kezelése. A DSL-AC68 router könnyedén hoz létre VPN szerver támogatást PPTP és OpenVPN protokollt anélkül, hogy fizetnie kellene a szolgáltatásért. A DSL-AC68 modell arra is képes, hogy a  a hálózatra csatlakozó eszközöket VPN kliensekké változtassa a PPTP és L2TP protokoll nélkül, így elkerülhető a VPN szoftver telepítése minden egyes eszköznél.

VDSL2 modem ASUS DSL-AC68U

Optimalizálás az ASUSWRT segítségével

Az ASUSWRT intuitív felületén egyetlen helyről tudja szabályozni és felügyelni a hálózati alkalmazásokat. Az ASUSWRT DSL router-AC68 ntuitív grafikus felülete kiterjed az ADSL számos különleges funkcióira is, amelyek magukban foglalják az eszköz jelének mérésére szolgáló lehetőséget is, ami segít nyomon követni az ADSL csatlakozásstabilitását.

VDSL2 modem ASUS DSL-AC68U

AiCloud

Az ASUS AiCloud a legösszetetteb, legkönnyebben elérhető és legbiztonságosabb felhő platform. Ez egy ingyenes app az iOS és Android készülékekre, amely lehetővé teszi a könnyű szinkronizálást, megosztást és streamelést, emellett hozzáférést biztosít az összes tartalomhoz bárhol is legyen. A megosztás egyszerűbb, mint valaha, az elmenthető preferenciáknak köszönhetően amelyet e-mailben, szöveges üzenetben és egyéb eszközökkel is elküldhet.

VDSL2 modem ASUS DSL-AC68U

A leggyorsabb Wi-Fi hálózati a világon

A DSL AC68 router egy új Broadcom 802.11ac Wi-Fi technológiás, 5. generációs lapkakészletet tartalmaz. Összehasonlítva a 802.11-el, a DSL-AC68 5 GHz-es sebesség a 1,3 Gb / s-t is elérheti, ami háromszor annyi, mint amire a 802.11n képes. A nagyobb sávszélesség több helyet biztosít az otthoni multimédiás szórakozásnak. 

VDSL2 modem ASUS DSL-AC68U

Paraméterek

WiFi átvitel sebessége
1 900 Mb/s Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Kész!
Típus
ADSL Kész!

Sebesség

WiFi átvitel sebessége
1 900 Mb/s Kész!

Csatlakozók

USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Kész!

Típus

Típus
ADSL Kész!

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASUS DSL-AC68U Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS DSL-AC68U. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASUS DSL-AC68. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS DSL-AC68U. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS DSL-AC68U.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ