Akvizice ApF HU Shop roku

ASUS N3050I-C

Termékkatalógus
ASUS N3050I-C
4,0 1 értékelés
Alaplap - integrált kétmagos Intel Celeron N3050 processzorral, DDR3 1600, SATA III, 1x PCIe x4, USB 3.0, GLAN, D-Sub, HDMI, 8 csatornás audio, mini ITX
Kód:  AC950v1b Termékszám:  90MB0M30-M0EAY0 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ASUS N3050I-C

Az ASUS N3050I-C egy mini ITX formátumú alaplap, amelyet a Braswell termékcsaládból származó integrált kétmagos Intel Celeron N3050 processzorral láttak el, amelynek órajele 1,6 GHz. A Braswell processzorokat leginkább hatékonyságuk jellemzi, ezért TDP-értékük csupán 6 W. Ezek az alaplapok jól használhatók olyan számítógépekben, amelyek hatalmas otthoni médiaközpontként szolgálnak, vagy kisebb rendszerigényű felhasználóknak.

A memória beszereléséhez két foglalat áll rendelkezésre, amelyekbe akár 8 GB kapacitású DDR3-as egységet is helyezhetünk Dual-channel módban. Ami a csatlakozásokat illeti, az alaplapot igen hatékonyan szerelték fel. A merevlemezek a SATA III segítségével 6 Gb/s sebességgel csatlakoznak, a külső tárolóeszközök pedig kihasználják a nagysebességű USB 3.0-ás kapcsolatot. Természetesen van egy gigabites LAN port is és PCIe belső bővítő foglalat. A kijelzőeszközök csatlakoztatásához a HDMI-vel 3840×2160 pixel maximális felbontással vagy VGA (D-SUB)-on keresztül van lehetőség.  

Kevésbé tapasztalt felhasználók számára nagy előnyt fog jelenti az eredeti, kidolgozott grafikus UEFI BIOS, amelyen keresztül egérrel vezérelhető és számos beállítási lehetőséget kínál. Így egyszerűen kiválaszthatja a rendszerindítási prioritás opciót vagy a porton belüli SATA átnevezését felhasználási mód szerint. Tényleges BIOS frissítésre USB-eszközön keresztül is lehetőség van az operációs rendszer keretein kívül.

Az ASUS N3050I-C több ezer összetevővel kompatibilis, például különböző memóriamodulokkal, csúcskategóriás videókártyákkal vagy hatékony tápegységekkel. Így lehetősége lesz egy egyedi számítógép létrehozására-  Ha még csak a tervezési fázisban van, akkor minden bizonnyal célravezető lesz megismerkednie a gyártó weboldalán a Qualified Vendor List (QVL)-tel, ahol ellenőrizheti, hogy az alaplap kompatibilis-e a kiválasztott alkatrészekkel.

Legfontosabb jellemzők

  • Bizonyított minőség és magas kompatibilitás
  • USB 3.0 Boost (UASP Támogatás): 170%-kal gyorsabb átviteli sebesség, mint a hagyományos USB 3.0
  • AI Suite 3: Hozzáférés innovatív ASUS-funkciók
  • UEFI BIOS EZ Mode: barátságosabb, könnyebb és intuitívabb környezet
 

Paraméterek

Lapkakészlet
Intel N3050 Kész!
Alaplap formátum
mITX (Mini ITX) Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, Integrált processzor, CPU hely integrált GPU-val, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Lapkakészlet
Intel N3050 Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
mITX (Mini ITX) Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, Integrált processzor, CPU hely integrált GPU-val, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!

Haladó paraméterek

Hangkártya típusa
Realtek ALC887 Kész!
Hangkártya-csatornák száma
7.1 Kész!

Csatlakozók

Külső
COM, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, VGA (D-Sub) Kész!
Belső
COM header, Elülső panel audiocsatlakozója, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket Kész!
PCI express x4
Kész!
USB 2.0
Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Kész!
Serial ATA III
Kész!
Több paraméter

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASUS N3050I-C Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS N3050I-C. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASUS N3050I-C. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS N3050I-C. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS N3050I-C.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ