A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU 30 dnů na vrácení

ASUS H110M-C2 / CSM

Termékkatalógus
ASUS H110M-C2 / CSM
Alaplap - 16 PCI Express 3.0, M.2, DDR4 2400MHz, 6 x SATA III, 4 x USB 3.1, 6 x USB 2.0, GLAN, 7.1 csatornás hang, mATX, sc1151
Kód:  ACmaH02 Termékszám:  90MB0RZ0-M0EAYC Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ASUS H110M-C2 / CSM

Az ASUS H110M-C2 / CSM alaplap ideális ár-minőség arányt kínál, és a nagyteljesítményű PC szettek megfelelő alapjaként szolgál, különösen vállalati környezetben. Az mATX alaplap LGA1151 foglalattal lett felszerelve, és támogatja az Intel Skylake processzorcsalád legújabb 6. generációját. A termék a leggyorsabb DDR4 memóriamodulok, az újabb USB 3.0 csatlakozók, a gyors M.2 interfész és a gigabit Ethernet támogatásával is büszkélkedhet.

Az ASUS H110M-C2 / CSM alaplap legfontosabb jellemzői

  • ASUS CSM - Corporate Stable Model
  • A legújabb, 6. generációs Intel processzorok támogatása
  • Memóriaslotok a gyors DDR4 rendszermemóriához
  • Gyors USB 3.0 portok
  • Rendkívül gyors M.2 interfész a leggyorsabb SSD meghajtó támogatásához
  • Az integrált grafikus mag akár a 3 monitoros használatot is támogatja
  • Grafikus UEFI BIOS egér támogatással és más biztonsági funkciókkal az ASUS-tól

ASUS CSM program

A speciális ASUS CSM - Corporate Stable Model az alaplapok stabil támogatását és ellátását biztosítja a vállalkozások számára. Ez az egyedülálló program legfeljebb 36 hónapos életciklus-támogatást, valamint élettartam végi értesítést biztosít 6 hónappal a termék élettartamának befejeződése előtt. Ennek köszönhetően a vállalkozásodnak elegendő ideje lesz egy új termék beszerzésére. A CSM megvásárlásával az ASUS ACC – Control Classis Edition IT szoftverhez is ingyenesen hozzájuthatsz.

Sok technikai kütyü alacsony áron

Az ASUS H110M-C2 / CSM modern M.2 interfészt tudhat a magáénak akár 32 Gbps sebességgel a leggyorsabb SSD-k csatlakoztatásához. A PCIe 3.0x16 interfész segítségével a maximális játékélmény érdekében egyszerűen csatlakoztathatsz egy teljes értékű grafikus kártyát. Ám ennek hiányában teljes mértékben számíthatsz az integrált grafikus kártyára, amely akár 3 monitor egyidejű használatát is támogatja VGA, DVI és HDMI video kimeneten keresztül.

A pendrive-okról vagy külső meghajtókról való gyors adatátvitelt biztosító négy USB 3.0 csatlakozó, valamint a hat hagyományos USB 2.0 port jelenléte téged is levesz a lábadról. 

UEFI BIOS és rendszervédelem

A termék előnye a modern UEFI ASUS BIOS grafikus interfész egér támogatással, így bármilyen boot prioritás, az egyes alkatrészek tunningolása, vagy a státus információk (feszültség, ventilátor teljesítménye, üzemhőmérséklet, stb.) kijelzése csupán pár kattintásba telik.

Az ASUS DIGI + VRM támogatásnak köszönhetően a processzor mindössze csak a szükséges és aktuálisan használt energiát kapja meg, amely megfelelő védelmet biztosít a számára. Az ASUS ESD Guards megvédi az alaplapot az elektrosztatikus kisülésektől, amelyek komoly károkat okozhatnak, vagy akár tönkre is tehetik is a terméket.

Asus 5X Protection II

A H110M-C2 / CSM alaplap csúcskategóriás 5X Protection II technológiával lett ellátva, a legkiválóbb minőségű alkatrészeket alkalmazva, és megfelelve a hosszan tartó ellenállással és károsodás elleni védelemmel kapcsolatos legszigorúbb követelményeknek is. Ez azt jelenti, hogy a gépezeted kivételes védelemben és stabilitásban részesül, amely az ASUS mérnökeinek több évtizedes tudásának és tapasztalatinak eredménye. A LANGuard technológiára is bizton számíthatsz, amely a jelcsatolásnak köszönhetően megbízhatóbb védelmet biztosít az elektromágneses interferencia ellen. Így a termék és alkatrészei jobban bírják a statikus elektromosságot, és akár 2.5-szer nagyobb túlfeszültség elleni védelmet élvezhetnek.

Az ASUS az áramkörök kialakítására is nagy hangsúlyt fektetett, amelyeket a lapkakészlet védelme érdekében feszültségszabályozókkal látott el. A DRAM memóriák szintén fokozott védelemben részesülnek a beépített, visszaállítható biztosíték formájában, amely segítséget nyújt a rendszernek rövidzárlat esetén.

Paraméterek

Foglalat
Intel 1151 Kész!
Lapkakészlet
Intel H110 Kész!
Alaplap formátum
mATX (Micro ATX) Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, CPU hely integrált GPU-val, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
Intel 1151 Kész!
Lapkakészlet
Intel H110 Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
mATX (Micro ATX) Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, CPU hely integrált GPU-val, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!

Haladó paraméterek

Hangkártya típusa
Realtek ALC887 Kész!
Hangkártya-csatornák száma
7.1 Kész!

Csatlakozók

Külső
COM, DVI, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, VGA (D-Sub) Kész!
Belső
Elülső panel audiocsatlakozója, LPT csatlakozó, M2 foglalat, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket Kész!
PCI Express x16
Kész!
PCI express x1
Kész!
USB 2.0
Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Kész!
Serial ATA III
Kész!
PCI
Kész!
Több paraméter

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASUS H110M-C2 / CSM Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS H110M-C2/CSM. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASUS H110M-C2/CSM. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS H110M-C2/CSM. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS H110M-C2/CSM.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ