A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál ApF HU

ASUS PCE-AC68

Termékkatalógus
ASUS PCE-AC68
4,8 9 értékelés
Wifi hálózati kártya - 802.11a/b/g/n/ac akár 1300Mbps, Dual-band, PCIe x1
Kód:  NM301m Termékszám:  90IG00R0-BM0G00 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ASUS PCE-AC68

Kétsávos vezeték nélküli PCI-E adapter

Az ASUS PCE-AC68 egy új 802.11ac szabványon alapuló WiFi adapter PCI Express csatlakozással, amely segít eltávolítani az asztali számítógépről a zavaró ethernet kábeleket és 802.11ac vezeték nélküli kapcsolattal helyettesíti őket. A stílusos mágneses talapzattal rendelkező antenna nagyobb rugalmasságot biztosít, mert a legjobb jelerősségű helyre állítható.


A leggyorsabb WiFi szabvány: 802.11ac

A PCE-AC68 adapter a Broadcom legújabb 802.11ac chipkészletének 5. generációját használja, amelynek köszönhetően az 5 GHz-es sávban 1,3 Gb/s sebességre képes - ez háromszor több mint a 802.11n szabványnál. Ugyanakkor az eszköz visszamenőleg is kompatibilis az összes korábbi WiFi protokollal. Nagy teljesítményű kétirányú adatátvitelt nyújt, miközben zökkenőmentes átállást biztosít a 802.11ac szabványra, anélkül, hogy gondot okozna a meglévő eszközök csatlakoztatása.


Új generációs WiFi két sávban!

A PCE-AC68-ba integrált Broadcom TurboQA hardver az új 802.11ac WiFi szabványnak köszönhetőn a 2,4 GHz-es és az 5 GHz-es sávban is nagyobb sebességet biztosít. Az adapter a 2,4 GHz-es frekvencián 600 Mb/s sebességre, míg az 5 GHz-es sávban 1,3 Gb/s sebességre képes, így a hagyományos vezeték nélküli adapterek között nincs konkurenciája. Ha tényleg a leggyorsabb WiFi kapcsolatra van szükséged, csatlakoztasd hálózatodba az ASUS PCE-AC68 adaptert.


Bővítsd és erősítsd WiFi hálózatod

Az ASUS AiRadar alkalmazás intelligensen erősíti és irányítja a jelet, amellyel bővíti a lefedettséget, növeli az adatátviteli sebességet és a kapcsolat stabilitását. A WiFi jel intenzitása a környezettől függ. A PCE-AC68 ezért intelligens módon érzékeli a vezeték nélküli router helyét, és három nagy teljesítményű külső antenna segítségével úgy módosítja az adatátvitelt, hogy a lehető legstabilabb és leggyorsabb kapcsolatot hozza létre.


Nincs több holt tér

A PCE-AC66 a hagyományos eszközökhöz viszonyítva jobb kétirányú adatátvitelt és 150% vezeték nélküli lefedettséget biztosít. A nagyobb lefedettségnek köszönhetően megszűnnek a holt terek. Ez pedig a gyorsabb, megszakítás nélküli HD tartalmak közvetítésében és a zökkenőmentes hálózati játékok működésében nyilvánul meg, függetlenül attól, hogy éppen hol tartózkodsz.


Rugalmasan elhelyezhető antenna

A három levehető antennát a mellékelt hosszabbító kábelek segítségével akár a PCE-AC68 adapteren kívül is el lehet helyezni. A csomagolás részét képezi egy mágneses talapzat, amely különböző felületekhez rögzíthető. Ez a rugalmas és mobil kialakítás lehetővé teszi, hogy az antennákat a legjobb jelerősségű helyre állítsuk.


Stílusos alumínium hűtő

Az adapter egy alumíniumból készült passzív hűtővel egészül ki, amely kiválóan vezeti el a hőt. Ez biztosítja a chipkészlet hatékony hűtését, garantálva a nagyobb megbízhatóságot a folyamatos működés során is. Az alacsonyabb hőmérséklet minden éghajlati viszony mellett nagyobb stabilitást eredményez, még forró nyári napokon is. Az alacsonyabb hőmérséklet konzisztensebb kapcsolatot és hosszabb élettartamot biztosít.

Paraméterek

WiFi verzió
WiFi 5 Kész!
Átviteli sebesség 2,4 GHz-en
600 Mb/s Kész!
Átviteli sebesség 5 GHz-en
1 300 Mb/s Kész!
Male csatlakozók
PCI Express Kész!

Wi-Fi paraméterei

WiFi verzió
WiFi 5 Kész!
Átviteli sebesség 2,4 GHz-en
600 Mb/s Kész!
Átviteli sebesség 5 GHz-en
1 300 Mb/s Kész!

Tulajdonságok

Male csatlakozók
PCI Express Kész!
Antenna típusa
Levehető Kész!
Több paraméter

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASUS PCE-AC68 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS PCE-AC68. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASUS PCE-AC68. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS PCE-AC68. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS PCE-AC68.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ