Shop roku 30 dnů na vrácení

ASUS H110M-C Alaplap

Termékkatalógus
ASUS H110M-C Alaplap
5 1 értékelés
Alaplap - Intel H110, DDR4 2133, 1x PCIe x16, SATA III, USB 3.0, GLAN, 8-csatornás audio, VGA, DVI, uATX, sc1151
Kód:  AC979g Termékszám:  90MB0NY0-M0EAY0 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ASUS H110M-C Alaplap

Az ASUS H110-C egy nagyszerűen felszerelt, kompakt méretű alaplap, amely a Skylake és az Intel 6. generációs processzorait támogatja, ezáltal számos, a legújabb technikai újítások nyomait magán viselő tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek páratlan munka- és játékeszközzé varázsolják gépedet. A microATX-es méretnek köszönhetően az alaplap nem foglal el sok helyet a számítógépházban, ám ez nincs negatív hatással a teljesítményre. Az ASUS H110-Cnél olyan nem szokványos funkciókkal is találkozhatsz, mint például a hangra érzékeny, dinamikus LED-es világítás.

Legfontosabb jellemzők

  • 5X Protection Technology II rövidzárlat és feszültségingadozás elleni védelem
  • Intel 6. generációs processzorok támogatása
  • UEFI BIOS egyszerű kezelése
  • Előlapi USB 3.0 csatlakozók
  • AI Suite 3 a tökéletesen irányíthatóságért
  • Rozsdamentes hátlapi be- és kimenetek 
  • 8-csatornás integrált hangkártya

Megbízható stabilitás

A borítás a kiváló 5x Protection II technológiájának védelmét élvezi. A felsőkategóriás alkatrészeknek köszönhetően a termék a legigényesebb követelményeknek is megfelel, miközben tartós élettartamot nyújt, valamint védelmet ígér a károsodások ellen. Ez az ASUS mérnökeinek több évtizedes tapasztalatán és szakértelmén alapuló kivételes védelmet és stabilitást jelent. Bátran számíthatsz a LANguard-ra, amely jelkapcsolási technológiájának hála hatékonyabban, akár 2,5-szer jobban véd az elektrosztatikus töltéstől, túlfeszültségtől és az elektrosztatikus interferenciától, amely nem megfelelő körülmények között végzetes károkat is okozhat elektronikus kedvencedben.

Az ASUS által kidolgozott túláram elleni védelmet integrált feszültségszabályozók segítik, a fokozott védelemért pedig a DRAM memória integrált visszaállítható biztosítékai a felelősek.

Egyszerű kezelés

Az egész alaplap zökkenőmentes kezelését az UEFI BIOS végzi, amely jelenleg a legsimább grafikus rendszer az egész piacon. Az UEFI-nek köszönhetően a túlhajtás is különösebb erőfeszítés nélkül megoldható, miután minden beállítást egyetlen egérkattintással végrehajthatsz. Természetesen az alaplapban a széleskörű SMART diagnosztika is jelen van, amely segít a várható, potenciális károsodások azonosításában. A Q-Fan Control lehetővé teszi, hogy könnyedén, akár kézzel is szabályozhasd a ventilátort. Hét különböző ventilátorprofil közül válogathatsz: a Pacific a békés, zajtalan működést biztosítja, a teljes sebességű fokozatot pedig akkor válaszd, ha szenvedélyes játékos vagy.  Beállításaidat elmentheted a Kedvencekben, amely lehetővé teszi a leggyakrabban használt eszközeidhez való pillanatok alatti hozzáférést. Az ASUS H110-C többi rendkívüli funkciója közé tartozik az EZ XMP RAM, amely egyetlen kattintással is képes a DRUM teljesítményének fokozására.  A SATA-csatkakozókat pedig a könnyebb azonosíthatóság érdekében akár át is nevezheted.

Nagyszerű kapcsolódás

Készülj fel az igazán masszív kapcsolódásra, amelyet a bővítőkártya csatlakozók és a gazdag felszereltség biztosít. A grafikus kártyádat PCIe 3.0 x16- tal és a vele járó Q-SLottal egészítheted ki, amelynek behelyezése és eltávolítása igazán egyszerű művelet. A memóriamodul szintén figyelmet érdemel: a Q-DIMM –nek köszönhetően nincs szükség erőlködésre,  elég csak lenyomni a szorítócsipeszt, ezáltal a memória szépen a helyére pattan. Az alaplap memóriája elérheti akár a 32 GB kapacitást és a 2133 MHz frekvenciát is.

A négy SATA 6Gb és a perifériák könnyedén csatlakoztathatóak az I/O panelen található két USB 3.0 és a négy USB 2.0 csatlakozókhoz. Az ASUS gondolt az előlap bővítésére is, így headset-edet vagy egeredet könnyűszerrel csatlakoztathatod az itt található két USB 3.0 portokba, amelyek átviteli sebessége akár tízszer nagyobb lehet, mint az USB 2.0-é.

 

Paraméterek

Foglalat
Intel 1151 Kész!
Lapkakészlet
Intel H110 Kész!
Alaplap formátum
mATX (Micro ATX) Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
Intel 1151 Kész!
Lapkakészlet
Intel H110 Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
mATX (Micro ATX) Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!

Haladó paraméterek

Haladó funkciók
RAID vezérlő Kész!
Hangkártya típusa
Realtek ALC887 Kész!
Hangkártya-csatornák száma
7.1 Kész!

Csatlakozók

Külső
COM, DVI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, VGA (D-Sub) Kész!
Belső
Elülső panel audiocsatlakozója, LPT csatlakozó, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket Kész!
PCI Express x16
Kész!
PCI express x1
Kész!
USB 2.0
Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Kész!
Serial ATA III
Kész!
PCI
Kész!
Több paraméter

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASUS H110M-C Alaplap Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS H110M-C. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASUS H110-C. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS H110M-C. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS H110M-C.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ