Akvizice ApF HU Shop roku

ASUS DSL-N16

Termékkatalógus
ASUS DSL-N16
4,4 42 értékelés
VDSL2 modem - 802.11b/g/n akár 300Mb/s, 1x RJ11 xDSL-hez, 4x LAN, 2 x 2 dBi fix antenna
Kód:  NM022m1 Termékszám:  90IG02C0-BM3100 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ASUS DSL-N16

Többcélú modem

Az ASUS DSL-N16 vezeték nélküli ADSL/VDSL router stílusos, valóban multifunkcionális és ráadásul megbízható teljesítményt nyújt. Az internetre Ethernet vagy DSL WAN interfészen keresztül tud csatlakozni, így modemes routerként vagy önálló vezeték nélküli routerként működik. Az eszköz kompatibilis az ADSL2/2+, ADSL, VDSL2, valamint a az optikai és a klasszikus kábeles szolgáltatásokkal.


Teljes rugalmasság

A DSL-N16 router kétféleképpen csatlakozhat az internethez. Választhatjuk a DSL vagy a szoftveres Ethernet WAN interfészt. Az Asus DSL-N16 routert használhatjuk DSL modemként WiFi routerrel, vagy különálló WiFi routerként. Az egyes kapcsolatok közötti váltás lehetőségével megbízható és mindig elérhető internetkapcsolatot kapunk, akkor is, ha valamelyik épp nem működik. Lehetőségünk van a kapcsolatok kombinálására is, hogy nagyobb sávszélességhez jussunk.


Vendégek hozzáférése a hálózathoz

Az intuitív ASUSWRT felhasználói felületen minden funkció megtalálható egy helyen, ami a hálózat beállításához, felügyeletéhez és kezeléséhez, valamint a csatlakoztatott alkalmazásokhoz kell. Az olyan hasznos funkciók, mint például a 30 másodpercen belüli beállítás, eszközök észlelése és a rugalmas beállítások, lehetővé teszik, hogy a hálózatot maximálisan kihasználjuk. Az ASUSWRT interfésze olyan speciális DSL eszközöket kínál, amelyek képesek megmutatni dB-ben a jel-zaj arányt, így téve lehetővé a DSL-kapcsolat stabilitásának ellenőrzését.


Egyszerű router beállítás 30 másodpercen belül


Vendégek hozzáférése a hálózathoz

Az internetkapcsolat biztonságosan megosztható a vendégekkel anélkül, hogy saját jelszavunkat vagy hálózati eszközeinket meg kellene osztanunk másokkal. Az ASUS Guest Network funkció lehetővé teszi, hogy akár három független hálózatot hozzunk létre vendégek számára külön jelszóval és hozzáférési jogosultsággal. A vendégek továbbra sem fognák hozzáférni az elsődleges hálózathoz vagy más csatlakoztatott eszközökhöz.


Hálózati forgalom figyelése

Az ASUSWRT intuitív grafikus felületét számos külön ADSL-el kapcsolatos fejlesztés egészíti ki, ilyen például a jel-zaj arányt mérő eszköz (SNR), amely az ADLS kapcsolat stabilitását ellenőrzi. A hálózati forgalom figyelésének eszköze a WAN hálózaton, a vezetékes hálózaton és a vezeték nélküli hálózaton keresztül küldött és fogadott adatokat jeleníti meg.


VPN szerver támogatás

A DSL-N16 router egy egyszerű VPN szerver és VPN kliens beállítást kínál az otthoni hálózat vagy az internet biztonságos és privát hozzáféréséhez. A PPTP protokoll támogatással rendelkező VPN szerver egyszerűen beállítható, anélkül, hogy fizetett VPN szolgáltatásokat vagy külön VPN szervert vennénk igénybe.

Paraméterek

WiFi átvitel sebessége
2 400 Mb/s Kész!
LAN
4 × Kész!
Típus
ADSL Kész!

Sebesség

WiFi átvitel sebessége
2 400 Mb/s Kész!

Csatlakozók

LAN
4 × Kész!

Típus

Típus
ADSL Kész!

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASUS DSL-N16 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS DSL-N16. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASUS DSL-N16.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ