we apologize for the inconvenience, but due to technical difficulties there may be delays of order pickups at our branches. We are working on the repairs. Thank you for your understanding.

Akvizice ApF HU AlzaBoxy Q1

ASUS J1900I-C

Termékkatalógus
ASUS J1900I-C
4,8 4 értékelés
Alaplap integrált CPU Intel Celeron J1900 Quad-Core, DDR3L 1333, SATA II, 1x PCIe 2.0, USB 3.0, GLAN, HDMI, 8 csatornás audio, mini ITX
Kód:  AC950s3a Termékszám:  90MB0JH0-M0EAY0 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ASUS J1900I-C

Alaplap mini-ITX formátumú mini tartalmaz egy integrált négymagos Intel Celeron J1900 és számos fejlett funkciókat. Ideális esetben szolgálhat alapul az épület saját All-in-One PC-nagyon alacsony energiafogyasztás.Van is egy bővítőhely Mini-PCIe x1 a telepítés további WiFi / Bluetooth kártya.Értékelje a natív támogatása DDR3L működő SO-DIMM memória frekvenciája 1333 MHz. Memóriának van 2 slot és lehet betölteni ig összesen nyolc gigabájt

Ami a kapcsolat, a tábla nagyon jól felszerelt. Merevlemezek csatlakoztatás SATA II sebességgel 3 Gb / s nagy sebességű külső tároló USB 3.0. Azt is Gigabit LAN port és hálózati iControl alkalmazások ezután sávszélességét hálózati kapcsolat. Videoeszközök csatlakoztatására szolgál csatlakozó formájában a modern HDMI nagyfelbontású akár 2560 x 1600 60 Hz és klasszikus VGA port. 

Eredetileg kidolgozott grafikus UEFI BIOS, amely vezérelhető egérrel és egy csomó beállítás, hogy ez egy kiemelt indítást az eszközt, vagy arra, hogy nevezze át az egyes SATA port, például. felhasználása szerint. Azt is értékelni fogják, ASUS CrashFree BIOS 3, amely lehetővé teszi, hogy a sérült BIOS-adatokat a flash meghajtót vagy telepítő CD tartalmazza a BIOS-fájlt.Között a mellékelt szoftver megtalálható, például alkalmazására AI Suite 3, amely lehetővé teszi, hogy egy kattintással kezelheti teljesítmény táblák, irányított hűtés, zajszint és a változás tapintat processzor.

Paraméterek

Lapkakészlet
Intel HM70 Kész!
Alaplap formátum
mITX (Mini ITX) Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, Integrált processzor, CPU hely integrált GPU-val, UEFI BIOS Kész!
Memória típusa
DDR3L Kész!
RAM slotok száma
2 × Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Lapkakészlet
Intel HM70 Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
mITX (Mini ITX) Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, Integrált processzor, CPU hely integrált GPU-val, UEFI BIOS Kész!

Rendszermemória

Memória típusa
DDR3L Kész!
RAM slotok száma
2 × Kész!
Csatlakozás mód
Dual-channel Kész!
Max. frekvencia (OC)
1 333 MHz Kész!

Haladó paraméterek

Hangkártya típusa
Realtek ALC887 Kész!
Hangkártya-csatornák száma
7.1 Kész!

Csatlakozók

Külső
COM, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, VGA (D-Sub) Kész!
Belső
COM header, Elülső panel audiocsatlakozója, LPT csatlakozó, mini PCI Express x1, Serial ATA II, TPM header, USB 2.0 header Kész!
PCI express x1
Kész!
USB 2.0
Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Kész!
Serial ATA II
Kész!
Több paraméter

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASUS J1900I-C Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS J1900I-C. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASUS J1900I-C. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS J1900I-C. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS J1900I-C.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ