Rapture 30 dnů na vrácení

ASUS Expedition GeForce GTX 1070 O8GB

Termékkatalógus
ASUS Expedition GeForce GTX 1070 O8GB
Videókártya - 8 GB GDDR5 (8008MHz), NVIDIA (GP104) Pascal GeForce GTX1070 (1582MHz), 1797 MHz turbó órajel, PCIe x16, SLi, 256bit, 2x DisplayPort, 2x HDMI, DVI,
Kód:  EC305b1b Termékszám:  90YV09T6-M0NA00 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ASUS Expedition GeForce GTX 1070 O8GB

Az ASUS Expedition GeForce GTX 1070 O8GB grafikus vezérlő kiemelkedik a piacon lévő hasonló termékek közül, ez pedig elsősorban a különösen hosszú élettartamának köszönhető. Összehasonlítva más modellekel a dupla golyóscsapágyazású ventilátor simábban fut és ezáltal csökkenti a surlódást, akár 40% -kal javítja a levegőramlást és így az egész gépház szellőzését. Mindez pedig tovább növeli a kártya kétszeres élettartamát és hűtési hatékonyságát. A grafika alapját a Pascal architektúra jelenti, az ASUS grafikus kártyák gyártásánál pedig Auto-Extreme technológiát használtak, amely az iparág első 100%-ban automatizált gyártási eljárása. Mindez a felsőkategóriás Super Alloy Power II alkatrészekkel kiegészülve javítja a hatékonyságot, minimalizálja az energiapazarlást, mérsékli a terhelés alatti zúgást és csökkenti a hőmérsékletet a felülmúlhatatlan minőség és megbízhatóság érdekében. Az ASUS Expedition GeForce GTX 1070 O8GB tipikus magórajele 1582 MHz, boost módban pedig 1797 MHz turbó órajel érhető el. A GPU Tweak II az Xsplit Gamecaster-rel intuitív teljesítmény tuningolást kínál, és lehetővé teszi a játék azonnali streamelését. 

Az ASUS GeForce GTX EXPEDÍCIÓ 1070 O8GB főbb jellemzői

  • Automatikus túlhajtási mód - NVIDIA GPU Boost (1797 MHz)
  • Super Alloy Power II komponensek - minőségi alkatrészek, amelyek csökkentik az energiaveszteséget
  • A dupla golyóscsapágyazású ventilátor  tovább javítja a kártya élettartamát és hűtési hatékonyságát
  • GPU Tweak II révén intuitív teljesítmény tuningolás, Xsplit Gamecaster-rel pedig a játék azonnali streamelése
  • NVIDIA Ansel - forradalmian új módja a játék közbeni képernyőképek készítésének
  • 144 órás, illetve csúcskategóriás játékokkal folytatott tesztek a legmagasabb szintű kompatibilitás biztosításához

Gaming Booster - Hozd ki a maximális teljesítményt a grafikus kártyádból!

A kifinomult szellőztető rendszerén kívül az ASUS Expedition GeForce GTX 1070 grafikus vezérlő másik nagy előnye, hogy 8 GB-os GDDR5 memóriával rendelkezik, amely 8008 MHz-en fut. Ami a portokoat illeti, az eszközön 2 db HDMI, 2 db Display és egy darab DVI-D port található. Az új Gaming Booster funkció a rendszerteljesítmény maximalizálásában segít a redundáns folyamatok kiküszöbölésével, illetve az összes rendelkezésre álló erőforrás automatikus kiosztásával. Azonban a grafikus kártyának van egy automatikus túlhajtási módja is, amely a NVIDIA GPU Boost segítségével érhető el.

Játék közbeni képernyőképek készítése

Az NVIDIA Ansel forradalmian új módja a játék közbeni képernyőképek készítésének. Ennek segítségével kiváló minőségű, akár 4,5 gigapixeles felbontású képekben örökítheted meg a játék során átélt felejthetetlen pillanatokat. Amikor képernyőképet szeretnél készíteni, csak annyi kell tenned, hogy megállítod a játékot, kiválasztod a legjobb szöget és máris jobbnál jobb képeket csinálhatsz, sőt akár különböző szűrőket is alkalmazhatsz. A NVIDIA Ansel azt is lehetővé teszi, hogy 360 fokos panorámaképeket készíts a játék során tapasztalt lélegzetelállító látványról. 

 

 

Paraméterek

Szélesség
240 mm Kész!
Magasság
131 mm Kész!
Mélység
38 mm Kész!
Chip gyártója
NVIDIA GeForce Kész!
Modellmegjelölés
GTX 1070 Kész!

Méret

Szélesség
240 mm Kész!
Magasság
131 mm Kész!
Mélység
38 mm Kész!

Chip

Chip gyártója
NVIDIA GeForce Kész!
Modellmegjelölés
GTX 1070 Kész!
Stream processzorok száma
1 920× Kész!

Teljesítmény & felhasználás

Rendeltetés
Játék Kész!

Memória

RAM memória mérete
8 GB Kész!
Memória típusa
GDDR5 Kész!
Adatsín szélessége
256-Bit Kész!

Órajel

Alap órajel
1 582 MHz Kész!
Memória frekvenciája
8 008 MHz (8,01 GHz) Kész!

Interfész

Alaplapi csatlakozás
PCI Express x16 3.0 Kész!
Monitor csatlakozás
DisplayPort, DVI, HDMI Kész!
Kimenetek száma
5 Kész!

Hűtőrendszer

Hűtés típusa
Aktív Kész!
Több paraméter

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:

Ez a termék nem egy önállóan működő egység, és szakértői szerelésre lehet szükség.

» További Videókártyák

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASUS Expedition GeForce GTX 1070 O8GB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS EXPEDITION GeForce GTX 1070 O8GB. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASUS EXPEDITION GeForce GTX 1070 O8GB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS EXPEDITION GeForce GTX 1070 O8GB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS EXPEDITION GeForce GTX 1070 O8GB.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ