Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

ASUS HS-W1

Termékkatalógus
ASUS HS-W1
3,8 5 értékelés
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - vezeték nélküli, mikrofonnal
Kód:  NM024d Termékszám:  90-YAHI6130-UA00- Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ASUS HS-W1

Az Asus HS-W1 vezeték nélküli fejhallgató jól szolgál a kristálytiszta zene hallgatására, valamint a kényelmes kommunikációra barátokkal és bajtársakkal. Az intuitív "plug-and-play" beállítás lehetővé teszi a vezeték nélküli internetes hívásokat vagy a zenehallgatást akár 15 méter távolságig. A két 40 mm-es hangsugárzó teljes sztereó hangzást biztosít, ennek tökéletesítéséről a beépített equalizer gondoskodik. A kellemes hangerő szabályozást az integrált vezérlővel éred el, amely szintén kéznél van egyenesen a fejhallgatón.

A hang érzékelését a fejlett, zajszűréses mikrofon látja el, amely hatékonyan távolítja el a háttér moraját. Ha felfelé fordítod, automatikusan elhalkul. Lefelé fordítással pedig fogadod a telefonhívást. A mellékelt akkumulátor akár nyolc órányi folyamatos működést kínál. Amint elkezd lemerülni, elég a fejhallgatót csatlakoztatni az USB-porton keresztül a csomagolt kábel segítségével, így kényelmesen folytathatod a kommunikációt. A maximális komfortú hallgatást egy pár 70 mm-es fülpárna biztosítja, amelyek úgy vannak kialakítva, hogy ne nyomjanak még egész napos használat mellett sem. A problémamentes szállítást megkönnyíti az összecsukható kialakítás és a szívós hordtasak, így elfér bármilyen táskában.

Műszaki adatok:

Hang jellemzők:

Hangsugárzó átmérője: 40 mm
Frekvencia tartomány (fejhallgató / mikrofon): 20 - 20000 Hz / 100-10 000 Hz
Torzítás (T.H.D): < 3%

Adatátvitel:
Vezeték nélküli technológia: 2.4GHz
Maximális hatótávolság: 15 m
PC csatlakozás: USB jeladó (USB töltőkábel)

Áramellátás:
Akkumulátor típusa: Li-pol
Működési idő (egy feltöltéssel): Akár 8 óra
Készenléti idő: akár 3 hónap
Töltési idő (teljes feltöltés): 3 óra

Kialakítás:
Méretek: 180 x 175 x 65 cm (H x Sz x M)
Tömeg: 170 g

Tartozékok:
Tasak
Tápkábel
Használati útmutató

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASUS HS-W1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS HS-W1. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASUS HS-W1. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS HS-W1. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS HS-W1.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ