A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

ASUS H110M-K

Termékkatalógus
ASUS H110M-K
4,4 23 értékelés
Alaplap - Intel H110, DDR4 2133, 1x PCIe x16 slot, SATA III, USB 3.0, GLAN, 8 csatornás audio, VGA, DVI, mATX, sc1151
Kód:  AC979p Termékszám:  90MB0PH0-M0EAY0 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ASUS H110M-K

Az ASUS H110M-K egy nagyszerűen felszerelt alaplap, amely teljes mértékben készen áll a 6. generációs Intel Skylake processzorok befogadására, a legújabb funkciók tömkelegével rendelkezik, amelyek a konfigurációdból egy felülmúlhatatlan munka- és gamer gépet avanzsálnak. Hála a microATX kivitelnek, nem foglal sok helyet a számítógépházban, ám ez határozottan nem azt jelenti, hogy a mérete bármiben is korlátozni merné, vagy hogy csorba esne a teljesítményén. Olyan ritkán látott funkciókkal is megörvendeztet, mint a dinamikus LED megvilágítás, amelynek a színe az általad lejátszott zene ritmusára változik.

Legfontosabb jellemzők

  • 5X Protection II technológia a rovidzárlat és az instabil feszültség elleni védelem érdekében
  • Kompatibilis a DDR4 rendszermemóriákkal
  • Teljes mértékben támogatja a 6. generációs Intel processzorokat
  • UEFI BIOS az egyszerű rendszerkezelés érdekében
  • Gazdag csatlakoztathatóság az előlapon elhelyezett USB 3.0 portok által
  • Al Suite 3 a tökéletes kontroll érdekében
  • Hátulsó kimenetek és bemenetek rozsdamentes acélból

Megbízható stabilitás

Az alaplap megkapta a csúcskategóriás 5X Protection II technológiát, amely a legjobb minőségű alkatrészeket használja, és még a legigényesebb elvárásoknak is megfelel, és biztosítja a hosszantartó strapabíróságot és védelmet a meghibásodás ellen. Ez annyit jelent, hogy a konfigurációd olyan egyeüdlálló védelemben és stabilitásban részesül, amely hosszú-hosszú évtizedek szakértelmét és tapasztalatát ötvözi az ASUS mérnökgárdájának köszönhetően. A LANGuard technológiára is nyugodtan rábízhatod magad, amely a jelpárosításnak köszönhetően nagyobb védelmet biztosít az elektromágneses zavarással szemben, ezáltal elérve a 2,5x magasabb ellenállóságot a túlfeszültség és az elektrosztatikus kisülések ellen, amelyek a kedvezőtlen körülmények között bizony hatalmas károkat okozhatnak a drágaságodban.

Az ASUS közvetlenül az áramköröket is továbbfejlesztette, amelyek integrált feszültségszabályozással rendelkeznek, ezzel elérve a chipset védelmét. A megnövelt védelemből a rendszermemória sem maradhat ki, amely az integrált irányváltó biztosítékoknak köszönhetően képes megbírkózni még a rövidzárlattal is.

Egyszerű rendszerkezelés

Az UEFI BIOS gondoskodik minden alkatrész egyszerű kezeléséről, ráadásul a piac leggördülékenyebb grafikai rendszerével is büszkélkedhet. Az UEFI-nek köszönhetően a rendszer overclockingja szinte már gyerekjáték lesz, hiszen minden beállítást egyszerűen bekattintgathatsz az egér segítségével. Természetesen jelen van a kiterjesztett S.M.A.R.T. diagnosztika is, amely segít felderíteni egyes alkatrészek meghibásodásának a veszélyét. A Q-Fan Control funkcióval játszva beállíthatod a ventilátorok tulajdonságait, miközben még számos üzemmód közül is válogathatsz, mint például a Csendes üzemmód vagy a Maximális a legnagyobb rendszerigényű játékok igazán fullos játszása érdekében. Minden egyes beállítás át is pakolható a Kedvencekhez, ezzel pedig a kedvelt beállításokhoz való hozzáférés csupán másodpercek kérdésévé válik. A további kiváló tulajdonságok közé tartozik az EZ XMP a RAM teljesítményének összehangolásához egyetlen kattintással, illetve a SATA portok átnevezésének a lehetősége, hogy könnyebben azonosíthasd a különböző berendezéseket. 

Kiváló csatlakoztathatóság

Készülj fel az igazán elsöprő mennyiségű csatlakoztatási lehetőségre, legyen szó bővítőkártyákról vagy csatlakozókról. A videokártyáid számára jelen van a PCIe 3.0 x16 slot, amely Q-Slot rendszerrel rendelkezik a videokártyák egyszerű kivételére és behelyezésére, amelynek köszönhetően a saját konfiguráció összeállítása gyerekjáték lesz csupán. A memóriamoduokra is lett ám figyelem fordítva, és hála a Q-DIMM rendszernek nem fog kellened semmit erőltetve benyomkodnod, ugyanis a modul a klip által könnyen bepattintódik, és már készen is áll a használatra. Az alaplap összességében 32 GB kapacitásig támogatja a memóriamodulok behelyezését 2133 Mhz frekvencián overclocking esetén.

Az adattárolóid számára jelen van 4 db SATA 6 Gb/s port, és a perifériákat is könnyedén csatlakoztathatod a 2 db USB 3.0 és a 4 db USB 2.0 port segítségével az I/O panelen elhelyezve. Az ASUS az előlapi panel általi bővíthetőségre is gondolt ám, tehát a headseted vagy az egered könnyetén csatlakoztathatod azon keresztül, ahol rögtön 2 db USB 3.0 port áll rendelkezésre, amelyek sebessége akár 10x gyorsabb, mint az elődje, az USB 2.0 esetében.

Paraméterek

Foglalat
Intel 1151 Kész!
Lapkakészlet
Intel H110 Kész!
Alaplap formátum
mATX (Micro ATX) Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
Intel 1151 Kész!
Lapkakészlet
Intel H110 Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
mATX (Micro ATX) Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!

Haladó paraméterek

Hangkártya típusa
Realtek ALC887 Kész!
Hangkártya-csatornák száma
7.1 Kész!

Csatlakozók

Külső
DVI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), RJ-45 (LAN) 1Gbps, USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, VGA (D-Sub) Kész!
Belső
COM header, Elülső panel audiocsatlakozója, S/PDIF header, Serial-ATA-III, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket Kész!
PCI Express x16
Kész!
PCI express x1
Kész!
USB 2.0
Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Kész!
Serial ATA III
Kész!
Több paraméter

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASUS H110M-K Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS H110M-K. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASUS H110M-K. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS H110M-K. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS H110M-K.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ