30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

ASUS GO ZenBeam E1Z projektor

Termékkatalógus
ASUS GO ZenBeam E1Z projektor
4,0 1 értékelés
Projektor - 150 lumen, beépített 6000 mAh -s akkumulátor, akár 5 órás vetítés, power bank, auto keystone- korrekció, HDMI/MHL
Kód:  WA092c1 Termékszám:  90LJ0080-B01520 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ASUS GO ZenBeam E1Z projektor

Nem olyan régen a projektorok még nagyméretű, nehéz dobozok voltak. Az Asus modern technológiájának köszönhetően azonban ennek már vége, hiszen megalkotta a ZenBeam GO E1Z projektort, amely a zsebedben is elfér. Az apró mérete ellenére, a kivetített kép akkora, mint egy napképernyős televízióé. Első-osztályú látvány, akár 3 méteres felületen. A kezdetektől fogva úgy tervezték, hogy megfelelő és praktikusan alkalmazható legyen utazás közben. Emellett az eszköz lehetőséget kínál arra is, hogy microUSB csatlakozó keresztül tartalmakat vetíts ki az okostelefonodról. Sőt, a ZenBeam applikáció segítségével vezérelheted a projektort Android készülékeden keresztül.

Főbb jellemzői az ASUS GO ZenBeam E1Z zsebprojektornak

  • 150 lumen fényerő WVGA (854x480) felbontással, amely automatikusan kezeli a 1080p FullHD felbontást
  • A vetített kép mérete 120 hüvelyk, azaz 3 méter is lehet.
  • A beépített 6,000 mAh akkumulátor segítségével akár 5 órás vetítés is lehetséges, valamint használható mobil készülékek töltésére is.
  • A vetítések mobil eszközökről, média lejátszókról, ill. játékkonzolokról HDMI/MHL csatlakozón keresztül valósíthatóak meg.
  • A beállítás gyors és könnyű az ki/be kapcsolónak, az auto-keystone korrekciónak és az ASUS SonicMaster hangszórónak köszönhetően.
  • Automatikus képkorrekció
  • Zsebprojektorként tökéletes utitárs
  • Stílusos design

Díjnyertes Zen által inspirált kivitel

Kedvezve a stílusos megjelenést kedvelő utazóknak, az ASUS ZenBeam E1 csupán 307 grammot nyom és ultrakompakt, 83 x 29 x 110 mm -es paraméterekkel rendelkezik. A Zen ihlette tervezés, finom kinézetével és fonott metál felületű lencsekupakkal nem is olyan régen hozzásegítette ZenBeam E1-et az iF Product Design Award és a Red Dot Design Award elnyeréséhez, amelyek a kiváló tervezést elismerő, nagy presztizsű nemzetközi díjak.

ZenBeam GO E1Z - Akár 5 órányi vezeték nélküli vetítés

Az ASUS ZenBeam E1 beépített, újratölthető akkumulátorral rendelkezik, amellyel akár 5 órán át is vetíthetsz vezeték nélkül. Power bankként is használhatod mobil eszközeid út közben történő töltésére.

Gyors és könnyű beállítás

Az ASUS ZenBeam E1 beállítása egyszerű. Csatlakoztasd hozzá a forrást, kapcsold be az ASUS ZenBeam E1-et és állítsd be a fókuszt a fókuszállító gyűrű segítségével akár 120 hüvelyk távolságról való vetítésre, akár csupán 3,7 méteres távolságba a sima felülettől. Az auto keystone korrekció automatikusan eltünteti a trapézszerű képeket, amelyeket a szögletes vetítés okozhat, és így tökéletes téglalapú vetítés érhető el. Az ASUS ZenBeam E1 kiváló hangokat közvetít az exklúzív ASUS SonicMaster által támogatott hangszórónak köszönhetően az igazán filmes audiovizuális élmény elérése érdekében.

Tökéletes mobil eszközökhöz, játékkonzolokhoz, PC stickhez és média streamerekhez

Az ASUS ZenBeam E1 HDMI/MHL portja könnyedén csatlakozik játékkonzolokhoz és MHL-képes mobil eszközökhöz, valamint a vetítéssel egy időben még a telefonodat is töltheted. 
Az ASUS ZenBeam E1 számos média streamerrel is kompatibilis, sőt még PC stickekkel is, mint pl. a chromebit vagy a vivostick, így filmeket és TV sorozatokat is nézhetsz vele.

 

Paraméterek

Kiterjesztett garancia
Kiterjesztett garancia Kész!
Natív felbontás
854 × 480 px Kész!
Méretarányok
16:9 Kész!
Kontraszt
3 500:1 Kész!
Minimális vetítési távolság
0,5 m Kész!

Garancia

Kiterjesztett garancia
Kiterjesztett garancia Kész!

Felbontás

Natív felbontás
854 × 480 px Kész!
Méretarányok
16:9 Kész!
Kontraszt
3 500:1 Kész!

Vetítési távolság

Minimális vetítési távolság
0,5 m Kész!
Maximális vetítési távolság
3,7 m Kész!
Minimális képátló
16 cm (6,3 ") Kész!
Maximális képátló
120 cm (47,24 ") Kész!

Csatlakozás

További bemenetek
USB 2.0, Fejhallgató csatlakozó Kész!

Interfész

További bemenetek/kimenetek
USB, Audio jack kimenet Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Elhelyezés
Asztalra Kész!
Funkció
MHL, Multimedia lejátszó, USB töltés Kész!
Felszerelés
Hangszórók, Integrált akkumulátor Kész!

Méretek

Szélesség
11 cm Kész!
Magasság
2,9 cm Kész!
Mélység
8,3 cm Kész!
Tömeg
0,31 kg Kész!
Több paraméter

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:
Összes projektor
Összes Mini LED projektor

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASUS GO ZenBeam E1Z projektor Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS ZenBeam GO E1Z. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASUS ZenBeam GO E1Z. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS ZenBeam GO E1Z. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS ZenBeam GO E1Z.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ