Rapture Shop roku

ASUS P2B

Termékkatalógus
ASUS P2B
2,5 2 értékelés
Projektor hordozható, nat. WXGA (1280x800), 350 ANSI lumen, LED, kontraszt 3500: 1, 1,5 W hangszóró, USB 2.0, SD kártya olvasó, belső 2 GB memória
Kód:  WA090e Termékszám:  90LJ0031-B01020 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ASUS P2B

Az ASUS P2B remekel a rugalmasság és a beépített akkumulátor tervezés források, beleértve a teljes függetlenséget. Gondolkodás volt a kis méret és súly, a könnyű használat, a sebesség a telepítés és a tartósság. Ezért tervezték könnyű hordozhatóság és azonnali megindítása szűrés nélkül keres aljzatba. Alkalmazza az oktatás és az üzleti felhasználásra. A projektor be- és kikapcsolása, mindössze 5 másodperc és létrehoz vetítés 42 "távolságból csak egy méter! Kitűnő olvasható vetítés népszerű WXGA felbontás és tökéletes színtelítettség. Megkönnyítése mobil vetülete az alsó a beépített állvánnyal.

Az előnye, hogy ez a modell egy innovatív beépített hangszóró, egy slot Micro SD kártya, 2 GB memória és támogatja a legkülönbözőbb fájlokat. Modell P2B kizárólag támogatja a hang-és videó formátumokat, hanem irodai ismert formátumot. Megbirkózik dokumentumok PDF és Word, Excel egy táblázat, hanem az egész PowerPoint bemutató. Az automatikus trapézkorrekció érzékeli orientáció és automatikusan korrigálja torz trapéz képeket jelentkezik, amikor kiálló szögben. A kép már nem kell kézzel beállítani, így megtakarítja a sok bánat és az idő. Ha folyamatosan kiálló táblázatban, akkor biztosan jól jön az automatikus korrekció együtt mellső lábak hangsúlyozni a képet.

Kérjük, még a csere ideje fejlett RGB LED-es lámpák, mely egészen a 30.000 óra! Annak ellenére, hogy kiváló tartósság biztosít fényáram 350 lumen és részletes különbségek árnyalatú kontrasztaránya 3500: 1. Videojel hozhat a projektort a mellékelt kábellel, amely megszüntette a szokásos számítógépes tűs D-Sub (VGA). Ahhoz, hogy a digitális jelet a HDMI / MHL, amellyel csatlakozni laptopok, hanem kompatibilis okostelefonok és tabletta, amely feltöltődik, ha csatlakoztatva van.

Paraméterek

Natív felbontás
1280 × 800 Kész!
Maximális felbontás
1280 × 800 px Kész!
Kontraszt
3 500:1 Kész!
Minimális vetítési távolság
0,5 m Kész!
Maximális vetítési távolság
3 m Kész!

Felbontás

Natív felbontás
1280 × 800 Kész!
Maximális felbontás
1280 × 800 px Kész!
Kontraszt
3 500:1 Kész!

Vetítési távolság

Minimális vetítési távolság
0,5 m Kész!
Maximális vetítési távolság
3 m Kész!
Minimális képátló
50,8 cm (20 ") Kész!
Maximális képátló
304,8 cm (120 ") Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Elhelyezés
Asztalra Kész!

Méretek

Szélesség
14,2 cm Kész!
Magasság
3,46 cm Kész!
Mélység
13 cm Kész!
Tömeg
0,66 kg Kész!
Több paraméter

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:
Összes projektor
Összes Mini LED projektor

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASUS P2B Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS P2B. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASUS P2B. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS P2B. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS P2B.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ