Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 30 dnů na vrácení

ASUS H81M-K

Termékkatalógus
ASUS H81M-K
4,4 51 értékelés
Alaplap - Intel H81, DDR3 1600, PCIe x16, SATA III, USB 3.0, GLAN, 8 csatornás audio, DVI, sc1150, mATX
Kód:  AC958f6a1 Termékszám:  90MB0HI0-M0EAY0 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ASUS H81M-K

Az ASUS H81M-K alaplap Intel H81 lapkakészlettel egy olyan modell, amely különösen alkalmas  az irodai és a kevésbé erős konfigurációkba. Támogatja az Intel 4. generációs processzorait 1150-es aljzattal. A DDR3 memória számára elő van készítve két nyílás a kétcsatornás üzemmód támogatásával. A grafikus kártya csatlakoztatásához elérhető a PCI-Express 2.0 x16. A hangképzésről egy 8 csatornás Realtek ALC887 audio chip gondoskodik. Ezen felül, az alaplap fel van szerelve EPU lapkával, amely az energiatakarékosságra szolgál, s amelyet aktiválni lehet az AI Suite 3 alkalmazásban. Aktiválás után optimalizálja a teljes rendszer energiafogyasztását köszönhetően  a számítógép aktuális munkaterhelésének automatikus felismerésének és az áramfogyasztás intelligens beállításának.

A kapcsolat szempontjából az alaplap fel van szerelve alap tartozékokkal. Lehetővé teszi két eszköz csatlakoztatását USB 2.0 -n keresztül és 2 eszköz csatlakoztatását USB 3.0-n keresztül. Ha a számítógépház további USB kimenettel rendelkezik, akkor közvetlenül az alaplaphoz csatlakoztatható, és így további 4 USB 2.0 hozzáadható. A legújabb technológiát használja két merevlemez kapcsolásához SATA III csatlakozókkal, melyek akár 6 Gb/s áteresztést biztosítanak a SATA 3 Gb/s technológiával szemben, valamint növelik a skálázhatóságot, felgyorsítják az adatok beolvasását és dupla sávszélességet biztosítanak.

Az eredetileg kidolgozott grafikus UEFI BIOS, amely egérrel vezérelhető, számtalan beállítási lehetőséget nyújt, akár az elsődleges rendszerindító eszközről vagy a RAM memória vizsgálatáról van szó. Az alaplap kiemelkedik a Network iControl hálózati kapcsolat sávszélességének irányítási funkciójával. A mellékelt szoftverek között megtalálható például az AI Suite 3 alkalmazás, amely lehetővé teszi, hogy egy kattintással kezelheted az alaplap csatlakozását, irányíthatod a hűtést, zajszintet és a változtathatod a processzor CPU órajelét.

Paraméterek

Foglalat
Intel 1150 Kész!
Lapkakészlet
Intel H81 Kész!
Alaplap formátum
mATX (Micro ATX) Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
Intel 1150 Kész!
Lapkakészlet
Intel H81 Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
mATX (Micro ATX) Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!

Haladó paraméterek

Hangkártya típusa
Realtek ALC887 Kész!
Hangkártya-csatornák száma
7.1 Kész!

Csatlakozók

Külső
DVI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, VGA (D-Sub) Kész!
Belső
Elülső panel audiocsatlakozója, S/PDIF header, Serial ATA II, Serial-ATA-III, USB 2.0 header Kész!
PCI Express x16
Kész!
PCI express x1
Kész!
USB 2.0
Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Kész!
Serial ATA III
Kész!
Serial ATA II
Kész!
Több paraméter

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASUS H81M-K Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS H81M-K. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASUS H81M-K. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS H81M-K. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS H81M-K.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ