30 dnů na vrácení Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

ASUS DSL-AC88U B. melléklet

Termékkatalógus
ASUS DSL-AC88U B. melléklet
5 1 értékelés
VDSL2 modem 802.11a / b / g / n / ac akár 3100 Mbps, kétcsatornás, 4 eltávolítható antennával, 1 x RJ11 xDSL B melléklet, 1x GWAN, 4x GLAN, 1x USB 3.0, 1x USB 2.0, 3G / 4G internetmegosztás, AiCloud szolgáltatás, FTP + nyomtatószerver
Kód:  NM022p8 Termékszám:  90IG02W1-BN3G10 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ASUS DSL-AC88U B. melléklet

Az ASUS DSL-AC88U egy nagy sebességű eszköz az internetkapcsolat megosztására DSL-ről, WAN-ról egy másik modemről vagy 3G / 4G mobilhálózatokról. Leállások esetén 2 további mentés van. A WiFi NitroQam technológiával ezután akár 3167 Mbps átviteli sebességet ér el , így zökkenőmentesen képes 4K UHD videó lejátszására vagy online lejátszásra minimális válasz esetén . Az ASUS DSL-AC88U 4 adó- és 4 fogadóantennával rendelkezik (4T4R), ami még erősebbé teszi több eszköz számára. Az AiRadar sugárzó formája ezután a WiFi jelet közvetlenül a készülék helyére fókuszálja, így a kapcsolatok gyorsabbak és stabilabbak.

A VDSL2 ASUS DSL-AC88U modem legfontosabb jellemzői

  • Vezeték nélküli kétirányú gigabites ADSL / VDSL modem
  • Támogatja a legújabb G.Fast kapcsolatot akár 900 Mbps-ig
  • Mindkét sávban 3167 MB / s teljes WiFi adatsebesség
  • Verhetetlen WiFi lefedettség 4T4R antennákkal
  • Biztonsági mentés WAN vagy 3G / 4G hálózaton keresztül (szükséges USB dongle)
  • Hálózati és családi hozzáférési biztonság (ASUS AiProtection a Trend Micro-tól)
  • USB 3.0 és USB 2.0 tárhely, nyomtatók, 3G / 4G modem megosztásához ...

ASUS AiProtection biztonság a Trend Micro-tól

A Trend Micro fejlett ASUS AiProtection biztonságával az ASUS DSL-AC88U VDSL2 modem átfogó otthoni hálózati védelmet biztosít. Hatékonyan megakadályozza a vírusokat a veszélyes helyek blokkolásával a Trend Micro adatbázis szerint. Védi az egész családot, beleértve a legkisebbeket is. A szülői felügyelet eszköz biztosítja a nem megfelelő tartalmak letiltását. Az adott családtagokhoz tartozó alkalmazások és weboldalak csak bizonyos kategóriáit blokkolhatja, vagy korlátozhatja az internethez való csatlakozás idejét.



Paraméterek

WiFi átvitel sebessége
3 167 Mb/s Kész!
LAN portok átviteli sebessége
1 Gbit Kész!
LAN
4 × Kész!
WAN
Kész!
USB 2.0
Kész!

Sebesség

WiFi átvitel sebessége
3 167 Mb/s Kész!
LAN portok átviteli sebessége
1 Gbit Kész!

Csatlakozók

LAN
4 × Kész!
WAN
Kész!
USB 2.0
Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Kész!

Interfész

Haladó funkciók
Gigabit LAN, QoS (Quality of Service), Firewall, IPv6 Ready, VPN, Szülői felügyelet Kész!

Típus

Típus
VDSL Kész!
Több paraméter

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASUS DSL-AC88U B. melléklet Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS DSL-AC88U Annex B. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASUS DSL-AC88U Annex B. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS DSL-AC88U Annex B. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS DSL-AC88U Annex B.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ