A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU AlzaBoxy Q1

ASUS PL-AC56 Kit - Wi-Fi Powerline Extender

Termékkatalógus
ASUS PL-AC56 Kit - Wi-Fi Powerline Extender
- akár 1200Mbit/s, tartomány: 300m, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac akár 1167Mbps, Dualband (2,4 GHz 300Mbps+ 5GHz 867Mbps), 3x GLAN
Kód:  NM150f Termékszám:  90IG0260-BO3100 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ASUS PL-AC56 Kit - Wi-Fi Powerline Extender

Bővítse gyors WiFi hálózaton keresztül bármely konnektorba!

Állítsa PL-AC56 egy gyors és egyszerű módja annak, hogy meghosszabbítja a vezetékes és vezeték nélküli hálózatok a nehezen elérhető területeken a lakásban.Állítsa PL-AC56 1 használ 200Mbps / s adatátviteli technológia az elektromos hálózat HomePlug AV2, valamint egy 200 Mbps / s interfész AC1200 WiFi kiterjeszteni a vezetékes és vezeték nélküli hálózatok minden sarkába a hazai keresztül meglévő elektromos vezetékeket.


Erőteljes WiFi interfész és az integráció PLC!

Állítsa PL-AC56 kínál a lehetőségét, hogy mind a WiFi kapcsolat és csatlakozás az elektromos hálózat és a szélessávú vezetékes és vezeték nélküli kapcsolat akár 1200 Mb / s. A felület AC1200 WiFi nagy áteresztőképességű ideális streaming 4K UHD felbontású tartalom!


Lightning beállítás plug-and-play!

Beállítása PL-AC56 hihetetlenül egyszerű! Csak csatlakoztassa, és máris élvezheti internetkapcsolat Ethernet kábelen keresztül vagy WiFi.

1. lépés: Csatlakoztassa a kis adaptert a router hálózati kábellel, majd dugja be a konnektorba.

2. lépés: Csatlakoztassa a nagyobb (WiFi) adapter bármely konnektorba, majd csatlakoztassa az eszközt a WiFi vagy hálózati port az adapter - és ez az!


Wi-Fi beállítások egy gombnyomással

Hogy hozzanak létre a Wi-Fi hálózathoz, csak meg kell nyomnia egy gombot a klónozás WiFi adapter és a WPS gombot a router, és várjon néhány percet. Ha ezt teszi, akkor zavartalan a hálózathoz való hozzáférés bárhonnan az otthoni vagy irodai - már nem kell az illesztő beállításához újra!


Key titkosított párosítás

Párosítás gombot mindkét adapter létrehoz egy titkosított kapcsolat a adaptereket és senki sem lesz képes csatlakozni a hálózathoz illetéktelen adapter (te magad is természetesen hozzá adapterek bármikor). Ez ideális, ha olyan helyen él közös elektromos vezetékek, például a lakásban - a szomszédok nem tud véletlenül csatlakozni a hálózatra.


le
Energiatakarékos üzemmód

Energiatakarékos üzemmód

Kit PL-AC56 Kit tartalmaz egy intelligens készenléti üzemmód, amely érzékeli a csatlakoztatott eszközök inaktivitás, ha a készülék készenléti módba kapcsol, hogy csökkenti az energiafogyasztást 80% -kal.

le
RFI szűrő

RFI szűrő

Egyes adapterek segítségével elektromos hálózat is befolyásolja az elektromos interferencia háztartási eszközök. PL-AC56 Kit használ kifinomult technológiát, hogy kiszűrje a zaj, ami garantálják az egyenletes és stabil működés.

Paraméterek

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASUS PL-AC56 Kit - Wi-Fi Powerline Extender Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS PL-AC56 Kit - Wi-Fi Powerline Extender. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASUS PL-AC56 Kit - Wi-Fi Powerline Extender. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS PL-AC56 Kit - Wi-Fi Powerline Extender. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS PL-AC56 Kit - Wi-Fi Powerline Extender.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ