Slevy s AP+ Samsung HU AV launch

ASUS Fülhallgató mikrofonnal Echelon Navy + Laser Gaming Egér

Termékkatalógus
ASUS Fülhallgató mikrofonnal Echelon Navy + Laser Gaming Egér
Szett - frekvenciatartomány 20 Hz-20000Hz, impedancia 32 Ohm, 50mm-es neodímium mágnes, 2x aranyozott 3,5 mm-es jack, kábel hossza 2,5m + ASUS Laser Gaming egér
Kód:  NM351f4 Termékszám:  SET ECHELON Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ASUS Fülhallgató mikrofonnal Echelon Navy + Laser Gaming Egér Megszűnt

ASUS Fülhallgató mikrofonnal Echelon Navy + Laser Gaming Egér

Ha a számítógépes játékok kitöltik az Ön mindennapjait, akkor az Echelon sorozat Önnek lett megalkotva. Az Echelon sorozat a játékokban használt fegyverekhez és egyenruhákhoz illeszkedő katonai álcamintával az FPS-játékok izgalmát idézi. De játék ide vagy oda, a mindennapos használatra is egy remek headsetről van szó! A játékhoz optimalizált Echelon lézeres egérrel pedig minden mozdulat precízen kontrollálható. A kényelmesen elérhető kapcsolóval öt pontossági szint között lehet váltani, vagyis gyorsan választhat a gyors mozgás, és a precíz mozdulatok között. 

ASUS Echelon Navy

  • Nagy, 50 mm-es neodímium meghajtók
  • Visszatolható, hajlékony mikrofonkar zajszűréssel 
  • Kompatibilis PC és Mac platformokkal, játékkonzolokkal, okostelefonokkal és tabletekkel
  • 30 dB hatékony zajszűrés
  • 100 mm széles, kényelmes fülpárnák

Kiemelkedő hangteljesítmény

A nagy, 50 mm átmérőjű, neodímiummágneses hangszórók segítenek a hallás utáni tájékozódásban a játékokban: a környezet, az ellenséges tevékenység és a helyszínek tudatosabb érzékelésében. A mély basszusok eltéveszthetetlen hatást gyakorolnak mindenre, legyen az akár egy album, akár egy nagy robbanás; a szélesebb hangtartomány pedig a kristálytiszta átvitelhez és az extrém alacsony torzításhoz járul hozzá. A frekvenciaválasz görbéi játékokhoz lettek optimalizálva: felerősítik a lépések és a lövések hangját a térbeli tájékozódás és a válasz pontossága – és végső soron, a nyerési esély – javítása érdekében.

Figyelembe véve a közösség visszajelzéseit, a ROG Echelon Navy egy visszatolható, hajlékony mikrofonkart kapott – így egyszerűbben állítható a szöge, és praktikusan tárolható, ha épp nincs használatban. Az új mikrofonzaj-szűrési technológia érzékenyebben veszi a beszédhangot, így tisztább játék közbeni kommunikációt biztosít.

Echelon Laser Gaming Mouse

  • A pontosság beállítása valós időben, összesen 5 DPI szint 
  • Azonnali DPI csökkentő gomb
  • Automatikus kattintásismétlő
  • Egyszerű testreszabás - nyolc programozható makrógomb
  • Kicsúsztatható tálca súlyokkal a tömeg beállításához (35 g)

Taktikus vezérlés

A játékhoz optimalizált Echelon lézeres egérrel minden mozdulat precízen kontrollálható. Egy kényelmesen elérhető kapcsolóval öt pontossági szint között lehet váltani, vagyis gyorsan választhatsz a gyors mozgás és a precíz mozdulatok között. A DPI váltó és az automatikus kattintásismétlő taktikai előnyt jelent az FPS-játékokban, a nyolc programozható makrógomb pedig lehetőséget ad a kedvenc akciósorozatok gyors végrehajtására. Még az Echelon súlya is beállítható, hogy mindenkinek az éppen legkellemesebb használatot és teljesítményt nyújtsa.

 

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASUS Fülhallgató mikrofonnal Echelon Navy + Laser Gaming Egér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS Sluchátka s mikrofonem Echelon Navy + Myš Gaming Laser. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASUS Slúchadlá s mikrofónom Echelon Navy + Myš Gaming Laser. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS Echelon Navy + Laser Gaming Mouse. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS Echelon Navy + Laser Gaming Mouse.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ