Shop roku 30 dnů na vrácení

ASUS P10S-C/4L

Termékkatalógus
ASUS P10S-C/4L
Alaplap - Intel C232, VGA + 1x PCIe x16, 1x PCIe x8, DDR4 2400, SATA III RAID, USB 3.0, 4x GLAN + 1x Mgmt LAN, M.2, ATX, sc1151
Kód:  AC951m9 Termékszám:  90SB0530-M0UAY0 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ASUS P10S-C/4L

A kiváló minőségű ATX szerver alaplap stabil alapot nyújt, nagyszerű skálázhatóságot, és fantasztikus Platinum energiahatékonyságot. A négy Intel Gigabit kontroller pedig garantálja a szélessávú csatlakozást, nagysebességű adatátvitellel. A nyilvánvaló előny a teljesen távoli kezelés, ami egy intuitív interfész segítségével sokfajta műveletet lehetővé tesz, példának okáért távoli BIOS frissítést. 

Legfontosabb jellemzők

  • Kiváló minőségű szerver alaplap
  • Csatlakozó-gazdagság, négy Intel network csatlakozót is beleértve
  • PIKE standard egyszerű bővíthetősége 
  • Nagy energiahatékonyság Platinum minősítéssel
  • Teljes távoli adminisztráció

Gazdag kapcsolat és bővíthetőség

Az LGA1151 konnektor az Intel 232 chipsettel képes kezelni az  erőteljes processzorokat, amik négy gyors DDR4 memóriával vannak kiegészítve. A maximum frekvencia 2,400 MHz, 8 SATA III (6 GB/s) csatlakozók, M.2 bemenetek gyors SSD-béli adattároláshoz. 

Az új genrációs Asus alaplapokat mind felszerelték a PIKE megoldással azon felhasználók számára, akik ki akarják használni a számos PIKE II kártyát, hogy növeljék a skálázhatóságot. Például a tökéletesen megbízható SAS csatlakozókkal az átviteli sebesség elérheti a 12 GB/s-t.

Prémium minőség

Az egész alaplap kiváló minőségű anyagokból van felépítve, hogy növelje megbízhatóságát és élettartamát. Továbbá, energiafelhasználási hatékonyság elérheti a 94%-ot, amit a Platinum minősítés igazol. Az erő három összetevőn alapul - Beat Thermal Choke III tekercseken, 12000 órás kapacitorokon, valamint Digi+VRM rendszeren. Az eredmény - alacsony áramveszteség, kiemelkedő rugalmasság. 

 

Paraméterek

Foglalat
Intel 1151 Kész!
Lapkakészlet
Intel C232 Kész!
Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, PCI Express 3.0, CPU hely integrált GPU-val, Serial ATA III Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
Intel 1151 Kész!
Lapkakészlet
Intel C232 Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, PCI Express 3.0, CPU hely integrált GPU-val, Serial ATA III Kész!

Csatlakozók

Külső
PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, VGA (D-Sub) Kész!
Belső
COM header, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket Kész!
PCI Express x16
Kész!
PCI express x8
Kész!
PCI express x1
Kész!
USB 2.0
Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Kész!
Serial ATA III
Kész!
PCI
Kész!
Több paraméter

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASUS P10S-C/4L Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS P10S-C/4L. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASUS P10S-C/4L. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS P10S-C/4L. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS P10S-C/4L.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ