AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

ASUS PRIME A320I-K/CSM

Termékkatalógus
ASUS PRIME A320I-K/CSM
4,6 5 értékelés
Alaplap - AMD A320, AMD AM4 socket, PCI Express 3.0, 1× PCIe x16, 2×, DDR4, 3600MHz (OC), 4× SATA III, 1× M.2, RJ-45 (LAN) 1Gbps, HDMI, DisplayPort, 8-Channel hangkártya, mITX (Mini ITX) alaplap formátum
Kód:  ACam414i Termékszám:  90MB11T0-M0EAYC Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ASUS PRIME A320I-K/CSM

Az ASUS PRIME A320I-K / CSM alaplapot az új AMD Ryzen processzorok számára fejlesztették ki, amelyek teljes funkcionalitást mutatnak HyperThreading technológiával. Ennek eredményeképpen a két processzor mag együtt dolgozik két számítási szálon. Az ASUS PRIME A320I-K / CSM segítségével várakozással tekint a stabilitással és a robusztus berendezésekre, például a ventilátor energiagazdálkodási eszközére vagy egy megerősített PCIe nyílásra, hogy a nehezebb grafikus kártyák biztonságosan felszerelhetők legyenek. Az alaplap az ASUS Corporate Stable Model programjában is szerepel.

Az ASUS PRIME A320I-K / CSM alaplap főbb jellemzői

  • Minőségi alaplap az AMD Ryzen processzorokhoz
  • Számos fontos csatlakozó, beleértve a gyors USB 3.2 Gen 1-et, USB-A csatlakozóval
  • Támogatja a RAM-ot akár 3600 MHz-ig
  • ASUS Corporate Stable Model
  • AMD StoreMI technológia
  • Elérhető 1 × M.2 PCIe Gen3 × 4
  • 2 x HDMI és DisplayPort grafikus kimenet
  • Rugalmas kezelőszervek a tökéletes és csendes hűtés érdekében

Az ASUS PRIME A320I-K / CSM a Ryzen CPU olcsó alapja

Az ASUS PRIME A320I-K / CSM alaplap olyan AM4 bővítőhelyet tartalmaz , amely kompatibilis az AMD Ryzen processzorokkal. Ez megkönnyíti a többmagos CPU-k felszerelését és rengeteg RAM-ot, maximális kapacitása akár 64 GB. Plug-and-play dióhéjban, beleértve az USB 3.2 Gen 1 USB-A csatlakozóval.

Fontos lemeztárolási támogatás

A kiváló minőségű alaplapnak készen kell állnia az ultragyors M.2 rendszer tárolására. Az ASUS PRIME A320I-K / CSM PCIe Gen3 × 4 felületet kínál, amely lehetővé teszi a legújabb lemezmegoldások illesztését. Van még 4 SATA csatlakozó is a tipikus merevlemezek csatlakoztatásához.

ASUS vállalati stabil modell.

Az ASUS ASUS Corporate Stable Modelt (CSM) úgy tervezték, hogy az alaplapok és a mini számítógépek stabil támogatást és szolgáltatást biztosítson minden vállalkozás számára. A Corporate Stable Model minden egyes vásárlása 60 USD értékű ASUS Control Center Express informatikai menedzsment szoftvercsomagot tartalmaz. Ez nagyon fontos eszköz, amelyet sokat segíthet vállalkozásodnak. 

AMD StoreMI

Az új StoreMI technológia ingyenesen elérhető minden modern AMD alaplaphoz. Ennek a szoftvermegoldásnak az a célja, hogy a mechanikus HDD-k és a Flash SSD-k tulajdonságait egyesítse egy egységbe, amely nagy kapacitást és gyors választ kínál intelligens algoritmusok segítségével.



Paraméterek

Foglalat
AMD AM4 Kész!
Lapkakészlet
AMD A320 Kész!
Alaplap formátum
mITX (Mini ITX) Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, M.2 , PCI Express 3.0, CPU hely integrált GPU-val, Serial ATA III Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
AMD AM4 Kész!
Lapkakészlet
AMD A320 Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
mITX (Mini ITX) Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, M.2 , PCI Express 3.0, CPU hely integrált GPU-val, Serial ATA III Kész!

Haladó paraméterek

Hangkártya típusa
Realtek ALC887 Kész!
Hangkártya-csatornák száma
8 Kész!

Csatlakozók

Külső
DisplayPort, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN) 1Gbps, USB 2.0, USB 3.2 Gen 1 Kész!
Belső
M2 foglalat, RGB LED Header, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.2 Gen 1 header Kész!
PCI Express x16
Kész!
USB 2.0
Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Kész!
M.2 slotok
Kész!
Serial ATA III
Kész!

Sorozat

Sorozat
MSI Pro Kész!
Több paraméter

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Kedves Alza! Abban szeretnék érdeklődni hogy az alaplap kompatibilis-e a Ryzen 3 3200G-vel a dobozból kivéve, vagyis nem szükséges a BIOS-t frissíteni?

Kérdések és válaszok: ASUS PRIME A320I-K/CSM
Kiegészítők: ASUS PRIME A320I-K/CSM Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS PRIME A320I-K/CSM. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASUS PRIME A320I-K/CSM. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS PRIME A320I-K. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS PRIME A320I-K.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ