AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

ASUS P10S WS

Termékkatalógus
ASUS P10S WS
Alaplap - Intel C236, 4x DIMM DDR4 2133, 4x PCIe x16, 8x SATA III, 3x USB 3.0, USB-C 3.1 Gen 1, 8 csatornás audio, Intel GLAN, VGA, DVI-D, sc1151, ATX
Kód:  AC957g2h Termékszám:  90SB05T0-M0EAY0 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ASUS P10S WS

Egy kiváló minőségű és rendkívül megbízható alaplapot keresel nagyon erős munkaállomásokhoz vagy szerverekhez? Ebben az esetben, az Asus P10S WS, ATX formátumú alaplap a legjobb választás, amelyben az új Intel C236 chipset is megtalálható. Egy LGA1151 foglalat van rajta, amely kimondottan a Skylake processzorcsaládnak lett tervezve, a fejlett 14nm-es gyártási technológiával kivitelezve. Tipikusan a Xeon E3-1200 v5, Intel Core i7, i5 or i3 processzorok tartoznak ebbe a családba. Az alaplapon négy, DDR4 memória foglalat található, amely akár 2133MHz frekvenciájú memóriáknak ad helyet, akár 64GB-ig. Emellett támogatja a ECC vagy Dual-Channel módot.

Legfontosabb jellemzők

  • Alkalmas nagy teljesítményű munkaállomásokhoz vagy szerverekhez
  • Az LGA1151 foglalat támogatja a Xeon E3-1200 v5 processzorokat
  • Támogatja a DDR4 2133 MHz ECC Dual-Channel módban akár 64 GB-ig
  • VGA, DVI-D, HDMI és DisplayPort kimenet
  • Négy videokártya csatlakoztatható a PCI-E x 16 bővítőhelyekhez
  • Kettős M.2 interfész, USB 3.1 és USB-C ultra-gyors adatátvitelhez
  • Egy pár GLAN csatlakozó a stabil és gyors hálózati kapcsolathoz

Kép, akár három monitoron egyszerre

  Tiszta képek, akár három monitoron egyszerre, a jól megszokott, integrált grafikus mag, VGA, DVI-D, HDMI és DisplayPort kimenettel. Ha nagy teljesítményre van szükséged a munkádhoz, akkor értékelni fogod a négy, AMD CrossFireX technológiát támogató PCI-E 3.0x16 foglalatot, amellyel akár négy videokártyát is használhatsz egyszerre.

Gyors adatátvitel

A gyors adatátvitelt biztosítja a dual M.2 interfész, amely teljesen RAID engedélyezett, így akár 40%-kal gyorsabb lemezírói sebességet érhetsz el és 80%-al gyorsabb olvasói sebességet, mint ha csak egy M.2 foglalat lenne. Két PCI-E 3.0 interfész sávszélességét használva, az M.2 akár 8Gbit/s adatátviteli sebességre is képes, amely alkalmas a gyors SSD meghajtók használatakor. Ezen felül 8 SATA csatlakozó is található az alaplapon, amelyek akár 6Gbit/s sebességre is képesek.

Az alaplapon természetesen USB 3.1 portok is találhatóak, amelyek akár 10Gbit/s adatátviteli sebességet nyújtanak. Az egyik egy A típusú, a másik pedig egy kétoldalú, USB-C típusú port. Ezen felül hat klasszikus USB 3.0 és négy USB 2.0 csatlakozó is található az alaplapon.

Egy pár gigabites szerver LAN port is van az alaplapon, amelyek tehermentesítik a porcesszort, felesleges hő termelése nélkül, mindeközben kiváló teljesítményt nyújtva. Az első csatlakozó internetvagy vállalati hálózat eléréséhez alkalmas, a másik pedig egy bizonyos eszközzel való kommunikációra használható.

 

Paraméterek

Foglalat
Intel 1151 Kész!
Lapkakészlet
Intel C236 Kész!
Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, CPU hely integrált GPU-val, Serial ATA III Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
Intel 1151 Kész!
Lapkakészlet
Intel C236 Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, CPU hely integrált GPU-val, Serial ATA III Kész!

Haladó paraméterek

Haladó funkciók
HW gombok, AMD CrossFireX, RAID vezérlő, Állapotjelző Kész!
Hangkártya típusa
Realtek ALC1150 Kész!
Hangkártya-csatornák száma
7.1 Kész!

Csatlakozók

Külső
DisplayPort, DVI, HDMI, Jack, Optikai kimenet, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C, VGA (D-Sub) Kész!
Belső
COM header, Elülső panel audiocsatlakozója, M2 foglalat, S/PDIF header, Serial-ATA-III, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket Kész!
PCI Express x16
Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Kész!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Kész!
Serial ATA III
Kész!
Több paraméter

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASUS P10S WS Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS P10S WS. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASUS P10S WS. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS P10S WS. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS P10S WS.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ