A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU AP+ plus nový vizuál

ASUS K31BF-CZ033T fekete

Termékkatalógus
ASUS K31BF-CZ033T fekete
Számítógép - AMD A10-7800, RAM 8GB, NVIDIA GeForce GT 720 2GB 1TB HDD 7200 rpm DVD, GLAN, WiFi 802.11ac, Bluetooth 4.0, DVI, HDMI, USB 3.1 Gen 1, kártyaolvasó, 200W, Windows 10 Home 64-bit
Kód:  TA230e50 Termékszám:  K31BF-CZ033T Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ASUS K31BF-CZ033T fekete

Az ASUS K31BF-CZ033T fekete egy Middle-Tower típusú számítógép. A számítógép háza, amelyben az összes komponens található, kiváló minőségű könnyű alumíniumból készült. Az előlap kifinomult design-nal rendelkezik, szerkezete nyers fára emlékeztet. Az előlap fölött található a bekapcsoló gomb, valamint egyéb csatlakozók, melyek segítségével további eszközöket lehet csatlakoztatni a számítógéphez. Nem hiányozhat a CD-ROM meghajtó sem, mely különösen hasznos új programok telepítésénél és filmnézésnél. Az oldalsó részeket fémlemezből alakították ki, itt látható az ASUS logó. A számítógép hátsó oldala a csatlakozó berendezések elhelyezésére, valamint a számítógép elektromos hálózathoz való csatlakoztatására szolgál. Az ASUS K31BF-CZ033T számítógépet elsősorban irodai munkára tervezték, de minden bizonnyal elegendő a játékok szerelmeseinek is. 

 ASUS K31BF- CZ033T számítógép főbb jellemzői

  • Modern design-ú ház
  • AMD négymagos processzor
  • Nagy kapcsolatteremtési képesség
  • A számítógép tápegységgel rendelkezik
  • NVIDIA grafikus kártya saját 2 GB memóriával
  • A legújabb USB 3.1 első generációs csatlakozók
  • Előre telepített Windows 10 Home operációs rendszer
  • Kártyaolvasó az előlapon

Nagy teljesítményű komponensek NVIDIA grafikus kártyával az élen 

A számítógép lelke egy négymagos AMD A10-7800 processzor 3,5 GHz frekvenciával, mely tuningolható 3,9 GHz-re. A rendszer zökkenőmentes futásának érdekében a gyártó 8 GB DDR3 típusú memóriát telepített, mely gyorsabb és hatékonyabb, mint az ilyen típusú memória korábbi változatai. A számítógép grafikus teljesítményéről a dedikált NVIDIA GT 720 grafikus kártya gondoskodik, mely 2GB saját memóriával rendelkezik. Ez bőven elegendő a pontosabb beállításokhoz. A számítógép belsejében a rendszer és az adatok számára 1TB nagyságú merevlemez áll rendelkezésre. A gépház belsejében található a 200W-os tápegység is. A merevlemezen megtalálható a legújabb Windows 10 Home operációs rendszer 64 bites változata. Az operációs rendszer minden felhasználója számára elérhetőek a frissítések, amelyek tovább javítják a rendszer működését. A Windows 10 frissítései ingyenesen elérhetőek. 

Megfelelő csatlakozó berendezések a legújabb USB 3.1 csatlakozókkal

Az ASUS K31BF-CZ033T számítógép két módon csatlakoztatható a világhálóra. Amennyiben a klasszikus Ethernet kábeles csatlakozást részesíti előnyben, használhatja a szabványos RJ-45 csatlakozót. Amennyiben nincs lehetősége kábelen keresztül csatlakozni az internetre, a számítógépen található egy beépített Wi-Fi modul ac sávok támogatásával. Az előlapon található a kártyaolvasó, valamint itt helyezkedik el hat csatlakozó: köztük USB csatlakozók, mikrofoncsatlakozó, fejhallgató-csatlakozó és egy pár kártyaolvasó. A számítógépben szintén található egy Bluetooth 4.0-ás adó-vevő, mely különösen hasznos lehet például gyors kapcsolatteremtésre a számítógépünk és a mobiltelefonunk közt. A hátsó oldalon további USB csatlakozókat helyeztek el, szintén itt található a DVI csatlakozó, valamint a HDMI csatlakozó, melyek segítségével a számítógépünket monitorhoz vagy televízióhoz csatlakoztathatjuk. 

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASUS K31BF-CZ033T fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS K31BF-CZ033T černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASUS K31BF-CZ033T čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS K31BF-CZ033T černý. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS K31BF-CZ033T černý.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ